Hojas86 Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 dark alex skoncil m33 je rusky team a je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 proc zkoncil?? naky problemy se zakonem nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 tu mas thread http://console-forum.net/showthread.php?t=9051&highlight=dark+alex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 nazdar lidi, vcera sem si nahral tenhle FW a mam problemy. Tim nejvetsim je asi to ze nefunguje zadna PSX hra. Predtim sem mel 3.03OE, to bylo v pohode. postupoval sem podle tohoto navodu a nainstaloval sem i POPS loader. Po spusteni PSX hry se sice dostanu na vyber verze kterou chci pouzit (3.40, 3.41 a default 3.52), ale ani s jednim z nich to nefunguje a PSP se vypne. Jedine u hry Crash Team Racing se s verzi 3.52 spusti cracktro, ale po odmacknuti to zamrzne a PSP nejde uz vubec vypnout (musim vyndat baterku). Rad bych ty PSX hry rozchodil, protoze sem je docela paril. Ma nekdo nejaky napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ....Jedine u hry Crash Team Racing se s verzi 3.52 spusti cracktro, ale po odmacknuti to zamrzne a PSP nejde uz vubec vypnout (musim vyndat baterku)..... jen k tomu vyndavani baterky... Nikdy baterii nevyndavej! Staci par sekund podrzet (nahore) tlacitko na vypinani a PSP se normalne vypne chlape.. Vyndavat baterii.. to je to nejhorsi co muzes udelat.. Nevis zda se co kam zrovna zapisuje a muzes (si) tim udelat pekny problemy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 jen k tomu vyndavani baterky... Nikdy baterii nevyndavej! Staci par sekund podrzet (nahore) tlacitko na vypinani a PSP se normalne vypne chlape.. Vyndavat baterii.. to je to nejhorsi co muzes udelat.. Nevis zda se co kam zrovna zapisuje a muzes (si) tim udelat pekny problemy.. no kdyby to fungovalo, tak bych tu baterii nevyndaval, takovej debil zase nejsem, chlape! rikam ze to zamrzlo a to jako ze opravdu, minutu sem drzel tlacitko a nic...tak mi rekni jak jinak to pak vypnout :) no nic, na tohle sem se ale neptal, potrebuju pomoct s POPS prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ten POPS vůbec nepoužívej ani ho neinstaluje mě :D..mě dou všechny PSX i bez něj :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 ten POPS vůbec nepoužívej ani ho neinstaluje mě :D..mě dou všechny PSX i bez něj :D;) bohuzel, kdyby mi sly, tak bych se tim nezabyval. bez toho nesly, tak sem to zkousel s tim. akorat se me to ptalo jestli chci prevest data na novy format, nebo tak neco. u jedny hry sem dal ano, u druhy ne...a nesla ani jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 Tak uz sem to rozchodil, pokud by to nekoho taky zajimalo - bylo to kvuli savum z her, byly v jinem formatu. takze sem je smazal a uz to jede. mam je sice zalohovane, ale to je mi asi stejne na nic. nepredpokladam ze by mi tady nekdo poradil jak prevest starsi format savu na novejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 zdarec mam malej dotaz ... mam tam 3.52 M33 a jaxi me tam nejede zadna hra .. u kazde mi to napise "Thr game could not be startet." poradi me s tim nekdo pls ??? ... treba jak mate nastaveny recovery nebo tak neco .. thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Skus ve VSH menu nastavit UMD ISO MODE na M33 Driver nebo na Normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 Skus ve VSH menu nastavit UMD ISO MODE na M33 Driver nebo na Normal. no to jsem zkousel a nic :( potrebuju k tomu nejaky UMD??? ... thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 jestli nemáš umd tak jdi do recovery v configuration dej use no-umd na enabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 jestli nemáš umd tak jdi do recovery v configuration dej use no-umd na enabled žadnou takovou polozku tam nemam :( ... to je spek mam 3.52 M33 - 4 ... a zkusil jsem snad uplne vsechny kombinace a niiiic :( ... zkusil jsem snad vsechny kombinace , mam M33 - 4 ... uz me to pekne s**e . vubec nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 pokud najedes do recovery na tuto položku-Configuration ,tak tam najdeš všechno toto: Skip SCE logo - po zapnutí PSP se přeskočí logo Sony Computer Entertainment a zároveň se vyřadí automatické spouštění UMD Hide corrupt icons - ukrytí corrupted ikon Game folder homebrew - zde nastavíte jestli bude adresář PSP / GAME / určen pro homebrew s jádrem 1.5, nebo 3.xx (standardně nastaveno pro 3.xx) Autorun program at /PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP - umožní spouštět program z adresáře PSP / GAME / BOOT / po startu PSP (pouze 1.5 kernel) Use NO-UMD - umožní spouštět ISO / CSO bez vloženého UMD disku (nemusí vždy fungovat) Fake region - nastavení PSP kernel pro různé regiony Free UMD Region - nastaví UMD region jako Free .... takže...............???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 no prave ze tam mam vsechno krome toho USE NO- UMD (a nemam v psp UMD protoze jsem ho pujcil) ... co mas za soft ??? .... ja 3.52 M33 - 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 no prave ze tam mam vsechno krome toho USE NO- UMD (a nemam v psp UMD protoze jsem ho pujcil) ... co mas za soft ??? .... ja 3.52 M33 - 4no umd je snad v každým cf,rozhodně se mi nezdá že ty jedinej bys to tam neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximus.d Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 tak tak ja mam taky 3.52 M33 - 4 ... anekoukáš se di jiné složky v tom recovery????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Září 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2007 to je blbost aby si tam nic nemel nedivas se nahodou do advanced\advanced configuration ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.