qvinen Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 zdravim, muzete mi prosim pomoct jak to udelat na iphonu....uz tam mam nainstalovany openiboot, ale pokazde, kdyz si do slozky var v iphonu nahraju soubory android.img a zlmage a po vyberu android v iphonu,tak mi na iphone vzdy najede par radku, kdy posledni konci: radio: rading baseband nvram....done a to je cely...predem diky za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Nebylo by jednodusi kdyby sis koupil nejakou flashku ,nebo neco podobneho za max. 900 kc ? Taky jsem si rikal ze si pockam na PSP port nez se stoho stal FAKE.Radsi dam prachy a vim na 100% ze to v pohode pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Nebylo by jednodusi kdyby sis koupil nejakou flashku ,nebo neco podobneho za max. 900 kc ? Taky jsem si rikal ze si pockam na PSP port nez se stoho stal FAKE.Radsi dam prachy a vim na 100% ze to v pohode pojede. Proč je PSP port fake? Nic jsem o tom neslyšel že by to měl být fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Taky jsem si to myslel a dokonce jsem videl video.Bavily se o tom na fore : ps3iso.com akorat me to nasralo.Je mozny ze nekdy v budoucnu to pujde.Kazdopadne jdu do Xecutera a hotovo.Stejne kdo by nechal vecne bezet psp ? Taky docela blbost.Nic nerikam na mobil,ale pokud to tam funguje stylem - volani letadlo kdy se vam nekdo nedovola.Taky to neni to pravy orechovy.USB flashky ma clovek jasno a bezi to jen presto a na programovani je jednoduchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 A ten Xecuter budu muset nějak naprogramovat, nevyznám se v tom, tak prosim o nějaké info o tom, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Uplne stejne jako tensy ... stahnes potreby program + HEX soubor.Zapnes program najdes XEX a das flashovat.A to je cely a pak to das na ps3 a casem vyjde nova verze HEX a jedes dal a dal .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Jop a kde ten Xecutor maj tak nejlevnější? Hledám na netu, ale nic moc jsem nenašel, když ani nevim jak to má vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Taky jsem si to myslel a dokonce jsem videl video.Bavily se o tom na fore : ps3iso.com akorat me to nasralo.Je mozny ze nekdy v budoucnu to pujde.Kazdopadne jdu do Xecutera a hotovo.Stejne kdo by nechal vecne bezet psp ?Taky docela blbost.Nic nerikam na mobil,ale pokud to tam funguje stylem - volani letadlo kdy se vam nekdo nedovola.Taky to neni to pravy orechovy.USB flashky ma clovek jasno a bezi to jen presto a na programovani je jednoduchy. V žádném případě to fake není. Intezivně se na tom každý den pracuje, ale bohužel se pořád objevují problémy... http://www.elotrolado.net/hilo_investigacion-psgroove-en-psp_1480135_s1350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, co vlastně ps3 krom her po JB dokáže. Četl jsem, že snad by na ní měli jít přehrát filmy v .mkv coý by bylo supr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, co vlastně ps3 krom her po JB dokáže. Četl jsem, že snad by na ní měli jít přehrát filmy v .mkv coý by bylo supr :) Homebrew (programy), obnovená podpora other OS - nevím jestli to jde už teď, ale určitě se na tom pracuje a mnoho dalších věcí viz. PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Melo by to prehravat od verze 1.1 ktera mela vyjit dneska ? Ohledne psp : Take jsem video video + obrazky verim ze se na tom maka,ale kdy to bude a jestli vubec funckni !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 tkže asi updatuju když to nebude na to PSP či co a chci se zeptat funguje to na všech FW nebo bude něco sem čet že to má bejt funkčí na všech FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Prozatím jen na 3.41, do budoucna na všech FW 1.00-3.41, na 3.42 prozatím nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 jak je to teda pujde to v nejblizsi dobe pres to PSP nebo SIXAXIS??? ja porad cekam az neco vyjde a zatim tady ctu ze to snad ma bejt fake....tak abych necekal vecnost to si radsi koupim nejaky ten KIT jak maji na aukru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 jak je to teda pujde to v nejblizsi dobe pres to PSP nebo SIXAXIS??? ja porad cekam az neco vyjde a zatim tady ctu ze to snad ma bejt fake....tak abych necekal vecnost to si radsi koupim nejaky ten KIT jak maji na aukru.... Psal jsem to v předešlé stránce!! V žádném případě to fake není. Intezivně se na tom každý den pracuje, ale bohužel se pořád objevují problémy... http://www.elotrolado.net/hilo_investigacion-psgroove-en-psp_1480135_s1350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 no jasne, ale nevis nahodou +/- na kdy to planujou??? takhle muzu cekat den a nebo taky pul roku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 no jasne, ale nevis nahodou +/- na kdy to planujou??? takhle muzu cekat den a nebo taky pul roku.... Otázky tohoto tipu mě opravdu iritují! Ptej se vývojářů!! Na toto ti není schopný nikdo odpovědět ani samotní vývojáři!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Zajimavejsi je spis SIXAXIS nez az tak psp, nebo nevim ale aby me celou dobu pri hrani bezelo psp.Trochu moc srandy.Koho to zabije 900 kc za flashku ? Nez to port na psp udelaj muze trvat par dni,tyden,mesic je to jen o tom jak to naprogramuji. Kazdopadne je to kazdeho vec co si da a jakou cestou se vyda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 a kterymu vykradli to auto??? na aukru je momentalne pouze jeden http://aukro.cz/item1232154963_vyvojovy_usb_kit_teensy.html tak jestli to vzit od nej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 SIXAXIS jailbreak bude mít nejspíš také svoje nevýhody... budeš muset mít asi celou dobu připojeny SIXAXIS přes USB do PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 a kterymu vykradli to auto??? na aukru je momentalne pouze jeden http://aukro.cz/item1232154963_vyvojovy_usb_kit_teensy.html tak jestli to vzit od nej??? Ja jsem si to objednal a už je to na cestě ke mně. Tak pak řeknu jestli to opravdu přišlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Dzef: Treba tady maj 2455 kupoval jsem ho tam v pondeli a koukam dva v praze maj ted skladem http://www.gme.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Dzef: Treba tady maj 2455 kupoval jsem ho tam v pondeli a koukam dva v praze maj ted skladem http://www.gme.cz To je jen samostatnej čip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 hm ja se celej den seru se sprovoznenim iphodroid na Iphone3G abych moh JB ps3 pres iphone ;-) urcite nebudu davat hackerum penize, to si radeji koupim 1 hru navic original. ten chip nema cenu vic nez 100kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capo Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 A ten Xecuter budu muset nějak naprogramovat, nevyznám se v tom, tak prosim o nějaké info o tom, díky Tady je video jak naprogramovat http://www.youtube.com/watch?v=xHtqTDoyqIk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.