Monkfucker Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 Mám PS3 slim 250GB a po zapnutí vydává takový vrnivý zvuk. Nevím k čemu to přirovnat asi jako když rychle přede kočka. Nevím čím to je dělá to i bez disku v mechanice, a je to hned po zapnutí a to se ještě přece nezapíná větrák nebo jo? Vrčení není hlasitý, když hraju hru tak bez problémů nejde to slyšet. Jen jsem se chtěl zeptat jestli je to normální. Nevyznám se v tom, tak se omlouvám za možná blbou otázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2010 A nemáš za konzolí kočku? Bude jí to hřát a začne vrnět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 2, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Na cem to mas postaveny tu konzoli ? Je mozny ze to jen vibruje a je potreba to necim treba podlozit . Hlavne ne kobercem nebo tak . Necim hladkym co neudrzuje teplo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Nemáš zapnuté remote play? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkfucker Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Na cem to mas postaveny tu konzoli ? Je mozny ze to jen vibruje a je potreba to necim treba podlozit . Hlavne ne kobercem nebo tak . Necim hladkym co neudrzuje teplo . No měl jsem ji na koberci:cheesygrin:, ale něco si pod ní teda dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkfucker Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Jinak remote play to je na propojeni s PSP ne? Tak ten zaplej nemám. Nevím čím by to mohlo být jestli se tam něco posralo, že to vrčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 2, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Jakoze ja osobne mam teda 40 gb verzi fat , a samozrejme ze neni uplne ticha a taky trochu vrci , ale opravdu jen nepatrne a neni to skoro vubec slyset . Pokud to vrci moc asi se tam neco podelalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkfucker Odesláno Září 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 A to vrčení je od větráku? Nevím mě to tak dělá hned po zapnutí. Kazdopadne pri hre to slyset nejde kdyz mam zaply zvuk. Necham to tak, prinejhorsim ho dam reklamovat. Jinak jaka podlozka je pod to dobra? Jinak jestli se neco podelalo mohlo to byt tim ze jsem paril a mel jsem to na koberci? Mel jsem to zaply asi 4 hodky to by se tam nemelo nic odvarit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 2, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Staci neco pevnyho , co ja vim , ja to mam pod telkou kde je misto na dvd a takovy blbosti a to je z imitace dreva . To urcite ne za tak kratkou dobu , ale koberec konzoli urcite dobre nedela :) Edituj si prosim prispevky a nedelej double posty dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 ... Jaj, je mi jasný, že stejně myslíš jen běžné vrčení. Pokud chceš ultimátní ticho, tak konzolo nezapínej ((: Ale nechápu, že Tě to obtěžuje. Mně se celkem "líbí" a vůbec mi nějak nestěžuje karmu v pokoji ((: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkfucker Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 ...Jaj, je mi jasný, že stejně myslíš jen běžné vrčení. Pokud chceš ultimátní ticho, tak konzolo nezapínej ((: Ale nechápu, že Tě to obtěžuje. Mně se celkem "líbí" a vůbec mi nějak nestěžuje karmu v pokoji ((: Takže je to normální? Ono to jakdyby nehučí třeba jako comp, je to takovej vrnivej zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 No tak to je naprosto běžné, to Slimka dělají (Fat spíše fučí řekl bych). Taky se mi to líbí :). Věř mi, pokud to je tiché, tak je to naprosto normální, ale to s tím kobercem je správná rada, konzole se peče a pak to bude fučet víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkfucker Odesláno Září 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 No tak to je naprosto běžné, to Slimka dělají (Fat spíše fučí řekl bych). Taky se mi to líbí :). Věř mi, pokud to je tiché, tak je to naprosto normální, ale to s tím kobercem je správná rada, konzole se peče a pak to bude fučet víc. Dal jsem si to na krájecí prkno:cheesygrin:, jinak dík za uklidnění, vrčí to ale jde to slyšet jen pokud je v místnosti ticho nebo třeba ticho při načítání. Takže díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Tak to je určitě ono. Jinak, bych ti trošku doporučil, mít pod tim enší mezeru, ale to je jiná diskuze :). Hlavně že jsi spokojený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Presne tak, mezera je nejlepsi zpusob jak snizit hluk a p"rodlouzit zivotnost". Ja to vyresil tim, ze jsem tam nalepil nozky co se davaji pod zidle (takove ty penove) vzdycky po 3 kusech u jedne nozky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkfucker Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 A co nějaká pasivní chladící podložka? Může se to hodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xdemo Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 A nebo si koupit stojánek a dát ho na výšku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartman Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 cau mam pocit ze mame stejnej problem. Ted mam ps3 250gb slim a mel jsem i ps3 40gb fat a urcite to neni stejnej hucivej zvuk. je to opravdu takovy vrceni a ze zacatku mi to na sto nedelalo.... prijde mi ze to prave jde od vetraku protoze kdyz konzoli vypnu tak jeste vterinku po vypnuti je slyset takovej dotacivej zvuk proste jak kdyz se dotoci vetrak. rikam jsem si na sto procent jistej ze to do dneska nedelalo a proto bych rek ze to ucite neni "normalni". Diky za pripadny dalsi info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.