west-- Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 do psp jsem naflashoval cf 3.40OE-A... nejprve vsechno fungovalo spravne, az do chvile, kdy jsem spustil recovery->configuration a vypnul skip sce log(ten se pri instalaci cf zapnul sam) po spusteni psp byl skip sce log stejne zapnuty a od te doby kdyz spustim recovery, pri potvrzeni configuration zmizi text a zustane jen obrazovka s modrym pozadim recovery :( psp jsem jeste asi 3 preinstalovaval a jednou jsem zkusil i osveceny 3.03OE-C a stejne to nepomohlo... do polozky configuration v recovery se proste nedostanu :? navic to zpusobi zapnuti vsech polozek v configuration vcetne funkce no-UMD, takze na tom psp funguji jen nektere hry chtel bych zkusit zkopirovat recovery z meho funcniho psp, ale nevim ktery soubor obsahuje recovery menu a vubec nevim jestli je to dobrej napad.. pls help :) diky za vsechny rady a napady ...btw to kgsws: myslim, ze ty tu na foru vis o recovery nejvic, kdyz sis ho upravoval, tak kdyby te neco napadlo... sem s tim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 jdi do RECOVERY ... zapni si Flash0 nebo 1 ted nevim kterou a smaz soubor "plugin.se" a vsechno pobezi jak ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 ok, zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 jdi do RECOVERY ... zapni si Flash0 nebo 1 ted nevim kterou a smaz soubor "plugin.se" a vsechno pobezi jak ma... sice to byl "config.se" :) ...ale diky moc si mi pomohl, byl poskozeny(nesel prepisovat, mazat, kopirovat) ...ted uz je pryc parchant :D jeste jednou diky ...500p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 to iste som sa mi stalo..... daj len reset to default settings to je vlastne to iste.... a ja jak blb som reinstaloval verzie jak tluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 to ale nefunguje, protoze ten soubor byl poruseny, jak jsem psal nesel prepisovat ... pomohl Corruption Fixer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 jdi do RECOVERY ... zapni si Flash0 nebo 1 ted nevim kterou a smaz soubor "plugin.se" a vsechno pobezi jak ma...priste si over jak se ten soubor menuje..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2007 pls locknete to nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.