genius1994 Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 čau vyděl jsem novou kamerku na psp jmenem psp-450. nevíte v čem je lepší?? za kolik se prodava jestli vůbec se už prodáva. a je kompatibilni s psp 3004 s ofw 6.20?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Až se naučíš psát tak možná něco napíšu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 proč?? ty nevíš že psp-450 je nějaka nova kamera? nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnnik Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Já tu kameru mám... Měl jsem ji u hry invizimals kterou jsem teď nedávno koupil... Ale mám s tím takový problém... :( mám CFW 5.03 prometheus a ta kamera prostě nejde detekovat... :( Když ve photo dám camera tam je tam chvilku černá obrazovka a pak se to přepne zpět do menu tak nevím co s tím... Mám psp 2000 s tou neflashnutelnou deskou... Je to tím? Díky za jakoukoliv radu od vás... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 12345 Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 já tomu sice moc nerozumím ale když máš CFW tak jak můžeš mít neflashnutelnou desku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
genius1994
čau vyděl jsem novou kamerku na psp jmenem psp-450. nevíte v čem je lepší?? za kolik se prodava jestli vůbec se už prodáva. a je kompatibilni s psp 3004 s ofw 6.20??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.