Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

No, ona ta čeština prej nefunfuje..nebo nefungovala, kdyz ji nahazoval poprve, mel to nejak spatně nahozene bo co...pak nevim...tak jeste pak at ti nekdo nahodi ty puvodni soubory

Aby vám šla mafie v cz tak musíte ps3 systém přehodit do ruského jazyka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dale je vhodna instalace backup manageru, jez Vam umozni nahravat kopie z originalnich disku na vnitrni HDD a dale je pak spoustet bez nutnosti

dalsiho pouzivani tohoto blueray disku

Prosim poslete mi nekdo link na Backup managera,neco sem nasel ale nejde to stahnout diky moc!!!

Odkaz ke komentáři

http://pvelectronic.inshop.cz/pameti-karty-ctecky/arv-usb-dongle-%5BPV-100901%5D?ItemIdx=0 je tohle stejný jako to teensy ++ pro JB PS3 ?? Pokud ano, je na to i stejnej postup Teensy PS3 JB /PSGroove/ + Backup Manager ?

v sobotu ho budu met doma tak dam vedet ale po telefonu me bylo receno ze je to stejny jako OLIMEX takze by to melo fungovat normalne pak dam vedet!:)

Odkaz ke komentáři

Dale je vhodna instalace backup manageru, jez Vam umozni nahravat kopie z originalnich disku na vnitrni HDD a dale je pak spoustet bez nutnosti

dalsiho pouzivani tohoto blueray disku

Prosim poslete mi nekdo link na Backup managera,neco sem nasel ale nejde to stahnout diky moc!!!

tady jsem ti ho upnul

http://loadfiles.in/9j09ga4hkq5g/PSJailBreak_Backup_Manager.pkg

Odkaz ke komentáři

Nevíte, kdy má vyjít nový Backup Manager, který bude podporovat NTFS? Já teď nemůžu přehrát hry na hardisku, jelikož ho mám nastavený jako NTFS a na hadru mám věci tak velké, které nemohu nikam zálohovat a dále ho nemůžu vytáhnout ani z elektriky, poněvadž u TV mám tolik elektroniky, že kdybych na něco sáhl, tak už nic nerozjedu. Takže čekám než vyjde ten nový BM.

Odkaz ke komentáři

Mohl bys pomoci Partition Manageru tento disk rozhodit na dve partition a jednu mit na NTFS a druhou na FAT32 bez ztraty dat. Taky jsem si takto rozdelil 750 GB disk, kterej mam u eGreatu (multimedialni centrum) ,ktery vyzaduje ext3 a tak jsem si to rozhodil na 600 GB a 150 GB pro FAT32. a funguje skvele

Odkaz ke komentáři

No nevim ja nic do rus prehazovat nemusel a po prehrani tech souboru na internim disku to cesky mam pri spousteni to da na vyber rus/CZ. Vcera se mi to po 5 nebo 6 kapitole zaseklo, ze jsem musel PS3 vytahovat ze zasuvky..... mel nekdo po tehle kapitole taky problem?

taky jsem to jen prepsal, vybral si CZ a slapalo to az do konce bez zadne chyby

Odkaz ke komentáři

Ahoj prosím o radu. Mám Teensy již jsem ji nakrmil... V PS3 nainstaloval Backup manager, Chápu že hry se musí nahrát Root/GAMEZ/BLES.., (Bles - je ID hry - kde ji zjistím ? ) A jak mohu v PS3 ukládat do adresářu ? (tak nějak chápu z předešlích článků že za pomocí ftp server ale nevím co to je), Díky za radu

Odkaz ke komentáři

Ahoj prosím o radu. Mám Teensy již jsem ji nakrmil... V PS3 nainstaloval Backup manager, Chápu že hry se musí nahrát Root/GAMEZ/BLES.., (Bles - je ID hry - kde ji zjistím ? ) A jak mohu v PS3 ukládat do adresářu ? (tak nějak chápu z předešlích článků že za pomocí ftp server ale nevím co to je), Díky za radu

ID hry zjistíš ze souboru PS3_DISC otevřeného v notepadu(je to tak uprostřed)

Na FTP tady byl návod, už je bohužel smazaný, ale stáhneš si klienta http://sourceforge.net/projects/filezilla/files/FileZilla_Client/3.3.4.1/FileZilla_3.3.4.1_win32-setup.exe/download a FTP server zde: http://pshax.cz/?p=342 ...FTP server si jako PKG hodíš do ps3 (musí to být např. J:/ftpserver_10b.pkg)...po instalaci zapneš FTP v ps3 a buď tam uvidíš IP, nebo si jí najdeš v system info. Poté zapneš v pc FilleZillu a jako klienta zadáš IP kozole, Uživatel. Jméno "FTPD12345" a Heslo "1234567890" . Naběhnou ti složky a hry dáš do "/dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ" ( http://pictureup.cz/picture/verejny/12681268screenhunter_1.jpg) a hry dáváš do složky GAMEZ. Toť snad vše :)

Odkaz ke komentáři

Ne, nejdou. Pomoci Teensy muzes hrat hry stazene na externi USB HDD nebo zkopirovane na interni HDD PS3. Je to nejlepsi reseni. Nechapu, jaky silenec by kupoval prazdne bluray media a vypaloval by na ne...

tak jedno stoji 80 korun tak to me nezabije uz, kdyz se tam vejde vic her, to je jedno diky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu