Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám PS3break 1.2,nainstalovaný gaia manager.Všechny hry,co jsem nakopíroval na interní disk mi fungují,jen GOW3 ne,pročítám forum,ale nikde jsem nic nenašel.Prosím o radu,nebo je o link,děkuji.

Ještě jsem se chtěl zeptat na uložení her v interním disku.Manager standartně ukládá u mojí konzole do OMAN46756 a tady na foru jsem našel toto uložení /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/ID HRY

Proč někdo ukládá jinam?Děkuji.

Odesláno

quicksilver: nazor na to co je a neni legalni u tohoto pripadu neni tak jasny.... Tobe prijde normalni, ze se nemuzes hrabat v necem co sis koupil a zaplatil? Ja napr. povazuju za naprosto normalni si s tim co si koupim nakladat jak ja uznam za vhodne. Zverejnovat jakekoliv informace o tom co jsem si koupil povazuji za naprosto legalni. Je chyba jen vyrobce, ze tomu nedokaze zabranit. On nezverejnil zadnej jejich zdrojak..... Je to na delsi debatu a tady to rozhodne nevyresime a ja tomu chlapci preji hodne stesti a snad dobre dopadne. Geohot ma muj veliky obdiv uz jen tim, ze se dokaze "vysmat" takovemu kolosu jako je $ony... Ja tyhle lidi naprosto chapu a velice jim fandim....pokoreni neceho o cem vyrobce tvrdi jak je to bezpecne je velika vyzva. A ty zaloby od $ony proti jednomu "chlapci", ktery jim jen dokazal jak je jejich system "NEPROLOMITELNY" je jen a jen akt zoufalstvi.

PS: delat si z toho legraci....me to moc legracni nepripada.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu