MaRa Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 Nakonec jsem se rozhodl napsat navod na Bookr, jelikoz nikde jsem to nevidel a treba to i nekomu usnadni praci :D .... Bookr = Book Reader ( program na cteni knih v PSP ) Obrazky z Bookra ( by fixlik) 1. :arrow: Stahnete si Bookr http://www.edisk.cz/stahni/66596/bookr.rar_1.44MB.html 2. :arrow: Rozbalte archiv a slozku bookr nakopirujte do ms0: PSP\GAME 3. :arrow: Ted uz spustte v PSP Bookra a zvolte Options/Plain text - Font file pak krizek a v FONTS si najdete soubor CE19012T.TTF , ten jenom potvrdte krizkem a mate v Bookru cesky font s hacky a carky 4. :arrow: Soubory ve formatu .txt nebo .pdf kopirujte do slozky ms0: PSP\GAME\bookr\books\vas soubor.txt (.pdf) 7. :arrow: Tot vse a ne ze to nekomu nepujde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rk3lf Odesláno Červenec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2007 super jediny navod ktery mi jede furt to vyhazovalo nejakou chybu dik moc bookr jsem schanel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffiilliipp Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 jede to i na FW 3.51?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Dobrej napad s tim navodem, dekuju. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 Parada maro, dik moc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Červenec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 jede to i na FW 3.51?? nepojede, musis mit custom fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Tento program podporuje ještě formáty PALMDOC (*.PDB) a PDFka (*.PDF). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 pego: A tobě se podařilo PalmDoc otevřít a korektně zobrazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 pdbcko to myslim neotevre,jen txt a pdf,psali to takhle na pspnovinkach k bookrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 a nějakej programek kterej umí přečíst soubory z MS oficů je ??? třeba excel / word Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 malena3steve: nic takovýho není a snad ani nebude (alespoň to očividně nikdo nechce udělat) - na psp to stejně těžko jde nějak editovat a tak je lepší pro dokumenty export do pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malena3steve Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 nevíte nejakej program kterej by přečetl MS ofice soubory ??? třeba z wordu/excelu ??? např.z excelu .xlsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 2malena3steve:muzes mi rict proc se ptas podruhy??:roll:proste neni......tecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 já mam dojem, že .doc to taky přechroupe, ale strašně se ten text rozhází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 hm nechapu proc se delaji navody na tak jednoduchy programky ... co je na tom proboha tezkyho ? zachvilu tady bdue navod jak zformatovat memory stick ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Osmen možná proto že 80% populace tohohle fora si neuměla nastavit CZ font :D;) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Červenec 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 hm nechapu proc se delaji navody na tak jednoduchy programky ... co je na tom proboha tezkyho ? zachvilu tady bdue navod jak zformatovat memory stick ... napsal jsem to protoze jsem nekolikrat narazil na prispevek jak to nekomu nejde, vim ze je to lehky, ale kdyz nekdo zacina tak si myslim ze to snad pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Doporucoval bych si knihy ukladat do .pdf! Je to lepsi nez blbej .txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 U pdf ale nezměním barvu fontu a pozadí, použitý font a ani jeho velikost (pouze velikost stránky - a když je stránka větší, musím scrollovat). Navíc je soubor větší. Můžeš mi říct, proč je pdf lepší? (Samozřejmě pro pro obyčejný text, pokud nepotřebuješ mít nějaké formátování, grafiku a obrázky.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Doporucoval bych si knihy ukladat do .pdf! Je to lepsi nez blbej .txt Navic pokud mas knihy ode mne (taky v blbem txt), tak je muzes mit s chybami. V blbem txt je snadno opravis a nekomu dalsimu muzes pomoci, ovsem pdf je konecny format a s textem neudelas nic - resp. taky to jde, ale mnohem hur;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pego Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 moneytoo: Čoveče mě ty PDBčka normálně běží... A pak na psp novinky je něco jako excel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy8 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 muze nak bookr (nebo cokoliv jinyho) otevirat PDFka? protoze ve slozce books je naky zakladni pdfko ale nic na nem neni a kdyz tam dam svoje tak to je taky prazdny... nebyl by na to nakej patch nebo novejsi verze ?:bash: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 bookr by normalne mel zvladat pdfka.....a v tom co je tam prilozeny tak to neni prazdny ale neco tam je ale rozhodne to neni prazdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 fakt dobry navod pro lamky jako jsem ja hlavne s tim fontem to jsem nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 tak bookr sice pdfka cte ale musi se to posouvat jak dolu tak do strany coz je docela blby delat u kazdyho radku :roll: EDIT:tak sem to trochu vychytal,staci si v nastaveni prizpusobit sirku ale musi se to delat u kazdy stranky zvlast..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.