Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Štěstí ?

waper

Recommended Posts

Ahoj,nechi se chlubit,ale chtěl bych Vám říci o mém štasném dnu.Jel jsem se podívat do prahy..po nějaké Tv a Ps3 do budoucna..líbila se mi jedna Tv,na kterou sem měl peníze,ale řikám,že se ještě půjdu podívat do tesca,jestli tam nemaj nějakou slevu.Příjdu tam a co nevidim regal s ps3,tak se tam nahrnu a malem mi vypadly kukadla.

Ps3 250gb(slim) + Motorstorm PR + Resistance 2 CENA = 6449 kč !!

Ps3 80gb (fat) +Resistance 2 CENA = 6449kč !!

Tak jsem samozřejmě skočil po 250gb verzi.Bylo to v Praze na Zličíně.Nevím kolik maj kusů.ptal jsem se jestli jich maj víc a bylo mi řečeno "nevim,museli by jsme se podívat do skladu".

Tak jestli někdo máte poblíž Tesco a prahnete po ps3,tak tohle je podl mě cenová bomba,mam nehoráznou radost.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, moc velká bomba to neni, tyhle bundle vídám často, ale spíš sou kolem 7 tisíc, tak zas takový štěstí to nebylo :D. Napiš mi na PSN LegionCZ, zasvětim tě :D.

Nekaž mu radost , on na to příjde sám když zadá do vyhledávače PS3 Bundle Pack a zjistí si ceny :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu