predatorx Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 takze koupil jsem si kabel HDMI-DVI normal jsem ho zapojil do monitoru a do ps3.zapal jsem ps3 a monitor mi hlasil digital out of range 33.7 kHz / 30hz .tak jsem zkusil zmenšit nastaveni na 720p.ted mi uz h´monitor nic nehlásí ale je takova divna obrazovka ani cerna ani modra. dekuji za kazdou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 Monitor musí podporovat HDCP, jinak ti to přes DVI nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorx Odesláno Září 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2010 no ja to zkusil zapojit i do notebooku a krásně se to promitlo na monitor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Napiš sem přesné typové označení tvého monitoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Zdravím, mám stejný problém s kabelem dvi-hdmi mi to na monitoru pise: digital out of range, 33.7 kHz / 30hz.... Kabel je v poradku, protoze ted je na nem pripojen pc... Muj monitor je LG W2343T-PF. Co jsem tak koukal, tak by HDCP mel mit, ale 100% si jist nejsem... Nevite kde je problem ????? je pro upresneni ps3 s telkou pres hdmi-hdmi funguje v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SNOOPERman Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 opravdu nikdo help ??? EDIT: pro ostatni kdo resi stejny problem, protoze jsem mel predtim ps3 u televize, tak kdyz sem to zapojil do onitoru, tak nejdrive podrzet 5s power tlacitko u ps3 vyrestuje se nastavenia pak vse jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 NO mělo by to bejt tim že monitor nepodporuje HDCP ochranu.Ale docela by mě to zajimalo jestli to tak vážně je protože ted uvažuji o koupi HP monitoru a maj většinou jedině DVI a analogovej.HDMI tam nebejvá ale u specifikací píšou že HDCP má a podporuje fullHD.Takže by mě to taky fakt zajímalo jestli mi to konzoli veme nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ja mám benq 24 palců fullhd je tam dvi a přes hdmi dvi kabel mi jede v pohode jen před prvním zapojením kdyz chcete zapnout konzoli podrzte zapinaci tlačítko dokud dvakrát nepupne a pak by to mělo jít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 jedná se o problem s vertikální synchronizací kdy je nastavená hodnota pod hodnotu monitoru proto out of range ! stací resetovat nastavení v PS3 a tím si PS3 nastaví pozadnovanou hodnotu a pokud má monitor HDCP tak to bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.