waper Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 http://aukro.cz/item1166928172_chladici_podlozka_ps3.html Myslíte že jsou to vyhozené peníze ? mě se ps3 hrozně přehřívá a prostě se bojím,že jednou odejde,vždy je horkej,že na něm pomalu neudržim ruce.. Máte s nějakou podobnou podložkou zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 V PS3 se nevyznám ,ale takové desky jsou i pro Notebooky a pomáhá to jen málo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 jn a to jako fakt málo.. někde tu je tutoš na vodní chlazení a to už je jiná :) .. teda nevím jestli je to tutoš a nebo reklama na nějakýho borce kterej ti to udělá :) ehm to chlazení... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 No nevím, já to mám na takovejch plastovejch špuntech (Vysokejch) takže mi to luftuje a je to v pohodě. Ale myslím že to bude fungovat, otázkou je jak rychle. Pamatuj, může se pod tím vzduch ohřát a bude to na to foukat teplejší vzduch, a tím to ochlazovat pomalu. Ale v každém případě to pomůže. I na Aukru jsem viděl podložku, co má ventilátory 3, ale poměrně malé. Zkusit to můžeš :) Navíc - za ty prachy bych to zkusil, 300 neni moc ne? Kdyby to fungovalo, tak si to taky asi seženu ;) Bude se mi to hodit. Canava: Kdybys nenapsal "to chlazení" tak to nikoho nenapadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 no,mě ten problém začal trápit hned,jak jak sem vytáhl BD celej horkej,asi po 5 hodinách hraní...no,ja bych asi ze spodu dal ty hliníkovi žebra,jako sou na pc,a po to bych koupil tuten ventilátor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Podle mě má sony u PS3ky chlazení konstrukčně vyřešený tak aby bylo co nejptimalnější vedení vzduchu , pokavad ty přidáš další ventilátor co do pska který požene další vzduch pak se muže stát že se změní cirkulace a že si nepomužeš ale že se bude chladit ještě hůř... PS ko není jako PC kde je mnoho rozdíolných Casů , ale je jen jediný a díky tomu mohly technici u sony vymyslet dejme tomu to nejlepší možné řešení které šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 ja čakm kdy mi to začne tavit plasty,tomu neřikám nejlepší řešení :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Podle mě má sony u PS3ky chlazení konstrukčně vyřešený tak aby bylo co nejptimalnější vedení vzduchu , pokavad ty přidáš další ventilátor co do pska který požene další vzduch pak se muže stát že se změní cirkulace a že si nepomužeš ale že se bude chladit ještě hůř... PS ko není jako PC kde je mnoho rozdíolných Casů , ale je jen jediný a díky tomu mohly technici u sony vymyslet dejme tomu to nejlepší možné řešení které šlo Ne, tenhle ventilátor fouká zespoda, na dno, kovové, které se hodně zahřívá. Takže to tím pomůže. A Slim má horší cirkulaci právě kvůli vměstnanosti. A tohle by mohlo trochu pomoct. To, o čem ty mluvíš, by bylo foukání ze předu, tam jsou mezery pro vstup vzduchu. Ä k tomu řešení - řešení to nejlepší sice je, ale nebylo by na škodu tomu trochu pomoct. Podle mě vetráček na spodní stranu Slimka pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Podle mě by stačilo, kdyby sis PS3 dal prostě na trochu jiné místo, tak aby měla okolo sebe dejme tom 20 cm ze všech stran;). Pak se PS3 přehřívat nemůže, ani kdybys hrál 20 hodin v kuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 veřmi že 20čísel kolem sebe má,spíš sem přemejšlel,dát pod to nějakou keramickou podložku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Waper: A máš to ve větrané místnosti? pokud máš v místnosti 25 stupňů, je jasný že se to vaří. Já mám PS3 kousek vedle od dveří na balkon, které jsou často pootevřené, takže mám neustále v místnosti chladnější vzduch. Pokud máš neustále vše zavřené, bude to taky tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Nevím no, potom nechápu, jak se může přehřívat. Já jí takto mám a teplá sice bývá, hlavně jde poznat rozdíl, když na ni položím ruku zepředu, kde je úplně vlažná a zezadu, kde se fakt topí, ale nikdy ne tak, že bych na tom tu ruku neudržel. Samozřejmě to ale není dobré dělat, protože tím se jí zakrývá ten průduch:). Jestli třeba nebudeš mít nějaký vadný kus, jestli je vážně tak horká, jak říká. Pak by ti asi nejvíc pomohla reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Zkus to dát do jiné místnosti, a tam na tom hraj třeba 6 hodin (nebo to tam někomu nech, filmy...) a pokud se to bude topit míň, je to asi místností, pokud stejně, nebo víc, tak asi reklamace. I když se mi to vůbec nezdá. Co televize, nemáš to třeba hned pod ní a nějakou velkou, co taky topí? Případně vedle PC. Moje PC topí víc než radiátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 počkej..ruku na ni udržima,el horké to je dost..a ze předu je studená.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 V tom případě se ti nepřehřívá, tohle je úplně normál a nemusíš si s tím dělat hlavu. Tohle bych vůbec neřešil, u mě bývá taky takto teplá a nikdy to nic neudělalo, prostě to tak má být, a kdyby ti náhodou měla někdy, kvůli tomu odejít, tak od toho je tu záruka:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 o tom mi nemluv,koupil sem ho strašně levně,vrátili by mi peníze a ja bych si koupil tak 80gbtovej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ege Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Kdyžtak jsou to sstejné podložky jako pro notebooky jukni na aukru do notebooků na podložky je tam ta samá za 99,-kč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 tak to kouknu,dík ;-) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Ty názory větraná nevětraná místnost to je úplně jedno nemusíš mít místnost větranou mužeš tam mít smrad jako prase a když tam budeš mít cca 20 stupňů tak se nic nestane. Ale teď přez léto a byli ty horka tak to byl problém nevím kolik stupňů sem měl v bytě a PS3(Fat) mám taky vedle balkónových dveří a i přes to se v tom vedru zapl větrak na max. a přítelkyně na mě ty luxuješ?:D O té podložce taky po tech zkušenostech přemýšlím možná pomůže ale nevyřeší problém. Jak už někdo psal myslím že Sony udělalo maximum aby to bylo vyřešeno správně... Takže věř že se ti PS3 nerozteče;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 tohle ochladí stejně http://aukro.cz/item1203490625_mg_185_chladici_podlozka_pod_notebook_usb.html tenhle topic mě donutil k zamylšní jak já se mma zahcovat, momentálně mam PSko v servisu léčí se z YLOD.....přemejšlim, koupit podsložku ? a když už tak tuhlectuz a nebo nějakou už pořádnou....pomůže to vubec? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 tohle ochladí stejněhttp://aukro.cz/item1203490625_mg_185_chladici_podlozka_pod_notebook_usb.html tenhle topic mě donutil k zamylšní jak já se mma zahcovat, momentálně mam PSko v servisu léčí se z YLOD.....přemejšlim, koupit podsložku ? a když už tak tuhlectuz a nebo nějakou už pořádnou....pomůže to vubec? xD ehm,to je stejna,na kterou sem daval odkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ehm, jenže tvoje je za tři kila tahle za 90kč....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 jo to ano..ja myslel jako typ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 jj, jen přemejšlim jestli to akt pomůže....mam ted doma PS3 po čerstvě opravenym YLODu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 nevim,ja si možná něco udělám sám,jen nevim,jak to připojim na USB..tam sou normálně dva kablíku +/- ? v usb ? nebo je to složitější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.