lubosek98 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 chtěl bych se zeptat jestli nevite co stim je??? dnes jsem si nainstalovam m2 a když to hraju tak Vito pomalu umira že třeba nic nedělama ubiva mu zdravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Špatnej crack, nebo verze hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SnixPix Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Rada: Nejlepší co znám a fakt funguje, KUP SI ORIGINÁL HRU ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 chtěl bych se zeptat jestli nevite co stim je??? dnes jsem si nainstalovam m2 a když to hraju tak Vito pomalu umira že třeba nic nedělama ubiva mu zdravi To už tu někdo řešiL, myslim :D Dej tam jinej crack a začni hrát hru od znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lubosek98
chtěl bych se zeptat jestli nevite co stim je??? dnes jsem si nainstalovam m2 a když to hraju tak Vito pomalu umira že třeba nic nedělama ubiva mu zdravi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.