venomm Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Koupil jsem si ps3 a nastavení jazyku není čeština, pomůže mi prosím někdo jak ji tam dostat, děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 neporadi... cestina jeste neni a mozna ani nikdy nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Sice bylo slíbeno, že by mělo být menu, store atd počeštěno, ale nestalo se tak a jako jediná možnost je angličtina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaccomo Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 počkej ale PSN je přeci počeštěné přece ta věta když zapneš PSN aspon tak tomu asi říka sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny9509 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Jedine co je cesky je uvitaci zprava na storu, ze store jeste neni v cestine, myslim, ze anglictina v menu neni nijak narocna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 Možná že bude nějáký HB prográmek na počeštění menu když už je PS3 Jailbreak. Na PSP totiž HB čeština do menu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 To není HB čeština,a le úprava souborů ve flash paměti PSP, takže bych s tím na PS3 nějakou tu dobu nepočítal. Navíc je to úplně zbytečný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobika91 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Tohle už je pravděpodobně mrtvý téma,ale nezapomeňte,že ohromný krok kupředu je zlokalizování menu v PlayTV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
venomm
Koupil jsem si ps3 a nastavení jazyku není čeština, pomůže mi prosím někdo jak ji tam dostat, děkuji za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.