MaRa Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 jdou do toho komiksy? jestli je prechroupe to nevim, nezkousel jsem, rekl bych ze ne, ale na komiksy pouzij PeP Viewer ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 nevím proč ale bookr se mi v PSP nespustí a udělal sem vše podle návodu.naběhne černá obrazovka a zhruba za 5sec. se vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 cus...dal sem si do Bookru knizku Hobita a misto pismenek sou naky klikyhaky...co s tim?kniha je stazena tady z fora co s tim pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 cus...dal sem si do Bookru knizku Hobita a misto pismenek sou naky klikyhaky...co s tim?kniha je stazena tady z fora mas nastavenej ceskej font? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splintex Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 jak se nastavuje ceskej font? jo ale ta knizka je v PDB formatu uz sem to vyresil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 zkoušel jsem tam dát pdf jednoho časopisu a vůbec to nepřečetlo jen bílá obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 zkoušel jsem tam dát pdf jednoho časopisu a vůbec to nepřečetlo jen bílá obrazovka to bude nejspis chyba ve verzi nebo velikosti... jestli mas fat tak se ti to nemuselo nacist kvuli velikosti souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 mám fat . j to bude tím protože to má přes 80 mb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka73 Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 ahoj, lze v bookr zprovoznit zoom? hlásí mi "No zoom support", v options mám pdf fast images Enabled a zvolen CE font. Knihy jsou Metuje (za ne moc dekuju) mám slim 3,71M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 ahoj, lze v bookr zprovoznit zoom? hlásí mi "No zoom support", v options mám pdf fast images Enabled a zvolen CE font. Knihy jsou Metuje (za ne moc dekuju)mám slim 3,71M33 u souboru pdf funguje zoom normalne a u txt to myslim nejde, jedine zmenit velikost pisma v nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hybatel Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Booker mi nejde pise mi to The game could not be started(80020148) help pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Mas cfw? Pokud ne tak se nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Doporučís mi stránku, kde stahovat knihy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Metuj tu má vlastní Elektronickou knihovnu, pohledej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 Metuj tu má vlastní Elektronickou knihovnu, pohledej :) Stačí kliknout do obrázku v mém podpisu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V!b_Ribbon Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 umi bookr i pdf s obrazkama nebo jenom texty ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 rek bych ze ne. potrebuju si hodit scripta do skoly do psp abych nemusel tisknou tunu papiru a kdyz zkonvertuju wordy do PDF tak nejdou hacky, carky ani obrazky (cesky font mam) mohl by nekdo poradit? popr rict co pouzivate pro konverzi mezi DOC a PDF ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 zdravim dal jsem si te programek do PSP Fat CF 3.90-M33-2 a dal jsem si tam casopis o velikosti 50MB nacte mi to,ale kdyz tam počtvrtý next page tak se mi vypne PSP! diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 musi byt flashly psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 musi byt flashly psp?je to HB takze urcite jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hell freezes over Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Vim ze pises jen navod ale mam problem s programem : Pokazde kdyz loadnu pdfko tak se mi nejaky strany vůbec nezobrazi (prazna plocha) vůbec nevim cim to muze beat :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Zdarec nefachá to všechno jsem udělal podle návodu a když to chci otevřít v .txt i .pdf tak to hlásí Error: invalid or corrupted file nevíte někdo co s tím? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 umi bookr i pdf s obrazkama nebo jenom texty ?? pdf i s obrázkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Je nakej program na cteni knizek v PSP na kterej neni potreba CFW ? A nebo kdyby mi pls nekdo upl eldesta v JPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 zadne programky, ktere by na psp s origos softem jely nejsou... takze reseni by bylo dat to do jpg, ale to se asi nikomu nebude chtit to predelavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.