KOSScz Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 jestli to prodava znova tak to je ch*j Citovat
piggy Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2010 Tady je to zas samej rozumbrada, Bruce Lee a Jean Claude Van Damme. :D Citovat
KL.Andrew Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 proste osobka :D hlavne napis jak to dopadlo Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 Podat trestni oznameni, jit si to k nim vyridit osobne, nejlepe jeste s nejakou partickou a trochu jim pohrozit (pozor, aby se to naobratilo proti tobe a ty svine nepodali trestni oznameni na tebe za vyhrozovani, ci napadeni...). A priste jedine osobka. Tohle (a spousta dalsich podobnych pripadu) je duvod, proc bych na aukru nikdy nic jinak, nez osobkou neresil (a i pres tu osobku se clovek muze spalit). Na eBayi se ti tohle nestane. Proc? Protoze tam je preferovany zakaznik, pred prodejcem (cool_majkl to muze z oci prodejce potvrdit) a tak si prodejce dava sakra bacha, aby neslapl byť jen trochu vedle. Radsi zakaznikovi vrati sam penize, nez aby si zakaznik stezoval eBayi, resp. PayPalu. Kupodivu a ackoliv je to mezinarodni zalezitost, kde se problemy nedaji resit policii a pres soudni system, tak to funguje lepe - diky PayPalu a celkove diky eBayi a feedbackum. eBay je cenny pro kazdeho prodejce a jeho vyoutovani z eBaye rozhodne neni nic prijemneho.. Jinak receno - aukro je proste sracka, nebrat! Kazdopadne doufam, ze si tam zajedes a minimalne pohrozis, protoze tohle by tem parchantum nemelo prochazet - a presne kvuli necemu takovemu jako: "ja dostal zmetek, ty jsi ho dostal - tak ho predej dal" aukro hnije. EDIT: sorry, az ted jsem si vsiml, ze je to resene pres bazos.cz - tak tam je to uplne jasne. To je uplne provarenej web. Tam se to hemzi podvodnikama. Citovat
SnixPix Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 Tohle je fakt humus, proto raději vždy když něco prodávám nebo nakupuji mám osobku + si někoho beru, s Bazosem.cz mám docela zkušenosti, už hodně věcí jsem tam prodal a něco nakoupil a zase prodal na výhodnou cenu. Jenom nepochopím fakt, že se ti lidi nebojí.... Citovat
pítr Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Odesláno Září 3, 2010 no bojej ale když jim rekdeš ze chceš osobku tak but napíšou nemam cas nebo se uz neozvou (ja sem si chtel koupit přes aukro nokii n900 mel jí tam za 9 000 Kč a když sem mu napsal že chci osobku tak napsal ze nema čas tak říkam že si proto zajedu k nemu domu že to nemam daleko a už ni a druhý den tam ten inzeret nebyl takže to je asi jasný co by se stalo kdybych si to nechal poslat :D) Citovat
jjunior Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 kurna vernerice mam blizko a cerny zna kamos hmm asi se ho optam jestli sou to oni a dam ti vedet sem :) Citovat
IDMW Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 Tady jsem našel video s touhle srackou.V cásti 1:20 je tam videt hra.Strašnyy. Citovat
KOSScz Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 ale jestli to je přes aukro tak stačí napsat adminum z aukra oni by už měly kontaktovat poldy. to jste nečetly pravydla?? Citovat
p-l-a-y-e-r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 skoro podobný případ byl na ČT1 v černých ovcích víš že jsi měl možnost balík otevřít přímo před pošťákem a kouknout se na zboží ještě než jsi vůbec zaplatil? Citovat
jaccomo Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 jo ale toby musely na poste to dle znat protoze tam ti to nedovoli svlne sem to skusil ze se potrebuji podivat jestli je to v poradku a ze ne ze se to nesmi Citovat
p-l-a-y-e-r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 já to osobně teda nezkoušel ale vim že to tam právě říkal nějaký právník Citovat
pítr Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 skoro podobný případ byl na ČT1 v černých ovcíchvíš že jsi měl možnost balík otevřít přímo před pošťákem a kouknout se na zboží ještě než jsi vůbec zaplatil? na poště tě s tim pošlou víš kam ty nemají s tim co společného a hlavně vetšinou se to platí předem a až když ji přídou peníze tak to pošlou :D Citovat
p-l-a-y-e-r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 pítr směješ se jenom vlastí blbosti...nikdy se neplatí předem!zaplatíš to až na poště když ti ten balík dají a ty tam jenom podepíšeš takový papír a jeto!a pokud nemáš jistotu tak máš jestli jsem dobře poslouchal právo podívat se na obsah balíku Citovat
