Quicksilver Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Viz. info jak mu ukradli auto - penize mam na svem ucte zpet.Takze v pohode.Tedka jen cekam na ten Xecuter :) Myslim si ze ten Xecuter bude docela nabouchanej.Jeste jsem nepochopil na co jsou tam dve mackatka ? Vyp/zap ? Nebo RESET a druhy je vypnuty ? :) Citovat
rodier Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 mrknete podle tohohle videa asi neni zapotrebi mit stale zaplou USB s Jailbreakem v PS3 jo tak neni zapotrebi mit zaple v PS3 porad zarizeni kterym jailbreakujete (psp, iphone, TI, droid...) staci jen pri bootu konzole. Citovat
ladislavczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 tak sem JB PS3 pres Iphone, mam tam 2 moznosti:/app_home/p3gamez a install pkg Nevim ale jak sakra dostat z PC ty data do PS3 na interni disk.... vim ze je na to PS3FTP ale jak tam dostat to PS3FTp? Přes flash disk... Citovat
ladislavczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Viz. info jak mu ukradli auto - penize mam na svem ucte zpet.Takze v pohode.Tedka jen cekam na ten Xecuter :)Myslim si ze ten Xecuter bude docela nabouchanej.Jeste jsem nepochopil na co jsou tam dve mackatka ? Vyp/zap ? Nebo RESET a druhy je vypnuty ? :) Já tě nechápu... Je to jedno jestli si koupíš čip za 800kč nebo za 2000kč pořád to prostě bude fungovat stejně. Žádný výhody dražší a vymakanější čip co se týká JB nemá... Citovat
Frey Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Přes flash disk... No to plati jen u malych her, flash disky jsou taky FAT32 takze nektery hry tam stejne nedostanes. Citovat
jaccomo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 jinak je to mozna mimo misu ale sony pristi utery vidaji dalsi upade s podporou 3D film tak ze asi hackeri uz nemusi delat na 3.42 kdyz je to vlasne uz zbytecne jen doufam ze prijdou na to jak obejit 3.5 protoze todle je dost dulezita funkce Citovat
Ursus1468622888 Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 jinak je to mozna mimo misu ale sony pristi utery vidaji dalsi upade s podporou 3D film tak ze asi hackeri uz nemusi delat na 3.42 kdyz je to vlasne uz zbytecne jen doufam ze prijdou na to jak obejit 3.5 protoze todle je dost dulezita funkce Pro to promile lidí, co má 3D TV? :) Citovat
jaccomo Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 koukej na budoucnost treba takovej MGS ve 3D to proste plno lidi nalaka:-D Citovat
ladislavczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 No to plati jen u malych her, flash disky jsou taky FAT32 takze nektery hry tam stejne nedostanes. On se ptal tak do PS3 nahrat FTP aplikaci ne hry... Citovat
Moderators romeno Odesláno Září 16, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 jinak je to mozna mimo misu ale sony pristi utery vidaji dalsi upade s podporou 3D film tak ze asi hackeri uz nemusi delat na 3.42 kdyz je to vlasne uz zbytecne jen doufam ze prijdou na to jak obejit 3.5 protoze todle je dost dulezita funkce Ja myslel ze to uz je od 3.30 . Protoze 3D podporuje nove eye pet move edition a na obalu je napsane ze pro podporu je treba mit 3D TV , bryle a fw 3.30 a vyssi . Pro filmy to bude jako az ted jo ? Citovat
rodier Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Me by zajimalo, proc vlastne nejde ten jailbreak nahrat na obyc USBcko ? :) tam musi bejt nejaky cpu chip ktery to vnuti konzoli nebo co? V kazdem pripade uz jsem zkousel jednu hru a vsecko facha jak ma :-D pres flashku sem tam nahral Backup manager a FTP Server no a potom pres sitovej kabel po FTP nahral hru.. frci to 7mega/s takze 7GB hra (red dead redemption) je nakopcena na interni disk do 20 minut :) u tech velkejch si holt clovek pocka skoro hodinku. Ale to neni problem. Zatim sem zkousel Way of samuray 3 (ta hra ma jen 1.5GB hrozna kravina) a kupodivu se ani nepouzivala mechanika. Citovat
huhla Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 rodier obycejna flash pamet, je prostor jenž uchovává data, takovej hrníček, kdezto jailbreak potrebuje cosi jako rychlovarnou konvici, taky v ni muzes nechat vodu, ale umí jeste neco navic Citovat
popikos Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Vysel vcera BM 1.1, jak bylo ohlaseno? Pocitam, ze ne... Citovat
Jonny Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 půjde mi na tomhle hrát backupy?? A půjde to updatovat?? Citovat
popikos Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 půjde mi na tomhle hrát backupy?? A půjde to updatovat?? Precetl jsi co tam pisou? "PSGROOVE 1.0 a 1.1 KOMPATIBILNI" "Jednoduche upgradovani HEXu v procesoru za pomocí WINDOWS / MAC aplikace" Citovat
ProStaff Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Samej Iphone, android a jiný podobný m*dky.... Není už něco na Symbian? Neslyšeli jste? :-) Citovat
ladislavczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Samej Iphone, android a jiný podobný m*dky.... Není už něco na Symbian? Neslyšeli jste? :-) Symbian není open source software takže to nepujde asi nikdy... Citovat
Prott Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Symbian není open source software takže to nepujde asi nikdy... Proč by to nešlo? C/C++ pro Symbian je volně ke stažení. Citovat
ladislavczech Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Proč by to nešlo? C/C++ pro Symbian je volně ke stažení. Ja o tom někde na internetu četl a psaly tam, že to prostě nepujde, protože ten port bude blokovat system symbian... Citovat
ProStaff Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Když ho hackneš, tak je to rozhodně open source. V open source nevidím problém! :-) Spíš si myslím, že nikdo už dneska nemá chuť zabývat se symbianem.... Iphone je opensource???? :-) Symbian není open source software takže to nepujde asi nikdy... Edit: navíc já mám Samsung i8910 HD, kterej mám úplně rozkopanej. Nějací borci ho od začátku úplně předělali! Takže nemožnost předělaní toho portu by pro ně nebyl problém! Co jim mám poslat za dokumenty podle kterejch by to mohli udělat? Poraďte....? Citovat
Ruben Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Zkoušel tady někdo JailBreak přez PSP. Nemohu to rozchodit. Citovat
tekken90 Odesláno Září 16, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 No překvapivě, když je to prozatím jen POC... Citovat
rodier Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Iphone neni open source, proto ho musis hacknout a nainstalovat tam Iphodroid neboli Android pro Iphone. A co je Android? Open source LInux :) Imho zkus zjistit jestli pro ten tvuj symbianovej telefon neni nakej android nebo jinej linux. potom by tu sance byla. Nebo zkusit sehnat ten kit nekde za levno. Ja neverim ze se vyrabi tak draho, podle me je to drahe protoze to ted jede na PS3 manii.. pro zacatek bych zacal timhle: android Port for Symbian Phones http://and2symb.blogspot.com/ pokud to fakt je a funguje, zajdi sem na chat http://webchat.freenode.net/?channels=psfreedom a zkus pokecat s vyvojarema zda by nezkusili udelat verzi pro Android pro Symbian. Mozna to ani neni treba, mozna by sli pouzit stejne soubory.. Citovat
ProStaff Odesláno Září 16, 2010 Nahlásit Odesláno Září 16, 2010 Jasný! Právě proto mi přišlo legrační, že super antiopensourcová společnost udělala opensourcovej telefon.... :) Bohužel na symbian ještě nikdo nepředělal žádnej OS! :( Ale ještě něco vymyslím! :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.