AHA! Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 přidán návod jak si udělat Pandorass battery ze Slim baterky ;)(Jak vytvořit Pandoru na PSP s kernelem 1.50 - 3.71 ( FW 1.50 a CFW do 3.71 M33) (Pandora 3.XX creator v2) A kde prosimtě? :bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janaltom Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Lidi, zaseknu se u jednoho z prvnich kroku pri formatovani programem mspformat, pise mi to : D:\_PSP\pandora\mspformat>mspformat.exe K You are about to format the drive K. All data will be lost. Do you want to continue? [Y]y Pseudo format is not necessary. co s tim ? diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 naformátuj kartu na PC a udělej to znova...pak půjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Sorry že se tak blbě ptám ale mohl by mi ještě někdo napsat co všechno budu potřebovat na ten flash PSP Slim s FW 3.6??? Díky moc :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janaltom Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 naformátuj kartu na PC a udělej to znova...pak půjde ;) to jsem udelal , presne podle navodu ... zformatil, a to a na to pustil ten sw, at v psp nebo v pc, pise porad to same :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 tak sem se sek u 9 kroku jak mam spustit ten Pandora's Battery Creator de to spusti take když maš brickli psp nebo to musiš mit normalně funkčni psp aby si to mohl spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 na bricklím PSP nestustíš nic ;)...musíš mít funkční PSP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxchat Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Tak se mi podařilo bricknout PSP. Oživoval jsem podle druhého postupu z první stránky, vše probíhá dobře až do místa kdy už oživuji. I tady je vše potvrzeno ok až do místa Coping Registry: cannot read system. dreg Stačila by mi jen rada jak dal pokračovat. Moje ICQ číslo je 171398935 Moc díky za odpověď. Edit: tak na paměťové kartě mám prázdnou složku Registry, hmm, to asi bude tím že to nemůže nic najít. Sakra. Edit2: Tak díky tekkenovi90 sem vše rozjel a PSP opět žije. Díky moc za ty soubory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 jeste dotaz na tento radek >>> C:\msinst.exe X X:\msipl.bin to druhe X je jmeno pametovky a to prvni ma byt stejne jako druhe nebo tam bude vzdycky X? (treba jestli X G nebo G G tam ma byt atd) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 jeste dotaz na tento radek >>> C:\msinst.exe X X:\msipl.bin to druhe X je jmeno pametovky a to prvni ma byt stejne jako druhe nebo tam bude vzdycky X? (treba jestli X G nebo G G tam ma byt atd) dik oboje X je jmeno pametovky.. tudiz misto X bude treba G, misto obou X bude G (napr. msinst G G:\msipl.bin ) abych to vysvetlil, msinst je ten program, prvni G je pismeno jednotky kam chces zapsat boot sektor, druhe G:\msipl.bin je cesta k souboru msipl.bin, ktery samozrejme nemusi byt na karte, pokud chces boot sektor zapsat ze souboru co se nachazi nekde na tvem disku ;) proto tak zdlouhavy zapis .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 velmi podstatným způsobem změněn celý návod....snad už se v tom teď dá líp orientovat( po chvilce :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 pro Flash Slima z FW 3.60 na 3.60 M33 staci udelat jen 1 a, b a pak pokracovat v návodu na CFW 3.60 M33?? A co vytrvorim 1 jen magic nemory stick? a nebo pandora batery a magic nemory stick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 1A nebo B + 2A nebo B a pak návod na 3.60 M33 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 skvele ze jsi pridal trik s flash1 v advanced.. jeste by to chtelo pridat trik se zkratem baterie ;) pokud to tam uz je tak srry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 1A nebo B + 2A nebo B a pak návod na 3.60 M33 :) a jaky navod je lepsi 1 A nebo B jaky je v tom A a B rozdil..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 jsou stejný...jen bod B jde udělat i na Slimu kdežto bod A jen na Fat PSP (tím myslím "instalaci") Anonymous_ není tam ale přidám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krivi Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2007 hele pls obewi se my ta modra obr. kde mam stisknout O a kdis ho stisknu tak se restartuje co s tím pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasta Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Prosim vas dělam kamošovy DW z oficialního FW 3.71...kartu už mam hotovou akor mi nejde udělat pandora....dělam to přes ten program Pandora Installer for 3.xx Kernels pač mam CF 3.71 M33-2 (ten jinej instalator na pandoru nešel spustit) a když v tomhle programu dam normalně vytvořit pandoru (kolečkem) tak mi to napíše Battery pandorized.... a dál se nic neděje....nevíte co stim? pls edit: už to mam:-D v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 cawte mozem vytvorit pandoru na slime ,ak ju budem robit s baterkou s fata ?? a na oficialnom fw. sa mi to asi nepodari co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Opravdu na ofiku si neškrtneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quiktom Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Veliké díky tekkenovi za duševní podporu.... Podařilo se z 3.60 na 3.71M33-2.... Ale že jsem se v tom chvilku topil, to musim přiznat..... Ještě jednou díky (i za návod jak na to) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krivi Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 pls Help me při unbricku my to píše cannot write system.dreg. co stím pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Podle kterýho návodu unbricknu psp slim s fw 3.60 M33.Byla smázána Flash-žádná záloha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 tak moje psp to neštěstí není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 zkus normál DC v3 snad půjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.