CHheVvy Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Rád bych zakoupil hru Shank kdo by nakoupil semnou 4 volné sloty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Možná bych do toho šel, dost mi to připomíná Metal Slug... na jakým Store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 taky bych se připojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 taky bych do toho sel, uz jsem o tom uvazoval a vice lidech je to levne;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 šel bych do toho taky hele ale nemam moc jeste sem takle od nikoho nestahoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Mám velký zájem o tuto hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 je nás tu šest takže Tekken90, sibereus, headhot, Zelvak23 ty Lazymane by jsi byl záložník kdyby nikdo odpadln a US store to bude určitě nevnější, zítra bych napsal cenu a rozpočítal to, jinak problém je v tom že nemám bohužel kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Aha, tak ty nemáš prostředky a chceš něco kupovat?, to jsi klidně mohl říct na začátku. EDIT: Já to klidně vemu na sebe, jo? V pondělí čučnu na ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 tak to vypadá že nejlevnější to je na US storu cca 290kč, nechápu ale, že na CZ a GB storu je warovaní, že je třeba nejdříve stáhnout demo a pak upgrade a na US nic, třeba mi to někdo vysvětlí, ale asi to je jedno. Jestli nikdo nic nenamítá, zítra se ozvu, počítam s 5 lidmi + záložník, tak že 4x 55 a já doplatím zbytek. Táhne se to jak slimák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 siberius Já jsme pro, stačí mi pak do PM poslat č.ú. a pošlu ti co nejdřív peníze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 MOc se omlouvám, ale moje Master Card na US store nejde, nevěděl jem to, nenabídne se nakonec do třetice někdo jiný?, Ještě jednou par doooon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 a kolik stoji na eu storu je to hodne velkej rozdil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Cz 350, GB cca 300 a US cca 288, vzal bych to klidně i za těch 350,-, Pokud se nikdo do zítra neozve, zkusím GB a když to nepůjde tak CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Klidně i ten CZ, je to nakonec orzdíl jen pár korun... Úplně jsme zapomněl, že US store začal EU kreditky blokovat.. i když některý pořád jdou. Možná by se i vyplatilo složit třeba na víc her na US a koupit třeba 20$ PSN poukázku na eBay nebo podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 jojo teku to je docela dobrej napad ale sem zvedavej jestli se nak dohodnem na tech hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 omlouvám se že jsem nereagoval, nešel mi internet. Shank bude se tedy kupovat jdeme do toho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 to sibereus: kdyz tam mi napis psn, jak to tedy dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 měl jsem dnes (pátek) fofr, už stahuju, zítra se ozvu na PM , je zapotřebí nejprve stáhnout a nainstalovat DEMO, je u toho varování !!! Takže nejdřív DEMO a pak FULL EDIT: stahuju teprve DEMO a táhne se to jako smrad, prosím o strpení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 ja uz mam demo stazeny ale to ho musim stahnout i na ten profil kterej mi das co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 ja uz mam demo stazeny ale to ho musim stahnout i na ten profil kterej mi das co ať už ho stáhneš odkudkoliv bude uložené v PS3 , neboj všechno ti napíšu až ti budu posílat heslo a jméno, vydrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 peníze jsem odeslal... pak mi napiš že ti přišli i s údaji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 ouuu mam stazeny demo =) a chtel bych i full hru =) ale problem ze nwm jak se to dela =) kdyztak pisnete pm a domluvime se =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 pozdě, sloty rozprodány EDIT: a taky není naškodu, číst od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 kdyby nekdo chtěl mam 3 sloty volne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 za kolik 1 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.