pokart Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Tak už jsem myslel, že mám po starostech, ale manager mně staženou hru, uloženou na G:/GAMEZ/BLES.., prostě nezobrazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Tak už jsem myslel, že mám po starostech, ale manager mně staženou hru, uloženou na G:/GAMEZ/BLES.., prostě nezobrazí Máš exterňák ve fat32? a když botuješ konzoli, děláš to jak máš? Nesmíš mít nic v USB kromě jb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Zdravim, nevite náhodou někdo ID hry MAFIA 2? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Zdravim, nevite náhodou někdo ID hry MAFIA 2?Díky. BLES00521 a dyžtak si to můžeš najít v souboru PS3_DISC kterej otevřeš v notepadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 BLES00521 a dyžtak si to můžeš najít v souboru PS3_DISC kterej otevřeš v notepadu. Jo jo díky, to jsem nevěděl s tím PS3_DISC, je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MORIBUNDUS Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 znovu bych to dal do PC naprogramuj to ,žádnej REBOOT jen to vytáhni a nahrej pak z flešky do PS3 manager.Já mám Teensy v2,nahrál jsem na něj FW 1.1 z tyto adresy http://www.mediafire.com/?gu8ilj4nj777dau a manager z tyto adresy http://www.mediafire.com/?ehc951hf37cyarh funguje 100%,složky na externím HD můžou mít i název např GAMEZ/BLUR na místo GAMEZ/BLES-00759 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Konecne uz ps3 ext.hard vidi. Nestacilo jen naformatovat na FAT32 /puvodne bylo ntfs/ , ale musel jsem odstranit partition a pak naformatovat na FAT32. Predpokladam teda,ze v tomto byla chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Mohl by někdo poslat návod na to, jak udělat JB z té teensy ? Kde byl prvně, je smazanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Lidi mám problém s Dead Rising 2, když hru zapnu, tak se mě zeptá na upgrade, pokud ho spustím, tak se instaluje, ale pak mi zahlásí chybu instalace, ale když dám cancel na upgrade, hodí mi to chybu "the game data is currupetd. The game will close. You must delete the game data to play this game." Nevim co bych měl mazat, nevíte co s tim pls? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 tak uz jsem se k tomu taky dostal, ale samozrejme problem. Postupoval jsem takto 1) na Teensy (nevim, jestli mam 1 nebo 2), ale nahral jsem tam HEX pro teensy 1, snad jsem se trefil 2) pustil jsem poprvy PS3 3) v menu GAME se objevily 2 polozky - */app_home/PS3_GAME/ a * Install Package Files 4) v rootu USB disku jsem mel "EU_stealth_PS3Hax_BackupManager.pkg" a "ftpserver_11.pkg" 5) FTP se nainstalovalo v pohode, ale kdyz chci nainstalovat stealth backup manager, tak hlasi, ze novejsi verze uz je nainstalovana - wtf? 6) Nevim, kde by se tam novejsi verze vzala, ale budiz. Kazdopadne kdyz v menu kliknu na */app_home/PS3_GAME/, tak mi to vyhodi vyjmku 80028f14. Co delam spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 smazano - edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jak je to s PS3_UPDATE ? Ktere jsou ve hrach musi to tam byt a nebo to muzu normal smaznout ? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jak je to s PS3_UPDATE ? Ktere jsou ve hrach musi to tam byt a nebo to muzu normal smaznout ? Diky za info. Můžeš smazat, nic se nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Supr dik bylo to tam jak na oko.Se bojim,abych do toho pak nehodil update.Jsem mel kabel v ps3 a koukam,ze pri hrani hokeje to po me chtelo update na 1.1 tak jsem radsi dal ne a pak si uvedomil,ze je to jen update hokeje. Ale docela jsem se v prve leknul co to po me chce.Doufam ze brzo vyjde FW kde se nebudou muset delat blboviny s vytahovanim kabelu i slim verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 tak odpoj PS3 od netu. A pak se to ptat na upgrade nebude. Odpojil jsem konzoli od netu, pořád se to ptá na update, když dám ok po instalaci mi to ohlásí chybu (an error occured during install oper.(80029567)) a když dám překočit hodí mi to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 tak odpoj PS3 od netu. A pak se to ptat na upgrade nebude. Odpojil jsem konzoli od netu, pořád se to ptá na update, když dám ok po instalaci mi to ohlásí chybu (an error occured during install oper.(80029567)) a když dám překočit hodí mi to chybu. tak zkus smazat obsah slzky UPDATE u dane hry. ci z PS3ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 tak zkus smazat obsah slzky UPDATE u dane hry. ci z PS3ky Taky se už stalo... zřejmě to bude špatnej rip, ale je to už 2. staženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 http://pvelectronic.inshop.cz/pameti-karty-ctecky/arv-usb-dongle-%5BPV-100901%5D?ItemIdx=0 je tohle stejný jako to teensy ++ pro JB PS3 ?? Pokud ano, je na to i stejnej postup Teensy PS3 JB /PSGroove/ + Backup Manager ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 proč když spustim mafii 2 z externiho hdd tak mne to vždy vrati do xmb ? predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 proč když spustim mafii 2 z externiho hdd tak mne to vždy vrati do xmb ? predem dik Vrátí do XMB a místo origo dvd tam neni Mafie? Nebo máš JB fw v1.0, na kterym hry nejdou, musíš mít v1.1 (http://www.mediafire.com/?ji42deb3vxbvlle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 ne mam jailbreak fw 1.1 je tam mafie ale jak ji prave spustim udela mi to tohle pouzivam backup manager 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Máš to správně stažené? mě to dělalo taky, tak jsem ji stahl znova a je ok ne mam jailbreak fw 1.1 je tam mafie ale jak ji prave spustim udela mi to tohle pouzivam backup manager 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 stahovat znovu se mi to fakt nechce :D daval sem jsi do toho cestinu tak to mozna bude tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 http://pvelectronic.inshop.cz/pameti-karty-ctecky/arv-usb-dongle-%5BPV-100901%5D?ItemIdx=0 je tohle stejný jako to teensy ++ pro JB PS3 ?? Pokud ano, je na to i stejnej postup Teensy PS3 JB /PSGroove/ + Backup Manager ? taky by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 No, ona ta čeština prej nefunfuje..nebo nefungovala, kdyz ji nahazoval poprve, mel to nejak spatně nahozene bo co...pak nevim...tak jeste pak at ti nekdo nahodi ty puvodni soubory stahovat znovu se mi to fakt nechce :D daval sem jsi do toho cestinu tak to mozna bude tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.