Nil3E Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Není potřeba dál komentovat..Vypadá to naprosto skvele .Po Graficé stránce překonává většinu PSP her. Dotupné pro iPhone 3GS, 4. Očekávejme vice her na tomto enginu, mezitím se podívejte na FREE demo "Epic Citadel".Doufám že už to tady není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Sakra! graficky to vypadá fakt líp než jakákoliv hra na PSP :) asi PSP pude,.. prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Odzkoušeno na 3GS bez sekání ! A musím říct, že nic pěknějšího jsem na přenosném zařízení ještě neviděl (nebo si to nepamutuju) Určitě na tom budou vznikat další hry, a myslím, že jich nebude málo vývoj přece něco stál a jenom na demo by to určitě nedělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Na 2G to nerozjedu vůbec ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ne........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Určitě ne ! Ani na 3g to nejede. BTW: ani na touch 2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Vypadá to dobře ale konkurence je obrovská a moc bych se neradoval , přeci jen příští rok vychází PSP2 a NDS 3D plus nové modely telefonů s Win 7mobile kde by měla být podpora her masově a v neposlední řadě výkoné telefony s Androidem májí celkem povedené gamesy ... a říct že tohle je jedna z nejhezčích grafik na handhaldu je přehnané... ale v kategorii mobilní hraní je to pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Grafika mi přijde úžasná. Na iPodu touch 3g 32 GB to jde v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Vypadá to dobře ale konkurence je obrovská a moc bych se neradoval , přeci jen příští rok vychází PSP2 a NDS 3D plus nové modely telefonů s Win 7mobile kde by měla být podpora her masově a v neposlední řadě výkoné telefony s Androidem májí celkem povedené gamesy ... a říct že tohle je jedna z nejhezčích grafik na handhaldu je přehnané... ale v kategorii mobilní hraní je to pěkné no upřímě ... uveď mi zde jednu handheldovou hru s lepší grafikou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 iPhone bych s novým PSPčkem a DSkem až tak moc nesrovnával. Přece jenom to jsou zařízení tvořené primárně na hry. A myslím, že iphone bude mít o dost příznivější ceny oproti těm dvoum. A co se androidu týká tak pokud vím, nevyšly na něj žádné pořádné hry, které by nevyšly zároveň na iphone, plus iphone má tohle... WM tu ještě není, takže nechci srovnávat, ale nevím o ničem co by mělo vyjít exlusivně na WM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Na iPadu úplně luxusní! Nechápu jak z takového HW mohou vyždímat takovou grafiku.. už jen aby vyšla nějaká MMO, FPS a RPG v tomto enginu a sony,nintendo si můžou jít kopat hrobeček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Na to bych až zas tak nevsázel. Ale nintedno bych si nekoupil ani kdyby to byla jediná konzole na trhu, a nové PSP si taky nekoupím hned, a ještě si třikrát rozmyslím, jestli si ho vůbec koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Zkoušel jsem to na iPodu Touch 3G 8GB a nic .. našel jsem ale článek kde je napsaný že to jde a i tady jsem četl že to jde ... proč mi to na mojem nejde ? (článek http://superiphone.cz/2010/09/epic-citadel-hra-jaka-tu-jeste-nebyla/) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Protože ipod touch 3g 8GB má 128 mb RAM a uplně jiný HW než 3g 32GB a 64GB Vlstně 3g 8GB je HWově uplně stejný jako 2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.