the_warrior Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Měl bych dotaz, jde hry vypalit na blueray disk, treba i vice her a pak je spoustet pomoci teensy? popr. klidne odkaz na navod, prosel jsem to tu cely a je to vcelku neprehledny, moc otazek a jeste vice ruznych odpovedi, diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 No, ona ta čeština prej nefunfuje..nebo nefungovala, kdyz ji nahazoval poprve, mel to nejak spatně nahozene bo co...pak nevim...tak jeste pak at ti nekdo nahodi ty puvodni soubory Aby vám šla mafie v cz tak musíte ps3 systém přehodit do ruského jazyka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 No nevim ja nic do rus prehazovat nemusel a po prehrani tech souboru na internim disku to cesky mam pri spousteni to da na vyber rus/CZ. Vcera se mi to po 5 nebo 6 kapitole zaseklo, ze jsem musel PS3 vytahovat ze zasuvky..... mel nekdo po tehle kapitole taky problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Zkusil uz nekdo teensy a backup manager bez disku v mechanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 taky by mě to zajímalo Taky jsem se jiz psat a nedostal jsem nikdy zadnou odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vico Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Neuměl by někdo vytvořit port pro rockbox na samsung yh-920?Nějak jsem to moc nepobral http://github.com/shuffle2/rockbox_psgroove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Dale je vhodna instalace backup manageru, jez Vam umozni nahravat kopie z originalnich disku na vnitrni HDD a dale je pak spoustet bez nutnosti dalsiho pouzivani tohoto blueray disku Prosim poslete mi nekdo link na Backup managera,neco sem nasel ale nejde to stahnout diky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 http://pvelectronic.inshop.cz/pameti-karty-ctecky/arv-usb-dongle-%5BPV-100901%5D?ItemIdx=0 je tohle stejný jako to teensy ++ pro JB PS3 ?? Pokud ano, je na to i stejnej postup Teensy PS3 JB /PSGroove/ + Backup Manager ? v sobotu ho budu met doma tak dam vedet ale po telefonu me bylo receno ze je to stejny jako OLIMEX takze by to melo fungovat normalne pak dam vedet!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Dale je vhodna instalace backup manageru, jez Vam umozni nahravat kopie z originalnich disku na vnitrni HDD a dale je pak spoustet bez nutnostidalsiho pouzivani tohoto blueray disku Prosim poslete mi nekdo link na Backup managera,neco sem nasel ale nejde to stahnout diky moc!!! tady jsem ti ho upnul http://loadfiles.in/9j09ga4hkq5g/PSJailBreak_Backup_Manager.pkg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Nevíte, kdy má vyjít nový Backup Manager, který bude podporovat NTFS? Já teď nemůžu přehrát hry na hardisku, jelikož ho mám nastavený jako NTFS a na hadru mám věci tak velké, které nemohu nikam zálohovat a dále ho nemůžu vytáhnout ani z elektriky, poněvadž u TV mám tolik elektroniky, že kdybych na něco sáhl, tak už nic nerozjedu. Takže čekám než vyjde ten nový BM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Mohl bys pomoci Partition Manageru tento disk rozhodit na dve partition a jednu mit na NTFS a druhou na FAT32 bez ztraty dat. Taky jsem si takto rozdelil 750 GB disk, kterej mam u eGreatu (multimedialni centrum) ,ktery vyzaduje ext3 a tak jsem si to rozhodil na 600 GB a 150 GB pro FAT32. a funguje skvele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvinen Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 No nevim ja nic do rus prehazovat nemusel a po prehrani tech souboru na internim disku to cesky mam pri spousteni to da na vyber rus/CZ. Vcera se mi to po 5 nebo 6 kapitole zaseklo, ze jsem musel PS3 vytahovat ze zasuvky..... mel nekdo po tehle kapitole taky problem? taky jsem to jen prepsal, vybral si CZ a slapalo to az do konce bez zadne chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Moc tě prosím =) v tom programu se vůbec nevyznám, mohl by jsi mi napsat postup jak to provést. Byl bych ti moc vděčný. Předem ti moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Tak jsem to nějak zvládl, akorát jak jsem dal apply a se mi to teď zaseklo na 26% a už se to tak 20 minut nehnulo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madmax1468625329 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ahoj prosím o radu. Mám Teensy již jsem ji nakrmil... V PS3 nainstaloval Backup manager, Chápu že hry se musí nahrát Root/GAMEZ/BLES.., (Bles - je ID hry - kde ji zjistím ? ) A jak mohu v PS3 ukládat do adresářu ? (tak nějak chápu z předešlích článků že za pomocí ftp server ale nevím co to je), Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLianik Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Zdravím, mám firmware 3.41, potřebný hardware a hry spouštím bez problémů z Backup Manageru, jen by mě zajímalo, jestli jde spouštět i hry z PS2 pomocí BM? Nebo nějak jinak. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Zdravím, mám firmware 3.41, potřebný hardware a hry spouštím bez problémů z Backup Manageru, jen by mě zajímalo, jestli jde spouštět i hry z PS2 pomocí BM? Nebo nějak jinak. Děkuji. Velice dobrá otázka, to by mě taky zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ahoj prosím o radu. Mám Teensy již jsem ji nakrmil... V PS3 nainstaloval Backup manager, Chápu že hry se musí nahrát Root/GAMEZ/BLES.., (Bles - je ID hry - kde ji zjistím ? ) A jak mohu v PS3 ukládat do adresářu ? (tak nějak chápu z předešlích článků že za pomocí ftp server ale nevím co to je), Díky za radu ID hry zjistíš ze souboru PS3_DISC otevřeného v notepadu(je to tak uprostřed) Na FTP tady byl návod, už je bohužel smazaný, ale stáhneš si klienta http://sourceforge.net/projects/filezilla/files/FileZilla_Client/3.3.4.1/FileZilla_3.3.4.1_win32-setup.exe/download a FTP server zde: http://pshax.cz/?p=342 ...FTP server si jako PKG hodíš do ps3 (musí to být např. J:/ftpserver_10b.pkg)...po instalaci zapneš FTP v ps3 a buď tam uvidíš IP, nebo si jí najdeš v system info. Poté zapneš v pc FilleZillu a jako klienta zadáš IP kozole, Uživatel. Jméno "FTPD12345" a Heslo "1234567890" . Naběhnou ti složky a hry dáš do "/dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ" ( http://pictureup.cz/picture/verejny/12681268screenhunter_1.jpg) a hry dáváš do složky GAMEZ. Toť snad vše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Doporučju app http://www.mediafire.com/?x9iilerhoogy2wi Pak už žádný ID ani další složky nejsou potřeba, jen složka se hrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Zeptam se jeste jednou jdou hrat hry vypalene na blueray pomoci teensy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ne, nejdou. Pomoci Teensy muzes hrat hry stazene na externi USB HDD nebo zkopirovane na interni HDD PS3. Je to nejlepsi reseni. Nechapu, jaky silenec by kupoval prazdne bluray media a vypaloval by na ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Chlapci, když jsem si stáhl Modern Warfare v iso, přehraje mi to PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Pokud ho rozbalis a je upravene na JB tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ne, nejdou. Pomoci Teensy muzes hrat hry stazene na externi USB HDD nebo zkopirovane na interni HDD PS3. Je to nejlepsi reseni. Nechapu, jaky silenec by kupoval prazdne bluray media a vypaloval by na ne... tak jedno stoji 80 korun tak to me nezabije uz, kdyz se tam vejde vic her, to je jedno diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Nemohl by mi někdo prosím poslat nebo napsat, jakej je postup, když mám to teensy, abych z toho mohl udělat JB? Co a jakej program na to nahrát? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.