Br0TH3rS Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 :psp:<-super smail :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Taky se mi občas stává že u některejch knížek sou na hov** čárky apod,ale to jen z řídka,jinak to funguje parádně:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Cau mam PSP FAT 5.50 Gen D2,otevru bookr v poho jde nstavim cestinu,a kdyz dam otevrit (knihu v pdf 1,7 MB) tak se zacne nacitat a vypne se mi PSP proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bulicek Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Vidím řto na PDFko...je to velkej zrout zkus to prevest do PDB nebo PRC ci TXT a na zverstva typu pdf kasli....oteviraji se pomalu i na PC a nedivim se kdyby PSP spadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 no pokud mas nakej zpusob jak .pdf prevest do .doc/.txt/.pdb tak dej vedet celkem by me to zajimalo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Use the funcking Google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 a pojede to na exploitu?? na ofw 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 Use the funcking Google. nejsem dement a strejdu googla pouzivat umim nicmene mel sem za to ze PDF je konecnej format a v podstate sou to obrazky proto to nejde prevest do .txt a podobne.... nicmene dekuji za odkaz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noris Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 mám problém když udělám vše podle návodu a chci aplikaci spustit tak my to napíše The game could not bye started (80020148 ) nevíte co s tim? mám psp 3004 a s sowtvarem 4.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 To je divný no že to nejde, když musíš mít 5.03 GEN. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Nazdar lidi, mam problám stáhl jsem si bookra (asi jako všichni tady) a kdykoliv dam načíst knížku psp chvíli načítá ani nehrabe a pak se vypne. Nevíto co s tim díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 zdravim, jen takový dotazy : jak spustit to PDB když to dám normal do books tak to nejde. Jde nějak udělat abych jakimkoliv programem četl ebook a při tom přepínal na slovník? díky moc a sry jestli sem nějakej příspěvek přehlíd:bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Hod to do formatu .txt to jede vždy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DORLOG Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Dobrý den, mám PSP 3004 s firmware 5.55 ,ale program mi nefunguje. Dělal jsem to podle návodu a když jsem chtěl spustit program napsalo mi to: This game cannot be started. The data is corrupted. Prosím poraďte. Mám psp jen chvíli a pořádně se v tom ještě nevyznám. Předem děkuji za odpoveď. DORLOG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 přečti si topic pro začátečníky: http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-8-1-2010 Updatni na fw 6.20 - NE VYŠŠÍ! nahoď HBL: http://console-forum.net/tema/97189-half-byte-loader-hbl a přes hru patapon2 to snad spustíš a ten data corrupted - to znamená že nemáš flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laca25 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Čau, dal jsem to do složky GAME150 a napsalo mi to - The game could not be started(80020148 ) - u hry bych to vyřešil ale tady to nejde, nevíte co s tím? Můj cfw je 5.50 GEN-B (Full). Děkuju za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keigi Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Dej to do složky X:\PSP\GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosedla Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 zdarec , kdykoliv dam načíst knížku, psp chvíli načítá ale pak se vypne. Nevíto co s tim díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Zkoušel si i jinou knížku? např. TXT? Bookr nezvládne přečíst některé PDFka protože PSP má moc malou RAM paměť a ta knížka má hodně obrázků (2x v vysoké kvalitě) a nebo hodně textu. Spíše je problém v obrázcích než v textu. Je to dobrá appka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosedla Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 jj zkousel jsem vice knih, vsechny v TXT a u vetsiny mi to padlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Vím čím to je, to mi taky dělalo, musíš u názvů těch souborů odmazat diakritiku (háčky a čárky) takže třeba to musíš přejmenovat z Pán Prstenů Dvě Věže na Pan Prstenu Dve Veze. Pak by to mělo fungovat, prostě ten program nechce tyhle soubory s diakritikou "sežrat". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZlatyChlapec Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Nazdar nech sa snažím ako sa snažím tak mi to stále nejde stiahnem bookr nastavím písmo ale keď otvorím textoví súbor zobrazí mi len bielu stranu a žiadny text skúšal som aj ine fonty a text bez diakritiki ale stale nič e: keď som súbor zväčšil na 4kB tak to zrazu ide :-) ale 1kB mi to nechcelo zobraziť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.