Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Videa a save

bekulda

Otázka

Zdravím měl bych dvě otázky

1.Daj se nějak nahrávat videa na ps3 z her?Když tak jak?

2.Můžu si uložit nějakym způsobem někam moje sejvy her?

Ptam se proto protože budu pS3 reklamovat (kabel) kterej odešel a oni to asi budou chtít komplet a smažou mi to a těch xxx prosezenejch hodin bych si chtěl někam uložit a zase nahrát.

Co se týká videí tak mě baví stříhat videa točit a zveřejnovat.

Budu rád za každou odpověd,dík moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Bekulda napsal

"..protože budu PS3 reklamovat (kabel), který odešel a oni to asi budou chtít komplet a smažou mi to.."

Promiň mi mojí možná hloupou otázku, ale pochopil jsem správně, že chceš reklamovat Tvojí Playstation 3 kvůli vadnýmu propojovacímu nebo napájecímu kabelu? Pokud je to tak, nebylo by jednodušší se prostě sebrat a jít si do elektra ten konkrétní kabel koupit nový a neřešit tuhle stokorunovou záležitost reklamací? ;)

Upřímně, muset si vybrat mezi měsícem herního půstu plus převáděním hromady dat nebo mezi jednoduchým zakoupením kabelu v řádu "desetikorun" a z toho vyplývajícího nerušenýho užívání si her, filmů atd., já bych si teda zvolil možnost číslo 2. Ale každý jsme svýho štěstí strůjcem ;)

Dají se nějak nahrávat videa na ps3 z her? Když tak jak?

O "zázračným" USB kabelu, který uvádí LegionCZE bohužel nic nevím (což neznamená, že něco takovýho nemůže existovat) a tak nejspolehlivější metoda jak nahrávat videa z PS3 her zřejmě zůstane na bedrech DVD rekordérům nebo videokamerám ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ok,kouknu se po obojím jak po usb tak po tý kartě.

Ještě mi někdo popište podrobnějc ty data,poněvač sem tam dal flashku a klikl sem a nic to nedělalo to asi musim koupit novou a naformátovat jí na ps3 ne? :D

Maximum79:No mi sme to pořešily jinak :),ukecal sem tátu at koupí LCD televizy která bude mít vstup HDMi a k tomu koupily kabel.Jinak mi odešel ten kabel jak máš video,zvuk, a stereo ,v obchodě neni takže ho objednam přes net snad,chtěl sem mít jen nějakou zámínku :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Bekulda "..ukecal jsem tátu, ať koupí LCD televizi, která bude mít HDMI.."

Ideální stav. Mít to takhle jednoduchý všichni, to by byla idylka ;) Jinak užij si PS3 na svý nový LCD televizi naplno, stojí to za to..

Trotlos "Ten zázrak se jmenuje např. easycap.."

Díky za rozšíření obzorů ;) Jen by mě zajímalo jak to funguje. To uživatel "píchne" do TV kabely a ta krabička nahrává všechno, co zrovna běží na obrazovce?

Někde na krabičce se zmáčkne "play", potom "pause/stop", přesun k PC a tam nahrávku z krabičky vytáhnout? To by znělo dobře, rekordér do kapsy ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

PS3 nebo cokoliv jinyho pichnes do toho easycapu a easycap do USB v PC a pak uz jen soft ve kterem nahravas AUDIO+VIDEO. Na youtube je spousta videi z tyhle hracky tak se mrkni kvalita je docela gutn. A cenovka neni nijak zavratna da se to sehnat i za cca 200,-

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu