Santini Odesláno Září 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2010 Odzkouseno a nefenguje!!! 4,2E iso249 rev20 wiiflow,usb configurable loader, zkousel jsem i menit iosy 222 a 223 v4!!!!Jeste jsem nekde cetl ze to muze bejt urcitou verzi-prej by tam melo bejt poskozeny video pri kterym se to sekne(muj problem) ale nekdo pid timto souborem zase pise ze mu to funguje,takze sosnu jinou verzi a jestli nepude i ta tak uz vazne nevim!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 takze staci stahnout jinou verzi,hlavne ne scrubed!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Kamosovi to slape jak hodinky moc se mi to libi ale nebudu si kazit zazitek tak cekam na origo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 prosim uz jsem stahl dve verz ale furt v urcitem miste se to kousne nevitejakou verzi stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 já tady jenem se chci dotázat jelikož jsem ještě nehrá žádnou střílečku na wii tak se tázám jestli by jste tuhle hru doporučili. co se vám líbí co se vám nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.