Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

znovu bych to dal do PC naprogramuj to ,žádnej REBOOT jen to vytáhni a nahrej pak z flešky do PS3 manager.Já mám Teensy v2,nahrál jsem na něj FW 1.1 z tyto adresy http://www.mediafire.com/?gu8ilj4nj777dau a manager z tyto adresy http://www.mediafire.com/?ehc951hf37cyarh funguje 100%,složky na externím HD můžou mít i název např GAMEZ/BLUR na místo GAMEZ/BLES-00759

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi mám problém s Dead Rising 2, když hru zapnu, tak se mě zeptá na upgrade, pokud ho spustím, tak se instaluje, ale pak mi zahlásí chybu instalace, ale když dám cancel na upgrade, hodí mi to chybu "the game data is currupetd. The game will close. You must delete the game data to play this game." Nevim co bych měl mazat, nevíte co s tim pls? Dik

Odkaz ke komentáři

tak uz jsem se k tomu taky dostal, ale samozrejme problem. Postupoval jsem takto

1) na Teensy (nevim, jestli mam 1 nebo 2), ale nahral jsem tam HEX pro teensy 1, snad jsem se trefil

2) pustil jsem poprvy PS3

3) v menu GAME se objevily 2 polozky - */app_home/PS3_GAME/ a * Install Package Files

4) v rootu USB disku jsem mel "EU_stealth_PS3Hax_BackupManager.pkg" a "ftpserver_11.pkg"

5) FTP se nainstalovalo v pohode, ale kdyz chci nainstalovat stealth backup manager, tak hlasi, ze novejsi verze uz je nainstalovana - wtf?

6) Nevim, kde by se tam novejsi verze vzala, ale budiz. Kazdopadne kdyz v menu kliknu na */app_home/PS3_GAME/, tak mi to vyhodi vyjmku 80028f14. Co delam spatne?

Odkaz ke komentáři

Supr dik bylo to tam jak na oko.Se bojim,abych do toho pak nehodil update.Jsem mel kabel v ps3 a koukam,ze pri hrani hokeje to po me chtelo update na 1.1 tak jsem radsi dal ne a pak si uvedomil,ze je to jen update hokeje.

Ale docela jsem se v prve leknul co to po me chce.Doufam ze brzo vyjde FW kde se nebudou muset delat blboviny s vytahovanim kabelu i slim verze.

Odkaz ke komentáři

tak odpoj PS3 od netu. A pak se to ptat na upgrade nebude.

Odpojil jsem konzoli od netu, pořád se to ptá na update, když dám ok po instalaci mi to ohlásí chybu (an error occured during install oper.(80029567)) a když dám překočit hodí mi to chybu.

tak zkus smazat obsah slzky UPDATE u dane hry. ci z PS3ky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu