jaccomo Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 pokud vim tak na moznosti zaloh na 3.55 pracuje spanelska skupina:-D http://www.ps3hax.net/2011/01/evilnat-ps3-cfw-beta/#axzz1AYtTEPV9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m-salmbor Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ahoj,nemáte někdo link kde se dají stáhnout hry na PS3(JB).díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Ahoj,nemáte někdo link kde se dají stáhnout hry na PS3(JB).díky co se podívat do příslušné sekce download. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tompi23 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Zdravím,mám PS3break 1.2,nainstalovaný gaia manager.Všechny hry,co jsem nakopíroval na interní disk mi fungují,jen GOW3 ne,pročítám forum,ale nikde jsem nic nenašel.Prosím o radu,nebo je o link,děkuji. Ještě jsem se chtěl zeptat na uložení her v interním disku.Manager standartně ukládá u mojí konzole do OMAN46756 a tady na foru jsem našel toto uložení /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/ID HRY Proč někdo ukládá jinam?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 ja neporadim, jen potvrdim, ze GOW3 mi chodi i z externiho disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Zdravim všechny, prosim o pomoc s rozjetím hry Call Of Juarez Bound in Blood (US verze), pokaždé když to chci spustit, tak mě to hodí zpět do XMB menu a nic se nestane. Dočetl jsem se o nějakém update, ale nikde nemůžu nic sehnat. Díky za help. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Lidi mám dotaz,myslíte že by na 3.55 mohl fungovat nějaký prográmek na screenovaní,nahrávání obrazu? Obdoba Frapsu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 God of War3 bezi jen z interniho disku! Tak ze z externiho neeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 ja mam God of War 3 na externim disku a jede.... hra ma 40.1 GB a hraje normalne, neni ani s patchem nic a jede, i podle http://www.psjcl.com/gamelist-G uplne normlane jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkahns Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 chtel bych si poridit PS3BREAK muzete mi nekdo poradit co a jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 :) tedka kdyz vyslo CFW ???? a jde predelat PS3 za pouziti jenom USB klice :)) ty vole, tak to me fakt pobavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkahns Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 mno hlavne ze to pobavilo. psko mam jen chvili a neviznam se v tom. tak mi pleas posli nejake odkazi co a jak dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 mno hlavne ze to pobavilo. psko mam jen chvili a neviznam se v tom. tak mi pleas posli nejake odkazi co a jak dikes Synku, být tebou bych PS3 nechal chvíli stranou a raději se věnoval učení. Zaměřil bych se na češtinu.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3red Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Synku, být tebou bych PS3 nechal chvíli stranou a raději se věnoval učení. Zaměřil bych se na češtinu.... :-( nevým proč? :) je někdo s CFW na PSN, hraje online a nemaže se s tím jestli bude ban nebo ne?zajímal by mě pak průběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m-salmbor Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ahoj,máte někdo zdroj,kde koupit Teensy? to svoje jsem urazil z USBčka :-( .Jde mi o co nejryhlejší dodání...Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoner Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Kony.cz Mám ode dneška také ten AmazeBreak v3. Je zapotřebí na něm provádět upgrade firmwaru? Jak zjistit verzi firmwaru na tomto JB? Když ho připojím do PC (Win 7 nebo XP), tak se mi ukáže chybně nainstalovaný driver. WIN 7 píše, že nenašel driver a XP ukazuji žlutý vykřičník. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkahns Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Synku, být tebou bych PS3 nechal chvíli stranou a raději se věnoval učení. Zaměřil bych se na češtinu.... :-( na uceni ti kaslu a ps3 stranou davat fakt nechci. jestli se ti nelibi jak pisu tak je to jen tvoje blbost. zadal sem pouze o par rad.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 zoner : no ja mam Win 7 Ultimate 64 bit a zadny ovladac to po me nechtelo, jenom jsem pripojil nechal udelat par instalaci ovladacu a potom pustil ten jejich tool na nahrati FW a dal load, potom vybral stazenej FW a zmackl dlouze to tlacitko co je na AmazeBreak, potom jsem dal upgrade a hotovo, rovnou tam posli posledni jejich FW a nic nezkoumej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ted trochu srandy.Na tohle pokracovani veleuspesneho serialu se tesim.Rozhodne se bude jednat o letosni MEGA narez !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ted trochu srandy.Na tohle pokracovani veleuspesneho serialu se tesim.Rozhodne se bude jednat o letosni MEGA narez !!! :-( Mě to příjde jako dost veliký průser, protože žádný klíč nestojí ani za týden basy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Je snad kazdymu jasny,ze kdyz neco delam nezakone tak po me pujdou a on to delal primo na oko a jeste s usmevem.Doufam ze jeste stihne aspon vydat Root klice na ps3 a psp a pak mu kluci nechaj postavit pomnik a nezapomene ... zkratka obet moderni doby a tecka .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnovd Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Jenom pro info: http://ps3trofeje.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=sony-muze-byt-schopna-detekovat-hacknute-konzole-163353&sekce=novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 quicksilver: nazor na to co je a neni legalni u tohoto pripadu neni tak jasny.... Tobe prijde normalni, ze se nemuzes hrabat v necem co sis koupil a zaplatil? Ja napr. povazuju za naprosto normalni si s tim co si koupim nakladat jak ja uznam za vhodne. Zverejnovat jakekoliv informace o tom co jsem si koupil povazuji za naprosto legalni. Je chyba jen vyrobce, ze tomu nedokaze zabranit. On nezverejnil zadnej jejich zdrojak..... Je to na delsi debatu a tady to rozhodne nevyresime a ja tomu chlapci preji hodne stesti a snad dobre dopadne. Geohot ma muj veliky obdiv uz jen tim, ze se dokaze "vysmat" takovemu kolosu jako je $ony... Ja tyhle lidi naprosto chapu a velice jim fandim....pokoreni neceho o cem vyrobce tvrdi jak je to bezpecne je velika vyzva. A ty zaloby od $ony proti jednomu "chlapci", ktery jim jen dokazal jak je jejich system "NEPROLOMITELNY" je jen a jen akt zoufalstvi. PS: delat si z toho legraci....me to moc legracni nepripada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jede někomu GOD OF WAR3? pkg přesunul jsem souboru přes FTP ,ale píše mi to ERROR nevíte někdo jak ho zprovoznit případně odkaz na funkční pkg. nebo máte to odkzkoušeno díky moc všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejpal1 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Zdar. Taky mě to sere.. Koupil jsem si starej typ PS3 z důvodu že mohu zkusit na PS3 jiný operační systém.. A nemůžu..A to je legální!! PS: V té době už jsem měl možnost koupit slim. Doufám že to brzo proloměj! Patří jim to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.