Trany Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 V PC verzi je tahle "minihra" taky, generuje to jen penízky. No dobře, měl jsem tam jen 2 kytičky které sem tam vyblily stříbrné mince, ale abych si vydělával prostřednictvím toho mi přijde trošku na hlavu :D na jiné užití jsem nenarazil, možná tu bude...:) Citovat
kiwaf Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 V PC verzi je tahle "minihra" taky, generuje to jen penízky. No dobře, měl jsem tam jen 2 kytičky které sem tam vyblily stříbrné mince, ale abych si vydělával prostřednictvím toho mi přijde trošku na hlavu :D na jiné užití jsem nenarazil, možná tu bude...:) Po čase hodí diamant a to ještě nemam ani gramofon, abych jim zahrál :D Citovat
t3n Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2011 Zen Garden je predevsim na sbirani penez. pokud ji mate plnou tak snek s cokoladou za pul hodiny posbira tak ∼10k, coz je celkem pekny. vzhledem k tomu, ze krmeni pro strom stoji 2.5k/kus, a slot upgrade taky neni zrovna levnej. Citovat
.Den Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Tak jsem KONECNE narazil na zasek... Nedavam tu minihru s bobistama. :) Kde je na zacatku pulka mapy v ledu. Ale koukal jsem, ze napodruhe ten typek do Adventure sam vybira nejake rostliny, tak ze by to bylo tezsi napodruhe? Vyzkousim. Citovat
kiwaf Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Tak minihry po par odehranych znatelne zhoustly :) Jinak hraju Adventure od zacatku a nemuzu rict, ze by to bylo tezsi, zatim. Uvidime, rozhodne dokud tomu typkovi nevykoupim obchod, tak hraju :D Citovat
t3n Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Bobsled Bonanza je snad ta nejhorsi minihra :DD ale da se to... ja sam to delal kazdopadne hodnekrat nez se mi to konecne povedlo. figl je v tom vykaslat se na jalapenos a ten led tam proste nechat—zni to nemozne, ale vazne to tak jde lip :D Citovat
.Den Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 Hehe, koukam, ze nejsem jediny, kdo tam cpal papricky. :lol: Ale kdyz jsem pak videl tu armadu, ktera se vyrojila po odstraneni ledu, tak me paprickova manie taky presla... Ale necham si to na potom. Citovat
t3n Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2011 da se to zvladnout i s paprickama... ja mam pocit ze ta hra te k tomu i nejakym zpusobem navede, takze clovek ma pocit ze jinak nez s paprikama to nejde. ale opak je pravdou :) nakonec jsem to udelal i s touhle strategii, ale je to hodne o stesti a o nervech. existuje daleko jednodussi zpusob jak tuhle minihru zvladnout za pomoci Fume-Shrooms a Spikerocku... je to tak neuveritelne jednoduchy ze se tomu az nechce verit. Citovat
LOPO_X Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2011 hraje to vubec nekdo? To tema je nejake chciple. Uz jsem tu hru projel a ted se bavim se zahradkou a stale me to neprestalo bavit. Citovat
t3n Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2011 na PC jsem nahral asi 80hod, obcas kdyz se nudim zapnu to i na DS, ale tam jsem teprv nekde v 4-x :) Citovat
Trany Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2011 Mě se smázly záhadným způspbem savy (divné, natož že jsem se toho pár dní nedotlk a nic neupdatoval). Takže asi začnu znova :) Citovat
penthaler Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2012 Pokud kdokoli bude hrat tuto hru poprve a chytne ho, asi ho uz nepusti... Nemam moc v oblibe towerdefense-hry, ale tahle je ukrulatne nadupata... :D Sorry, ze obnovuju rok stare tema, ale ja osobne se k teto parbicce dostal az ted... lvl 4-x a uz se tesim, az poodemykam vsechny moznosti ve hre... (z miniher jsem zatim uletl na SLOT MACHINE :D :D :D) Citovat
.Den Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2012 Bohuzel je to hrozne kratke, chtelo by to dvojku. ^^ Jsou na DS jeste nejake (klidne klasicke) tower defense hry? Citovat
kosmiklove Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2012 ja som to presiel uz asi 3 krat...raz na pc a dva krat na ds Citovat
penthaler Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2012 A muze mi nekdo prozradit, jakym zpusobem se daji odemknout veskere minihry / puzzle? (jsem v LVL 4.8 a zatim od kazdeho mam po trech kouskach) Citovat
kosmiklove Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 myslim ze je to tak ze musis prejst nejaku minihru/puzzle a potom sa ti odomkne nasledujuci level...s tym ako daleko si hentam to nic nema :) Citovat
penthaler Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2012 Whoaw, tak to je husty... u tech miniher jsem prosel vsechny nekolikrat, a zadna dalsi se neodemkla. U puzzliku sem mel dve na zacatku (jedna s urnama, druha "I zombie") a ty se mi postupne otvirali, ale jen do celkoveho poctu 3 (od kazde). Ted me ceka serie pateho levelu, tak doufam, ze tech miniher/puzzliku pribyde... Citovat
CKulich Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 Nevíte proč mi to nejde na 3DS? Naskočí mi tam nějakej řádek :D Citovat
Lentilek2 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2012 :D ckulich nepiš všude :D počkej pomůžu ti v tomhle tématu http://console-forum.net/tema/136934-hry-na-r4i-sdhc-3ds Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.