lubosek98 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 chtěl bych se zeptat jestli nevite co stim je??? dnes jsem si nainstalovam m2 a když to hraju tak Vito pomalu umira že třeba nic nedělama ubiva mu zdravi Citovat
0 Cartman182 Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2010 Špatnej crack, nebo verze hry Citovat
0 SnixPix Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 Rada: Nejlepší co znám a fakt funguje, KUP SI ORIGINÁL HRU ;) Citovat
0 werty Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 chtěl bych se zeptat jestli nevite co stim je??? dnes jsem si nainstalovam m2 a když to hraju tak Vito pomalu umira že třeba nic nedělama ubiva mu zdravi To už tu někdo řešiL, myslim :D Dej tam jinej crack a začni hrát hru od znova. Citovat
Otázka
lubosek98
chtěl bych se zeptat jestli nevite co stim je??? dnes jsem si nainstalovam m2 a když to hraju tak Vito pomalu umira že třeba nic nedělama ubiva mu zdravi
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.