matey Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Ahoj jsem tu nový. Nicméně chtěl bych se s Vámi podělit o informaci, že v HM Tesku mají teď akci na PS3 konzole a to za cenu 6.499,-Kč Prodávají 80Gb, 120GB, 250GB za stejnou cenu + 2hry v balení :) No já už mám doma konzoli :) :cheesygrin: Lepší je obvolat všechny HM Tesko a nechat se přepojit na elektro oni Vám to sdělí. PS: moje první playstation, tak jsem na to zvědavý. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Díky Díky možná pořídím ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 podobný příspěvek tu už byl :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Mesyas: Byl, a tyhle "akce" jsou globální dá se říct, je to všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.