Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Je nakej program na cteni knizek v PSP na kterej neni potreba CFW ?A nebo kdyby mi pls nekdo upl eldesta v JPG. Je. Predelej si ebook do JPG pomoci http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006040028 anebo do html pomoci http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030003 V prvni variante si je budes moci prohlizec skrze prohlizec obrazku a v druhe pres webovy prohlizec v PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 zadne programky, ktere by na psp s origos softem jely nejsou... takze reseni by bylo dat to do jpg, ale to se asi nikomu nebude chtit to predelavat Je.Predelej si ebook do JPG pomoci http://psp.novinky.org/pspnews/phprs...nku=2006040028 anebo do html pomoci http://psp.novinky.org/pspnews/phprs...nku=2006030003 V prvni variante si je budes moci prohlizec skrze prohlizec obrazku a v druhe pres webovy prohlizec v PSP. Diky moc du si to predelat uz se tesim az budu mit CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marttyini Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 diky jen to je jenom na flashnutz psp nebo i normall????:idea::!::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2008 diky jen to je jenom na flashnutz psp nebo i normall????:idea::!::psp: Co kdyby sis místo spamování pročetl celý thread? I když by stačilo se podívat na poslední příspěvky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubenkos Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Nakonec jsem se rozhodl napsat navod na Bookr, jelikoz nikde jsem to nevidel a treba to i nekomu usnadni praci :D .... Bookr = Book Reader ( program na cteni knih v PSP ) Obrazky z Bookra ( by fixlik) 1. :arrow: Stahnete si Bookr http://www.edisk.cz/stahni/66596/bookr.rar_1.44MB.html 2. :arrow: Rozbalte archiv a slozku bookr nakopirujte do ms0: PSP\GAME 3. :arrow: Ted uz spustte v PSP Bookra a zvolte Options/Plain text - Font file pak krizek a v FONTS si najdete soubor CE19012T.TTF , ten jenom potvrdte krizkem a mate v Bookru cesky font s hacky a carky 4. :arrow: Soubory ve formatu .txt nebo .pdf kopirujte do slozky ms0: PSP\GAME\bookr\books\vas soubor.txt (.pdf) 7. :arrow: Tot vse a ne ze to nekomu nepujde :D Takze tuto verziu Bookru som si stiahol uz asi pred pol rokom a nemal som s tym problem.Dnes som skusil novsiu Bookr-1.7.1,ale tam mi uz nejake moje eBooks nezobrazilo(zostali mi len biele stranky).Takze som sa vratil ku staremu. Velmi by mi niekto vyhovel,keby mi poradil,ako si mozem citat na PSP knihu(vacsinou mam PDF formaty),velkostou pisma asi 1.4x zoom a bez toho,aby som stale posuval riadky od zaciatku do konca.Napadlo ma nejako upravit okraje stranok(viac ich zostihlit),ale nasiel som len program,ktory ich iba orezava a nie zostihluje. Prosim pomoze mi tu niekto?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubenkos Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 moze sem niekto hodit link na stiahnutie programu na zmenu dokmentu z PDF do TXT?Pretoze ja som nasiel len Free PDF to Word doc converter,a ten mi to zmeni na Word,ale nieje to moc citatelne.Vobec sa z toho neviem vysomarit!Uz sa tu stym serem 4 dni. Uz som pochopil,ze zmenit font nemozem v PDFku,ale len v TXT.Takze mi len chyba nejaky konvertor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xsindik Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 cus lidi, chtěl jsem se zeptat, koupil jsem si PSP 3000 obsahujici FW 4.10, chtěl bych si stahnout bookr, ale dělá se jen do verze 3.XX. Jde preinstalovat PSP na nizsí verzi, aby mi to fachalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 cus lidi, chtěl jsem se zeptat, koupil jsem si PSP 3000 obsahujici FW 4.10, chtěl bych si stahnout bookr, ale dělá se jen do verze 3.XX. Jde preinstalovat PSP na nizsí verzi, aby mi to fachalo??? BOOKR je pouze pro CFW (hacknuty software PSP), ktery pro tvuj typ PSP zatim neexistuje. Musis pockat az to prolomi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Poradtě pls nevím kde mám stáhnout nějakou knihu nevíte kde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Poradtě pls nevím kde mám stáhnout nějakou knihu nevíte kde ?? http://palmbookz.tk/ Klikni kousek dole na stránce na Knihy pro Palm ve formátu PalmDOC. Login: ebookz Heslo: n2ptsd75f98ej Knihy jsou ve formátu *.pdb, stačí si stáhnout PSPad, v něm to otevřeš a dáš Uložit jako a formát *.txt. Stačí si zadat do Googlu "ebooks", "palm books" a budeš mít dalších několik webů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ok díky moc vše funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 dík moc za něj.....ale je divný že mi nefunguje pdf formát....teda jednou šel...ale jakmile tam byly obrázky tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 bookr V8.0 ke stazeni zde: http://www.edisk.cz/stahni/70044/bookrV8.0.zip_1004.6KB.html instal: obsah raru nakopirovat na koren karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 celkem na **** vetsina pdf mi nejde open file->loadin->LUP a vypne se psp... a kdyz uz otevru tak : Error in page 1:ioerror: no error. na vsech strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 prosim o radu jak donutim Bookra aby mi bral ceske fonty .... nema je nekdo kdyz si pustim nejakej text kde sou carky a hacky tak to neumi cist a hazi me tam ruzne znaky... pritom sem si tam dal ceske fonty ale nejdou aktivovat jak na to aby me to cetlo ... mam verzi bookr v 8.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Osobni zkusenost s timto program je vynikajici. Nejlepsi je ale v nem cist soubory .PDB ! Umi je a je to nej.. 100x lepsi nez pdf, nebo txt !!! Vrele doporucuju !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 já mam dojem, že .doc to taky přechroupe, ale strašně se ten text rozhází. Doc prechroupe ale nejak se to uplně "rozesere". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafiik Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Nevíte co s tím může být když mi to u každého souboru .pdf pise corrupted file Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rektor Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 To bafiik: Jak máš pojmenovaný ty pdfka?? Pokud am máš háčky a čárky může to být tím. Měl jsem stejný problém a bylo to tímhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comandsk Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 cawte ved subory pdf som tam dal jeden casopis a strasne to sekalo kym to nacita atd, a este niektorych textovych dokumentoch ked tam dam nejaky text a pozrem si ho v psp tak neni dokonceny neviete ako alebo kde robim chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Zdarec bookr funguje vsechnop jenom mi proste ne a ne nejdou nastavit ty hacky a carky delal jsem to podle navodu a nic... porad se tam pisou naky kraviny... pls co nejdriv odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 nejdou mi barevny obrazky v pdf napra army book k warhammeru a knihy prekonvertovane z PDB do .txt taky nejdou jinak u tech barevnejch mi to hazi bily stranky na vsechny stranky ale cernobily pdf de nechpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fucza Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 aj vaj...mě se to seká, když ho nainstaluju a chci otevřít tak se otevře, ale rovnou i sekne:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Lidi mam ten samej problém nastavil sem si vše aby to mělo jít i s čárkami a háčkami a pořad uplně to samé...a když něco otevírám tak mi Booker v 50% sekne celé PSP...:cry::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Br0TH3rS Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Díky moc :) Nemohl jsem najít tu češtinu do toho a tohle mi vážně pomohlo. Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.