Anonymous_ Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 On mel asi na mysli, ze u hodne aukci a prodeju se plati prevodem na ucet a prodejce to pak zasila normalne balikem, ne na dobirku. Jinak, o te poste jsem to vazne nevedel - je to na 100%, ze si proste muzes zazadat, at ti to otevrou? Kdysi se to tu resilo a padl tam celkove verdikt, ze to nelze, ze balik si lze vzit a otevrit az po prevzeti. Citovat
Prott Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 On mel asi na mysli, ze u hodne aukci a prodeju se plati prevodem na ucet a prodejce to pak zasila normalne balikem, ne na dobirku. Jinak, o te poste jsem to vazne nevedel - je to na 100%, ze si proste muzes zazadat, at ti to otevrou? Kdysi se to tu resilo a padl tam celkove verdikt, ze to nelze, ze balik si lze vzit a otevrit az po prevzeti. Pošta zodpovídá za doručení a ne za obsah (takže proč by si s tím přidělávala starosti). Citovat
p-l-a-y-e-r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 Anonymous_ pokud znáš nějakého právníka nebo někoho na poště tak se můžeš poptat protože si netroufám říct že je to možné na 100% pokusím se najít v archivu ten díl z ČT1 ale pokud ho nenajdu do 60min tak nato kašlu,ale fakt vim že se tam právě řešili tyto podvody a nějaký právník tam radil jak se proti těmto podvodníkům bránit protože jak to rozbalíš až doma tak už ztrácíš právo na vrácení peněz Citovat
p-l-a-y-e-r Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 Prott pošta nezodpovídá za obsah to je pravda ale pokud odmítneš balík pošta to jenom vrátí zpět odesílateli a nic víc neřeší Citovat
LoCo99 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 synkovy zmastit rypák nebo chtít po mamce prachy... nevim jak si to představujou Citovat
SandysJr Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Odesláno Září 4, 2010 Jak už psali před tím pošta za obsah nezodpovídá, ty můžeš akorát požádat toho co ti to na poště předává aby ti posloužil jako svědek když v balíku bude něco jínýho, ale ten balík musíš převzít a otevřít sám. Ptal sem se na to už sem jednou měl podezření že mě na aukru chce někdo podělat a právě sem si myslel že je to jak v těch černých ovcích, taky sem to viděl, ale dopadlo tak jak sem už psal... Citovat
pítr Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Odesláno Září 5, 2010 pítr směješ se jenom vlastí blbosti...nikdy se neplatí předem!zaplatíš to až na poště když ti ten balík dají a ty tam jenom podepíšeš takový papír a jeto!a pokud nemáš jistotu tak máš jestli jsem dobře poslouchal právo podívat se na obsah balíku já se nesměju vlastní blbosti protože sem mi tohle nikdy nestalo a nejsem takovej idiot abych si nechával posílat poštou nakou věc která je dražší nez 1000 Kč a né všichni ti to pošlou na dobírku ale většinou chtěj zaplatit předem na učet jak psal Anonymous_ Citovat
alesek__ Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Odesláno Září 5, 2010 tendhle připíč se neobtěžoval ani ten balík poslat... nick: jaraakone Jaroslav Ježek Chotěbudice 1 Podbořany 44101 a zřejmně jeho profil na lidech http://profil.lide.cz/jaraakone/profil/ Citovat
Michelangelo Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Odesláno Září 5, 2010 Co se týče České pošty, tak kontrolovat balík před převzetím se nedá, jednalo by se o porušení předpisů pošty. V případech, kdy je balík viditelně poškozen se to dá nějak řešit, ale nevím jestli přímo otevřít. Jinak se ale dá po převzetí otevřít balík před zaměstnancem pošty a sepsat s ním nějakej záznam. to alesek__: Nejsem si jistej, ale myslím, že Podbořany jsou spíš v Ústeckým kraji, než Plzeňským, takže s tím profilem nev nevim... Citovat
LuK4SO Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Odesláno Září 5, 2010 Pokud to nemas daleko tak bych si tam osobne dojel a zlamal mu ruce.Zalezi jak se cejtis,ale potomhle bych mu rozdil bubu.U me by nebyl problem kamkoliv po CR si dojet,kdyby me tohle nejakej blbcek udelal. souhlasim řešíl bych to asi stejně ;) Citovat
alesek__ Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Odesláno Září 5, 2010 to alesek__: Nejsem si jistej, ale myslím, že Podbořany jsou spíš v Ústeckým kraji, než Plzeňským, takže s tím profilem nev nevim... taky sem na to koukal, uvidim... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.