_beriii_ Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 XLink Kai Návod ##1## Registrace na portálu www.teamxlink.co.uk/ 1) Ve vašem prohlížeči otevřete adresu --- www.teamxlink.co.uk 2) V menu klikněte na --- sign up 3) Vyplňte formulář --- Xtag (username) = Tvůj Nick --- Password = Heslo --- Confirm password = Zopakuj heslo --- Email adres = Tvůj mail --- Location = Země --- Age = Věk --- Upload Bandwidth (kbps) = Rychlost tvého uploadu --- Consoles = Konzole --- GeoLink Latitude Co-ord = Sem napište jakýkoliv číslo od 1 do 9 --- GeoLink Longitude Co-ord = Sem napište jakékoliv číslo od 1 do 9 --- Zaškrtněte Allow Team XLink to send me emails of upcoming events and notifications? --- A klikněte na Submit 4) Do vaší mailové schránky vám příde aktivační email. Klikněte na odkaz a --- Aktivujte svůj učet ##2## Instalujeme XLINK - KAI klienta 1) Ve vašem prohlížeči otevřete adresu --- http://www.teamxlink.co.uk/downloads.php 2) Klikněte na --- Select your download... 3) V nabídce vyberte váš operační systém --- Windows,Linux,Mac OS 4) Nyní klikněte na talčítko --- Download 5) Spusťe instalačni soubor a odklikejte tlačítkem --- Next ##3## Nastavení XLINK-KAI klienta 1) Z nabídky Start spusťte --- Configure Kai 3) Otevře se stránka, tu vyplňte takto --- User Interface >> Zakšrtněte Web UI --- User Interface >> Zakškrtněte Auto Launch UI --- Network Settings >> Network Adapter >> Vyber tvoji WIFI kartu --- Default Settings >> Vyberte Normal Kai Use --- Engine Settings >> Default XTAG >> Napište vaš reg. nick --- Engine Settings >> Default password >> Napište vaše heslo --- Engine Settings >> Zaškrtněte Auto Login --- Engine Settings >> Zaškrtněte Close Engine when UI Closes --- Engine Settings >> Zaškrtněte Allow Remote UI Connections 4) Klikněte na tlačítko --- save ##4## Připojení do hry 1) Z nabídky Start spusťte --- Start Kai 2) Otevře se stránka, tam klikněte na --- Game Arenas 3) V levo na stránce vyberte --- PSP 4) Opět v levo, vyberte typ hry,dejme tomu --- 1st Person Shooter 5) Teď si v levo vyberte hru, třeba --- Call of Duty Roads to Victory 6) A znovu v levo vyberte místnost --- Jméno místnosti záleží na hostovi 7) Po připojení do místnosti, na PSPčku spustťe vybranou hru a vyberte AD HOC mod. Pokud máte vše dobře nastaveno v místních hrách se oběví hra(místnost) do které ste se připojily. Připojte se do hry a užijte si xD. Tutorial and Screenshotz by beriii ///přesunuto tekken90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Nevite jake wifi klice jsou podporovane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 nevim vsechny ale vim ze doporocujou WIFI MAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Super navod ale nefunguje mi to asi muj router tohle zrovna neumi :(. Musim to pak jeste zkusit na tatovim notbuku :D tam by to snad melo jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Ja doporucuju koupit ten WIFI MAX ja ho mam a jde to ok(sice mam wifi ale na routeru mi to taky neslo) ... vyplati se to a v kamenym shopu stoji par korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Mna by zaujimalo, ze ci ten zaskrtavaci zoznam Ad Hoc hier pri registracii je aj zoznam poporovanych hier...chyba tam VCS T_T a plno inych hier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 jo je to seznam podporovanych her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 xD hele když mám wifi v adsl který není připojený s pc nepujdeto co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 wolfboy pokud mas v klidu router tak ti to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 hej kamo a je to free? tyvole zaregistoval sem se, stahnul to, nainstaloval, ted ze dam configuration a uz mi to nacita asi pul hodiny a nic...co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 je to free a neni mozny aby ti neslo to konfiguracni rozhrani... skus to reinstalovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 Kdyz chci spustit konfiguraci, tak mi to napise: systém Windows nemůže nalézt http://localhost:34522/. Přesvědčete se, zda je název napsán správně, a akci opakujte. Pro hledání souboru klepněte na tlačítko Start a pak na položku Hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 jestli ma nekdo zajem: http://console-forum.cz/showthread.php?t=31802 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2008 musi bejt nainstalovany to cd co jsem dostal k wifi max vse jsem udelal podle navodu a nic mi nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Září 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2008 mno to je mi teda navod jenom nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2008 To CD co ste s Wifi MAX dostali rovou hoďte z okna --> pokud ste ho už naistalovali tak honem zrušit. Tenhle návod je hodně základní, pokud se aspoň trochu vyznáte v angličtině, jděte na teamxlik.co.uk a na forum. Já hraju přes Xlink MonsterHunter Portable 2ndG ( MHP2G ) a hrál sem jak na XP tak na i teď na Vistě. Taky pro dost her potřebujete drivery Zydas ( ZDwlan ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 chtel bych se zeptat jestli je mozne hrat na psp primo pres router aniz bych musel zapinat pc, a pokud ano jak se to dela, sem s psp novacek, a tak nemam skusenost jestli mi staci router nabo musim jeste kupovat klicenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Cau mam takovej problem kdyz jsem prihlasenej na xlink tak se mi to po chvilce vypne cim to je ? Nejdrive se ukaze tohle.: http://img510.imageshack.us/img510/5601/72688503.jpg A po par sekundach to napise toto: http://img515.imageshack.us/img515/9493/16785771.jpg CO STIM ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 mě se děje to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2david2 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 ja som zase mal problem ze pri spusteni mi vyhodilo error dsjsk SSDK_dll daco take no troska som pogooglil a prisiel som na to ze ked mate windows 7 tak treba na exac dat kompatibilitu windows xp sp 2 a spustit ako spravca .. a potom mi to uz ide spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Má to podporu TP Link? - TL-WN322G? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 A jede to i na windowsu 7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2david2 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 ano ja mam windows 7 a frci mi to akurat stahujem hru monster hunter portable 2g lebo to sa tam hra najviac :) tak oskusam a dam vediet jak to slape ... a vyriesil som ten problem co ma alebo mal Pavel_Zvikl ... zemu to tam vypne a napise hlasku ... treba nastavit portforwarding na routru a pridat port 30000 a potom to ide krasne :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 A jde to i na routeru TP-LINK??? nema někdo skušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 já mam routernevim jakej..de to i přes něj? že nemusim používat wifi klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.