peterSweter1468624034 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Zdravim ve spolek, vcera jsem si stahnul demo a nasledne celou gamesku s nazvem LIMBO a mohu Vam rici, ze je to skvost!!! Hra je opravdu "genialni" proste netradicni hlavne po strance designu a vyjimecna po strance herni. Jedna se o male puzzly, ktere docela prituhuji... Dale se mi libi zpracovani fyziky ve hre. Secteno, potrzeno - mozna to nebude nejdelsi, ale zanecha to ve Vas neskutecne mrazivy pocit a nebudete chtit prestat hrat :D eurogamer.com 9/10! "Myslíte si, že jde udělat skvělá a zábavná hra bez barev, precizní grafiky, tří rozměrů, takřka bez hudby, dabingu a dialogů, a s ovládáním na pouhá dvě tlačítka? Ano, jde! Limbo, jakožto čerstvá první hříčka akce Summer of Arcade na Xbox Live a laureát dvou cen Festivalu nezávislých her, je toho pádným důkazem. To, s čím se tasí mnohé hry, Limbo vlastně zahodil do kouta a svůj koncept postavil na naprosté jednoduchosti a unikátním výtvarném stylu." Pokračování viz. Tiscali recenze. recenze Tiscali: http://games.tiscali.cz/reviews/limbo-recenze/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Boužel nemám xko připojené k netu takže si to nemůžu zahrát.-) Jinak bych do toho určitě šel. Četl jsem povícero recenzí a všude to dost chválili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 kdybych nemel flasli xko hned bych do toho sel taky se mit o strasne libi az bude nove xko zadnej flash a jen originalky a net ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 kdybych nemel flasli xko hned bych do toho sel taky se mit o strasne libi az bude nove xko zadnej flash a jen originalky a net ;) CO? Ja mam taky flash a tuhle hru jsem si ofiko koupil za MS pointy, to nestahnes alespon demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 taky jsem si ji stahl a dohral na flashle konzoli.. sice 400,- za hru, ale luxus. Jsem rad, ze jsem si ji zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 CO? Ja mam taky flash a tuhle hru jsem si ofiko koupil za MS pointy, to nestahnes alespon demo? I stažení dema je riskování banu. Někdo to riskne, někdo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Srpen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Tak to jsem nevedel, ze je to risk-stahovat obsah z live!!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 I stažení dema je riskování banu. Někdo to riskne, někdo ne. presne tak a ja to moc riskovat nechci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 A existuje jiný způsob jak si hru stáhnout?Myslím plnou verzi.Nejde aby hru někdo normálně nahodil někam na rapid atd.?Nebo jak to vlastně je s těmito arkádovkami z liveka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Ne, nejde, každá stažená Arcade hra (i DLC) je vázaná na konkrétní konzoli. Jediný způsob je je vlastnit JTAGovaný Xbox, ten spustí i nepodepsané hry. Ale o tomhle už se toho namluvilo dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 presne tak a ja to moc riskovat nechci ;) A není lepší na ten live jít, něco si stáhnout a třeba i riskovat ban, než ten Live ani nezapnout? Jasný, ban takhle určitě nedostaneš, ale Live si neužiješ ani tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Jak moc riskantni je stahovat dema nebo obsah z LIVE? pri flashi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 stejne, jako vubec se na live pripojit - tzn hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 nestraště lidi :D, známý má flash, na livu už je hodně dlouho, vždycky stahoval dema, arcade hry apod. a ban nikdy nedostal. U mě to samé. Jasně, někdo ho možná chytnout může, ale spíše hlavně kvůli hře bez stealthu, nebo hraní před vydáním, ale určitě ne stažením dema. Jinak Limbo je neuvěřitelně skvělá hra, až jsem se divil. Bohužel teď nemám MS pointy, takže jsem hrál jen demo, ale je to herní skvost. Ono mezi těmi XBLA hrami je spousta super her a často zábavnější než mnohé klasické hry, co se prodávají v shopech za 1500 apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Jak moc riskantni je stahovat dema nebo obsah z LIVE? pri flashi? Dema sa daju stiahnut aj na PC a cez USB flashku hrat, resp. si ich ulozit na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 nestraště lidi :D, známý má flash, na livu už je hodně dlouho, vždycky stahoval dema, arcade hry apod. a ban nikdy nedostal. U mě to samé. Jasně, někdo ho možná chytnout může, ale spíše hlavně kvůli hře bez stealthu, nebo hraní před vydáním, ale určitě ne stažením dema.Jinak Limbo je neuvěřitelně skvělá hra, až jsem se divil. Bohužel teď nemám MS pointy, takže jsem hrál jen demo, ale je to herní skvost. Ono mezi těmi XBLA hrami je spousta super her a často zábavnější než mnohé klasické hry, co se prodávají v shopech za 1500 apod. hehe, samozrejme neni problem si stahnout demo. ale samotny pripojeni xboxu online na live je pri hrani palenek riskantni. A to tak, ze hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 A nejde ji jen nekde stahnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ano jde, pokud máš JTAGnutou konzoli tak ti hra dokonce bude fungovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ano jde, pokud máš JTAGnutou konzoli tak ti hra dokonce bude fungovat :D Hmm....Jtag ma asi 0.5% v cechach a ja tam nepatrim:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.