Sunfig Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Ahoj,mám v pc lego star wars v isu a chtěl bych to hodit na můj flashdisk a zahrát si z něho ale když to zkusím tak nejde prostě :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Nevim jak to spoustis ale musis si to na tu flashku nejdriv "nainstalovat" pomoci napr. USBExtreme a v PS2 spoustet napr. v OpenPS2loader. Bohuzel vsechny hry z USB nefungujou... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 No tak mám ale ten usbextreme a tam mám navýběr hard drive a mám na výběr pouze C a né flashdisk :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 to nevadi udelej si to na C a pak jen vsechny soubory (zacinaj na ul....). prekopiruj na flashku pak je jeste druhej zpusob ze oblbnes win a udelas z flashky hdd ale to je zbytecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 No ale v USB extreme je upozornění že celý ten oddíl který vyberu bude smazán :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 ale prd se smaze nikdo tady nerika ze mas formatovat! otevri ten iso image s hrou napr. v alcoholu, poweriso,atd... ve virtualni mechanice... rekneme napr. F otevri usbextreme a nastav CD/DVD ROM > F (presne v tvem pripade nevim) media typ > podle zdroje hry kterou chces hodit na flash hard drive > C nebo D zalezi co mas v PC a kam to chces udelat game name > nazev hry ktery se ti bude ukazovat v psloaderu... stiskni START a pak jeste odmackni potvrzeni Az se iso prekonvertuje vznikne ti na HDD xy souboru ktery zacinaji pismeny ul..... tak ty vsechny hod na flashku... samozrejme dostatecne velkou snad je to aspon trosku k pochopeni :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Už to jde díky ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.