Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS4 nebo Xbox one


Dominigue

Recommended Posts

čau, vim že to je otázka na pěst, ale zajímá mě to, měl sem 360 a byl sem maximálně spokojenej, ale co sem viděl na E3 o xboxu tak nic moc, a PS je i levnější, chci to JEN NA HRY, a max nějaký multiplayer hry, na net mám PC, takže by mě zajímalo jaká konzole je lepší čistě na paření, taky sem se chtěl zeptat jak to bude s vypálenejma hrama na obě konzole, ale orig si kupovat budu. díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

PS4. Dostaneš výkonnější, menší a levnější konzoli. Playstation měl vždy zajímavější a lepší exkluzivity a to ještě nevíme co si na PS4 chystá Naughty Dog, jedno z nejlepších studií v současnosti. Dále si připočti PS+, kde dostáváš hry zadarmo, lidštější přístup Sony - nemusíš platit online když si chceš zahrát free-to-play hry a používat aplikace.

Ale hlavně, a to je možná to nejdůležitější, PS4 je furt ta samá konzole se stejnou vizí, s jakou jí představili v únoru. Vytvořená s názory vývojářů s ohledem na maximální herní zážitek. Zatímco z Xone se stala konzole, kde ani nevíš co dostaneš se všemi těmi změnami co v MS udělali. Až se budou studenti ekonomie učit o marketingu, přednášející budou uvádět Xbox One jako odstrašující příklad jak se marketing dělat nemá. + detaily jako že Xone bude u nás až příští rok.

Suma sumárum, dle mého Xbox One zaostává za PS4 a sám za sebe nevidím jediný důvod, proč bych o něm jen uvažoval, natož abych si ho chtěl koupit.

Upraveno uživatelem HorcaCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nojo, ale Halo serie mi přirostla k srdci, navíc na Xbox bude i pecka Ryse:Son of rome, a výkonější jen v tom směru že ps4 má ddr5 a xbox ddr3, takže rozdíl tam bude minimální, je levnější ''jen'' o litra, ale zase mě štve že xbox tu bude až roku 2014 u nás, a psko letos, je to těžký rozhodnutí, a to PS+ fakt nechci dostávat 3 roky starý hry, který mám dávno odehraný :idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je teda logika .. proč platit plusko, když tam jsou "3 roky starý hry", který mám už dávno dohraný, když můžu platit za ty samý prachy gold, abych mohl hrát vůbec multiplayer :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

plusko neplusko, gold negold, výkon nevýkon, vize nevize -> vždy rozhodují přeci hry ne? tedy mrkni do nabídky jedné a pak druhé ... plus bych jako plus neviděl, pro někoho zajímavá možnost pro mě ani ne.

Vše je to jen o only for hrách :) za sebe tedy zatím ps4, zatím má prostě lepší nabídku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vykon konzoli nieje voubec doulezity ved pozrite ake hry momentalne su ohlasene novy AC na PS4 grafika teda voubec neviem kde ten vykon vrazili ved to je to iste ako an PS3 alebo nove CoD co teraz ukazali ved uz KZ3 vyzera lepsie takze vykon je jedno hru to lepsou nespravi alebo nove NFS ved graficka karta tam je tak 8x vykonejsia a teda zatial to nejako nieje vidiet ale dobre vyzera take KZ-SF,witcher3 alebo nove MGS a ten titanfall.

A je to dost o tom ktore hry ta bavia ja som zatial rozhodnuty pre PS4 vela exkluzivnych her do buducna u Xone tam akoze Halo5 bude dobra aj ked som nehraval ziaden MP halo3 singl ma bavil, Titanfall vyzera dobre, Ryse ma nezaujalo ani forza to bude nove GT na PS4 az bude ooovela lepsie ale este tam maju nejake rozpracovane hry o ktorych sa vela nevie tak isto aj na PS4 . Som dost zvedavi ake nove hry ukazu na gamescome ci SONY alebo MS . U PS4 zatial KZ ma oslovilo snad bude dobre MP ak sa mi nebude pacit zrusim predobednavku :D este som zvedavi na the order 1886 alebo deep down co teda neviem ci bude exkluzivne pre PS4.

Xone zacal byt zauimavy ked zmenili ze nemusi byt stale online a nieje potrebny ten kinnect vykon alebo velkost ma nezauima skorej hry ake na tom budu.

Ja dufam ze sa na PS4 budu dat zahrat nejako hry z PS3 ci cez stream.

Upraveno uživatelem Trewis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vykon konzoli nieje voubec doulezity ved pozrite ake hry momentalne su ohlasene novy AC na PS4 grafika teda voubec neviem kde ten vykon vrazili ved to je to iste ako an PS3 alebo nove CoD co teraz ukazali ved uz KZ3 vyzera lepsie takze vykon je jedno hru to lepsou nespravi

Samozrejme ze nespravi, ved to musi byt na ten vykon aj naprogramovane. To da logiku...Vsetko je to na vyvojaroch hier! Maju ponuknuty urcity HW a je na nich, ako ho vyuziju!

Call of Duty?

