Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LIMBO XboxLiveArcade

Recommended Posts

Zdravim ve spolek,

vcera jsem si stahnul demo a nasledne celou gamesku s nazvem LIMBO a mohu Vam rici, ze je to skvost!!!

Hra je opravdu "genialni" proste netradicni hlavne po strance designu a vyjimecna po strance herni. Jedna se o male puzzly, ktere docela prituhuji...

Dale se mi libi zpracovani fyziky ve hre.

Secteno, potrzeno - mozna to nebude nejdelsi, ale zanecha to ve Vas neskutecne mrazivy pocit a nebudete chtit prestat hrat :D eurogamer.com 9/10!

"Myslíte si, že jde udělat skvělá a zábavná hra bez barev, precizní grafiky, tří rozměrů, takřka bez hudby, dabingu a dialogů, a s ovládáním na pouhá dvě tlačítka? Ano, jde! Limbo, jakožto čerstvá první hříčka akce Summer of Arcade na Xbox Live a laureát dvou cen Festivalu nezávislých her, je toho pádným důkazem. To, s čím se tasí mnohé hry, Limbo vlastně zahodil do kouta a svůj koncept postavil na naprosté jednoduchosti a unikátním výtvarném stylu." Pokračování viz. Tiscali recenze.

recenze Tiscali: http://games.tiscali.cz/reviews/limbo-recenze/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

nestraště lidi :D, známý má flash, na livu už je hodně dlouho, vždycky stahoval dema, arcade hry apod. a ban nikdy nedostal. U mě to samé. Jasně, někdo ho možná chytnout může, ale spíše hlavně kvůli hře bez stealthu, nebo hraní před vydáním, ale určitě ne stažením dema.

Jinak Limbo je neuvěřitelně skvělá hra, až jsem se divil. Bohužel teď nemám MS pointy, takže jsem hrál jen demo, ale je to herní skvost. Ono mezi těmi XBLA hrami je spousta super her a často zábavnější než mnohé klasické hry, co se prodávají v shopech za 1500 apod.

Odkaz ke komentáři

nestraště lidi :D, známý má flash, na livu už je hodně dlouho, vždycky stahoval dema, arcade hry apod. a ban nikdy nedostal. U mě to samé. Jasně, někdo ho možná chytnout může, ale spíše hlavně kvůli hře bez stealthu, nebo hraní před vydáním, ale určitě ne stažením dema.

Jinak Limbo je neuvěřitelně skvělá hra, až jsem se divil. Bohužel teď nemám MS pointy, takže jsem hrál jen demo, ale je to herní skvost. Ono mezi těmi XBLA hrami je spousta super her a často zábavnější než mnohé klasické hry, co se prodávají v shopech za 1500 apod.

hehe, samozrejme neni problem si stahnout demo. ale samotny pripojeni xboxu online na live je pri hrani palenek riskantni. A to tak, ze hodne.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu