waper Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Ahoj,nechi se chlubit,ale chtěl bych Vám říci o mém štasném dnu.Jel jsem se podívat do prahy..po nějaké Tv a Ps3 do budoucna..líbila se mi jedna Tv,na kterou sem měl peníze,ale řikám,že se ještě půjdu podívat do tesca,jestli tam nemaj nějakou slevu.Příjdu tam a co nevidim regal s ps3,tak se tam nahrnu a malem mi vypadly kukadla. Ps3 250gb(slim) + Motorstorm PR + Resistance 2 CENA = 6449 kč !! Ps3 80gb (fat) +Resistance 2 CENA = 6449kč !! Tak jsem samozřejmě skočil po 250gb verzi.Bylo to v Praze na Zličíně.Nevím kolik maj kusů.ptal jsem se jestli jich maj víc a bylo mi řečeno "nevim,museli by jsme se podívat do skladu". Tak jestli někdo máte poblíž Tesco a prahnete po ps3,tak tohle je podl mě cenová bomba,mam nehoráznou radost.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 No, moc velká bomba to neni, tyhle bundle vídám často, ale spíš sou kolem 7 tisíc, tak zas takový štěstí to nebylo :D. Napiš mi na PSN LegionCZ, zasvětim tě :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 No, moc velká bomba to neni, tyhle bundle vídám často, ale spíš sou kolem 7 tisíc, tak zas takový štěstí to nebylo :D. Napiš mi na PSN LegionCZ, zasvětim tě :D. Nekaž mu radost , on na to příjde sám když zadá do vyhledávače PS3 Bundle Pack a zjistí si ceny :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 jak málo stačí keštěstí xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 nevim,rozhodně jsem nekoupil draze :D No ja ted teprve hazim system na nejnovejsi,potom vytvorim PSn ucet,pak ti napisu,budu rad,kdyz me zasvetis ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Waper: Ok, ale nevim jestli se tam ještě dnes dostanu :D Nejlépe na icq nebo skype bys nemohl? Na noťas nebo mobil a k PS3. Fenix: Když on byl šťastnej až příliš, nemohl jsem ho nechat v té iluzi štěstí :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 na psn si dam 100% wapercz a icq 291333036 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Cena je to hodně dobrá,tak nemachrujte:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Mohu potvrdit, dnes zakoupeno Ps3 250GB (slim) + Motorstorm PR + Resistance 2 CENA = 6499,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Cena je to hodně dobrá,tak nemachrujte:-D Dobrá, ale jako v každym obchodě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts