MAMUTH Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 jsem nesmirn potesen :D a v pondeli si cas na tekkena urcite udelam (i na ten ovladac) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 jsem nesmirne potesen :D a v pondeli si cas na tekkena urcite udelam (i na ten ovladac) :D 1, opravil sem ti chybu ;) :D 2, to sem rad 3, mas strach z tekkena? 4, ja jo :D 5, petra nas v dasim zavode da, protoze ani tobe, ani me moc nejde 6, nezapomen to 100 7, uz nevim 8, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matwej Odesláno Červenec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 tak tady je můj řekl bych slušnej čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2007 Vysledky prveho kola: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 A celkova tabulka po prvom kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 shadowe mam tady takovej navrh ohledne hodnosti po soutezi... 1. misto wipeout master 2. misto wipeout pro 3. misto wipeout player nebo chces hodnost nechat exkluzivne jenom pro prvni misto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 shadowe mam tady takovej navrh ohledne hodnosti po soutezi...1. misto wipeout master 2. misto wipeout pro 3. misto wipeout player EE iba pre vitaza :) iba ten si moze zasluzit svoju hodnost... aby bola motivacia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 EE iba pre vitaza :) iba ten si moze zasluzit svoju hodnost... aby bola motivacia... To je vážně motivace když vidím ty časy musel bych roztřískat PSP. No alespon se bavím. a o tom to je.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 tesne pod body :lol: priste musim vic maknout :) btw: co takhle diskvalifikovat mamutha za to ze je moc dobry a sotva mu staci petra :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 ok...dejte mi hodnost a ja se dalsich kol nezucastnim :) ne samo ze si delam srandu...chce to jenom maknout hosi...budte radi ze to nehrajeme na phantom to by byl teprve ficak :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 2 misto, prevelika spokojenost (cekal sem 3, kvuli petre) ale jinak... nice ok...dejte mi hodnost a ja se dalsich kol nezucastnim :)ne samo ze si delam srandu...chce to jenom maknout hosi...budte radi ze to nehrajeme na phantom to by byl teprve ficak :lol: to by byl problem i pro me, ale takovej rapier - to by bylo zuzo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 sry termixi, já si tě s tekkenem nějak pletu. :) každopádně congratz tobě i ostatnim wipeoutistum za perfektní časy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.