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všichni jste si nějak jistý tim letošním rokem, jasně někdy koncem roku tu PS4 bude ale může to bejt třeba jen 100 kusů a z nich pujde minimálně 50 pro novináře :) hrozně bych si letošek přál ale mam takové tušení že to bude až příští rok..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám stejně jako ty xbox360 a půjdu do Xone. Už jen kvůli tomu kolik jsem nahrál achievementů o které nechci přijít. Za další, dost jsem si zvykl na xbox gamepad z kterého se mi moc nechce přeučovat i když je to samozřejmě otázka pár her. Navíc gamepad u Xone se svými funkcemi se mi zdá daleko lepší jak ten u PS4. A jedna z věcí která u mě hraje velkou roli je propojenost, vím že právě proti tomhle spousta lidí brojí "že chtějí jen hrát" ale když mám tablet s windows, cokoliv si hodím na skydrive můžu prohlížet na velké televizi. Například fotky z dovolené se mi automatický hází na skydrive ze kterého můžu fotky komukoliv kdekoliv ukázat, bez toho abych musel něco propojovat apod, to samé platí pro dokumenty a další soubory. Já mám prostě rád když jsou všechny moje zařízení jodnotný a dokáží mezi sebou pracovat. A další věc - Smart glass, líbí se mi že se na tabletu zobrazí různé dodatkové věci ke hře jako třeba mapa nebo nastavení různých serepetiček. Samozřejmě jsou tu i věci co se mi nelíbí a to co se týče exkluzivit třeba The Last of Us nebo série Uncharted. A stím výkonem, miluju když se amatéři na 10 sekund zamyslí a pak s jistotou řeknou co je výkonější a co ne. Nejde jen o papírová fakta a jak už se spoustu vývojářů vyjádřilo - obě konzole budou mít zanedbatelný rozdíl ve výkonu. Záleží jak vývojáři danou hru pro konzoli přispůsobí. A abych nezapoměl cena, bohužel o 100 dolarů větší než u PS4. Sice k tomu je i Kinect ale bylo by daleko příjemnější nechat zákazníka si zvolit co chce. Nedávno však MS řekl že Kinect už není vyžadovanej k fungování xboxu takže se třeba za nějaký čas dočkáme že si budeme moci zvolit. Chápu že kdyby zveřejnili teď že budou prodávat jak s kinectem tak bez tak lidi co už mají předobědnávky by byli poněkud naštvaní. Verdikt: já prostě beru Xone kvůli tomu že jsem zaběhlej v MS produktech se kterými jsem naprosto spokojený proto nehodlám zrovna teď odcházet když je Xone naprosto regulérní konzole s výhodami které já preferuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, chápu tě. Jen ohledně toho výkonu, není to zas tak malý rozdíl. Větší rychlost pamětí, o 33% více grafických jader, 100% více Rops jednotek, vše ve prospěch PS4. Žádný velký vývojář si samozřejmě nedovolí říct co je výkonnější, ale menší už jo, koukni se po článku od šéfa vývoje Just Cause 3, ten se o tom rozpovídal.

A propojenost s tabletem nebo Vitou bude mít i PS4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já nevím, pořád se tady špekuluje co je lepší a každá konzole má něco do sebe.

Měl jsem X360 než dostala RROD a byl jsem naprosto spokojenej. Halo a Forza jsou prostě boží.

Potom většina známejch přešla na PS3 a tak jsem ho koupil taky s vidinou Killzone a GT5.

Výkon je mi ukradenej, jde o hry a jakej ovladač komu líp sedí. Mně osobně víc vyhovoval ovladač X360-ky.

Teď to vidím spíš na návrat k Xboxu. Uvidíme až budou v obchodech a člověk si to bude moci osahat a něco na tom zahrát.

Upraveno uživatelem tigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný, chápu tě. Jen ohledně toho výkonu, není to zas tak malý rozdíl. Větší rychlost pamětí, o 33% více grafických jader, 100% více Rops jednotek, vše ve prospěch PS4. Žádný velký vývojář si samozřejmě nedovolí říct co je výkonnější, ale menší už jo, koukni se po článku od šéfa vývoje Just Cause 3, ten se o tom rozpovídal.

A propojenost s tabletem nebo Vitou bude mít i PS4.

Je to spíš o schopnostech ,nebo ochotě vývojářu. Jedna věc je výkon, druhá umět ho využít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xone moze zaujat exkluzivnyma hrama quantum break moze byt dobra hra ale zatial o nej vela neviem potom titan fall sa mi paci zatial viac ako nejake trapne CoD a BF4(ktore vyzera ako BF3), Halo5 bude tiez dobre a este som zvedavi ci budu mat nejaku exkluzivity od EPICU ako Gears of war na x360. Este nejaka AAA hra od Black tusk studia. Dalej Gamepad vyzera dobre ale to aj dualshock4 lebo u tejto generacie mi viac pasoval xboxacky. Konzola sa mi ale nepaci vzhladovo aj ked na tom ani tak nezalezi no PS4ka vyzera dobre a ma aj zdroj vo vnutri vykon navise neznamena lepsie hry ale je pravdepodobnejsie ze budu vyzerat lepsie hlavne exkluzivity ale to az casom.Este ze zrusil MS nutnost kinektu a staleho pripojenia to ma odradzovalo uplne.

Som zvedavi na gamescom v utorok :) hlavne na nove este neohlasene hry a potom nejake nove gameplaye next gen her.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Jen čistě FYI - Microsoft oznámil, že se nutně nemusí jednat o Halo 5, ale může to být úplně jiný Halo (čemuž by i odpovídalo to, že pětka v traileru vůbec nebyla). Tím ale neříkám, že to tak je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu