riolu Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Dobrý den, koupil jsem si R4 kartu a rád bych se poradil, proč mi nefunguje. Po zasunutí do nds se objeví ikona - ? menu. Do karty jsem si stáhnul spouštějící programy : _DS_MSHL.NDS, _DS_MENU a dvě složky :_system_ , moonshl. Díky za odpověď Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Problem asi bude, ze karta nema spravny system... Ta ikonka je toho dukazem. Napis presny nazev karty, posli obrazek a odkaz odkud jsi ji kupoval. btw. u R4 je tohle vecny problem, jelikoz 90% z nich jsou klony puvodni R4 (a dalsich karet jako DSTT, Acekard) a na kazdou verzi je uplne jiny system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 riolu Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Děkuji za odpověď, už se mi podařilo stáhnout jiný program a karta funguje. Chtěl jsem se ještě zeptat, jde se dají stahovat hry na nds. Díky Riolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trany Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Samozrejme:)proc by sis jinak kupoval flashkartu?:). Stahovat muzes tady: http://console-forum.net/forum/128-nds-hry Hru stahnes, soubor s priponou .nds hodis na microSDcko a vesele hrajes:) doporucuju si udelat na kazdou hru slozku, jinak budes mit pri uklizeni bordel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 doporucuju si udelat na kazdou hru slozku, jinak budes mit pri uklizeni bordel :D Zbytecnost... HRA.NDS SAVHRY.SAV CHEATSOUBOR.CC vic toho nehledej... Navic u vetsiny her typu R4, DSTT je lepsi, kdyz si ty hry soupnes do jedne slozky, ale muzes je rozslozkovat dle sveho uvazeni (napr. logicke do logickych, nebo treba dle regionu.). Vytvareni slozek jako je Asphalt, NFS, Picross atd a do nich soupat jen jednu hru je zbytecnost a dost velka hloupost. (u dstt stejne nefunguje slozkovani... vsechno se zobrazi najednou. U nekterych R4 je to podobne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
riolu
Dobrý den, koupil jsem si R4 kartu a rád bych se poradil, proč mi nefunguje. Po zasunutí do nds se objeví ikona - ? menu. Do karty jsem si stáhnul spouštějící programy : _DS_MSHL.NDS, _DS_MENU a dvě složky :_system_ , moonshl. Díky za odpověď Pavel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.