tekken90 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 stačí si na netu sehnat f0 verzi témata (nebo nějaký CTF unpacker, který ti z CTF "rozbalí" potřebné soubory) a nahrát přes recovery menu do flash0 paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 stačí si na netu sehnat f0 verzi témata (nebo nějaký CTF unpacker, který ti z CTF "rozbalí" potřebné soubory) a nahrát přes recovery menu do flash0 paměti Díky za odpověď. Tohle všechno v pohodě zvládnu, ale mám spíš starosti, co bych musel udělat špatně, abych si bricknul PSP... lépe řečeno, na co si dát pozor a čemu se vyhnout :) EDIT // Tak jsem se odhodlal... rozbalil jsem r-cube500.ctf a získal jsem složky dic, font a vsh. Se složkou dic jsem nic nedělal, ve složce font byl soubor ltn0.pgf, ten jsem zkopíroval do stejného umístění na flash0 a přepsal. Ve složce vsh/module byl soubor music_browser.prx, ten jsem taky zkopíroval a přepsal. Už mi zbyl jenom soubor r-cube500.ptf, ten jsem tedy zkopíroval do PSP/THEME, ale po zvolení v XMB téma stejně není kompletně aktivované, resp. ikony nejsou. Co s tím? :/ EDIT 2 // Okej, našel jsem si nějaký PTF Extractor a zkopíroval jsem všechny rozbalené soubory z vsh na flash0... už to SKORO vypadá, jak má. Jenom položky v menu jsou nějak moc blízko na sobě, uplně namačkané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 prave probehla mensi aktualizace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uno1468622612 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 http://www.consolespot.net/psp-themes/440-Release-Vista-V2-for-401-M33-for-CXMB-v32.html sezenete mi nekdo tento theme prosim nemuzu ho nikde sehnta akdyz jsem se zaregistroval tak to nejde prosim hodte mi tu link diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 myslis ze bys sehnal nejaky tema s Call of Duty 4? nebo Monster Hunter Freedom 2?predem dikkk EDIT: Presne ... Pro me je to asi taky nejlepsi zprava mesice :D:D:D:D:D je to COD4 našel sem akorát tohle: bohužel větší náhled nemam... http://www.edisk.cz/stahni/86333/COD4.ptf_508.99KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 opet maly update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 prave pouzivam todle ctf ma pres 16mb :D jo a link nedam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 prave pouzivam todle ctf ma pres 16mb :D jo a link nedam :D ty wole dej sem link :-D nebo tady mam icq :-D 204386467 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 mam hezci XMB nezli hojas: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 kamo nechces dat ty last 2 na uloz.to nebo czshare? plz :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 posledni 2 sou od hojase a ten ma slibene za to ze nam to dal, ze to bude jen na jeho rapidu update - 10 novych schemat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Je nějaká možnost, jak dostat např. Gameboot z toho themu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Je nějaká možnost, jak dostat např. Gameboot z toho themu? hej tywe je, a ja zapomel jak, myslim ze je program kterej ti CTF rozdeli normalne na soubory do flash0, zeptej se hojasa... jinak vitej z5 piggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 hej tywe je, a ja zapomel jak, myslim ze je program kterej ti CTF rozdeli normalne na soubory do flash0, zeptej se hojasa...jinak vitej z5 piggy Dík za radu a díky za přivítání. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 piggy: pomoci noveho ctf manageru si to vyextrahujes a pak si to muzes treba kopnout do flash pameti : http://forums.qj.net/showthread.php?t=145769 decryptovany paf.prx vshmain.prx a comon_gui.prx pro 5.00 fw http://www.edisk.cz/stahni/48590/DATA.rar_729.83KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 piggy: pomoci noveho ctf manageru si to vyextrahujes a pak si to muzes treba kopnout do flash pameti :http://forums.qj.net/showthread.php?t=145769 Dík, já měl jen CTF manager v2.0. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 maly update: SC4 - edisk.cz - rapidshare - náhled SchiDeLoaDeR - edisk.cz - rapidshare - náhled NOVY UPDATE Anime Babes - edisk.cz - rapidshare - náhled Girl Thing - edisk.cz - rapidshare - náhled HojasTV - edisk.cz - rapidshare - náhled Infringement - edisk.cz - rapidshare - náhled LBJ6 - edisk.cz - rapidshare - náhled Leah Dizon - edisk.cz - rapidshare - náhled Misa Campo - edisk.cz - rapidshare - náhled Nickelodeon - edisk.cz - rapidshare - náhled Piccolo v1 - edisk.cz - rapidshare - náhled Piccolo v2 - edisk.cz - rapidshare - náhled Quantum Of Solace - edisk.cz - rapidshare - náhled Simply Simple - edisk.cz - rapidshare - náhled StarCraft II - edisk.cz - rapidshare - náhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béňa Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Zdárek. Nemohl by někdo ten CXMB plugin upnout třeba na edisk nebo někam?? Nějak mě rapid zlobí a na uloz.to jsou věčně plný sloty.. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Zdárek. Nemohl by někdo ten CXMB plugin upnout třeba na edisk nebo někam?? Nějak mě rapid zlobí a na uloz.to jsou věčně plný sloty.. díky moc tvé přání bylo vyslyšeno ;-) update - 31.1.09 ConsoleSpot Network - edisk.cz - rapidshare - náhled Diabolicus - edisk.cz - rapidshare - náhled One Piece - edisk.cz - rapidshare - náhled Patapon - edisk.cz - rapidshare - náhled Quantum Of Solace - edisk.cz - rapidshare - náhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béňa Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Super.. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 20.2.09 Box'd 5.00 - edisk.cz - rapidshare - náhled Burnout Dominator Modd Theme - edisk.cz - rapidshare - náhled JustFonts 5.00 M33 - edisk.cz - rapidshare - náhled Large Original Icons - edisk.cz - rapidshare - náhled Sush - edisk.cz - rapidshare - náhled Turkish Galatasaray - edisk.cz - rapidshare - náhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shader Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Funguje to vsechno i na nejnovejsim cfw updatu 5.00 M33 - 6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 samozřejmě..funguje na všechny verze 5.00 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 24.2.09 Birth By Sleep - edisk.cz - rapidshare - náhled FFD Menu - edisk.cz - rapidshare - náhled Ghost vs Blossom Mod - edisk.cz - rapidshare - náhled InLine Aggressive v1 - edisk.cz - rapidshare - náhled InLine Aggressive v2 - edisk.cz - rapidshare - náhled MotoGP - edisk.cz - rapidshare - náhled OldSchool - edisk.cz - rapidshare - náhled Organ Final Release - edisk.cz - rapidshare - náhled Project Glass - edisk.cz - rapidshare - náhled Transportmers - edisk.cz - rapidshare - náhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 nemate zaujem aj o upnito.sk?Ak by bol zaujem mohol by som to ta muploadovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.