pokart Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Čaute. Stáhl jsem si Uncharted 2 a když jej kopíruju na HDD, tak se mi tak v půlce zobrazí, že soubor pak22. psarc (5,8GB) ke pro cílový systém příliše velký. Nevíte, co může být za problém? Disk je převeden samozřejměě na FAT32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Čaute. Stáhl jsem si Uncharted 2 a když jej kopíruju na HDD, tak se mi tak v půlce zobrazí, že soubor pak22. psarc (5,8GB) ke pro cílový systém příliše velký. Nevíte, co může být za problém? Disk je převeden samozřejměě na FAT32 musis to hodit do PS3 pres FTP server na ext. HDD ti to nepujde kdyz je jeden ze souborů vetsi jak 4Gb.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Nemohl by mi někdo prosím poslat nebo napsat, jakej je postup, když mám to teensy, abych z toho mohl udělat JB? Co a jakej program na to nahrát? děkuji Mas tu primo topic a postupu ranec. Schvalne ti na nej nehodim link, at se trochu naucis hledat. (nebo spis koukat po tutorialech, nez se zacnes blbe ptat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Mas tu primo topic a postupu ranec. Schvalne ti na nej nehodim link, at se trochu naucis hledat. (nebo spis koukat po tutorialech, nez se zacnes blbe ptat) Já se taky nemůžu zorientovat. Ono by to chtělo celé, stáhnout na jeden tutoriál, kde to bude přesně vysvětleno (viz jako třeba PSP) včetně pojmů, jak na co, jak s Teensy, FTP, backup managerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ano, chtělo, ale Sony po tom dost tvrdě jde a pochybuju, že by si tady někdo chtěl dělat zbytečný potíže.. :) Všechny důležitý otázky a odpovědi zde jsou a zas tak složitá věc to opravdu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Sony se uz spis placa jako kapr na sousi.Tohle uz nezastavi i kdyby zavrena 1 000 000 lidi.A odstavila nekolik serveru.Je to jednoduchy : Da to jeden ke stazeni a v tu chvili to ma minimalne 100 lidi a pak se to mnozi a navod za navodem.Jako s prodejem flashesek.Jednoznacne kolotoc na kterem chtej ostatni vydelat na ukor Sony.I kdyby tady chytily tekken90na a sebrali mu kompa a konsoli tak stejne male rybicky a stejne to k nicemu nepomuze.Spis se Sony bude snazit zamezit rozsirovani JB u prodejcu.Coz u Ciny,ktera je urcite velkym dodavatelem JB tezko zastavitelne. ps: Treba me ... at si me zavrou,az chcipnu.Stejne se nic nezmeni a lidi co si to stahnou a budou provozovat se budou smat vesele dal.Prirovnavam to k smrtelne bouracce.Nekdo zemre a zivot jde dal.Takze za me : At si dela Sony co chce a jsem rad,ze si muzu alespon na chvili ve svem zivote v klidu zahrat nejakou peknou gamesu a zapomenout na celodenni problemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Já se taky nemůžu zorientovat. Ono by to chtělo celé, stáhnout na jeden tutoriál, kde to bude přesně vysvětleno (viz jako třeba PSP) včetně pojmů, jak na co, jak s Teensy, FTP, backup managerem. hele hosi ja tomu taky moc nerozumim zrovna nejlip, ale ten zaklad co potrebujete na to aby jste rozjeli hry tu je staci jen hledat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jenom odkud stáhnout Backup Manager 1.1 a nej. psgroove?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Na teensy se přes program Flip naharej psgroove.hex a JB je na světě. Pak se ještě do ps musí nainstalovat přes flash disk backup Manager. Jestli Backup manager instalovat současně se zapojením teensy-JB, před, nebo po, to nevím. Jeslti sjem to dobře pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jenom odkud stáhnout Backup Manager 1.1 a nej. psgroove?? http://ps3.playz.it/ Je tam vse co potrebujete vedet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 http://ps3.playz.it/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Spousta dotazu je proste "uzasnych" Chapu ze nikdo ucenej z nebe nespadl, ale kdyz chce nekdo krast hry a neni schopny si zjistit alespon zaklady o dany problematice to uz je na me moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Mělo by stačit stáhnout a nahrát na disk. Ale nejjistější je vložit disk, zálohovat a hrát. PS: Připravujou se upgrady s tím, že by to mohlo fungovat na principu PSPčka. PS2: Je hotová aplikace na automatické dělení souborů, viz. http://www.ps3break.cz/cms.php?id_cms=8 PS3: Připravuje se CFW 3.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Čaute. Stáhl jsem si Uncharted 2 a když jej kopíruju na HDD, tak se mi tak v půlce zobrazí, že soubor pak22. psarc (5,8GB) ke pro cílový systém příliše velký. Nevíte, co může být za problém? Disk je převeden samozřejměě na FAT32 Je aplikace, abys nemusel to nahrávat přes FTPčko... Viz. http://www.ps3break.cz/cms.php?id_cms=8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enzo317 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 prosím o radu jdou hrat online když použiju ps3break Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jailbreak přece není o kradení her? Jen si třeba nechci opotřebovávat original PS3 hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobar Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ahoj kluci, Vím ze to tady nekde je napsane ale muze mi to nekdo odpovedet ? Musí byt usb kit teensy pripojena k ps3 pri kazdem spousteni ? (asi ne, ze?) :) A jak je to s Online hraní her ? díky moc Edit/: Díky, uz to vím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 prosím o radu jdou hrat online když použiju ps3break S aktualizací FW by pak neměl být problém hrát na netu - až vyjde.. Dnes jsou hráči blokováni, ale už se pracuje i na verzi, která zabraňuje blokaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jailbreak přece není o kradení her? Jen si třeba nechci opotřebovávat original PS3 hry . Rozhodně to není určené pro krádeže, ale pro vývoj HB aplikací :-) Už jsem se setkal s pravidlem... Vyzkouším a když mě ta hra osloví, koupím si jí. A jestli si někdo chce pořizovat zálohy a šetřit svá BD je to taky podle mě jeho věc - hru už koupil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitestorm Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Ahoj kluci,Vím ze to tady nekde je napsane ale muze mi to nekdo odpovedet ? Musí byt usb kit teensy pripojena k ps3 pri kazdem spousteni ? (asi ne, ze?) :) A jak je to s Online hraní her ? díky moc Ano... Online si zatim moc nezahraješ :-) Ale abych se přiznal, neměl jsem srdce to zkoušet a riskovat blokaci. Takže je to na úrovni jedna bába (SONY se tuším jmenovala) povídala... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 To je husty, vsichni jsou kristalove cisty kazdej druhej se tu pomalu pta jak rozchodit mafii, ale pritom si vsichni chceme jenom napsat do PSka novou kalkulacku :-) A pritom 95% lidi ani nevi co to programovani vlastne je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 ja mam online hrani na parku ,jenom chci svym dceram doprat hru ktere je bavi....PS3 jsem zakazal na FW na net.... uzivam jenom po siti a vse je mi ukradeny, hlavne ze dcery jsou spojeny a muzou zahrat hry a blbosti co je bavi... Ale urcite co rikam.... ten MOVE (nebo jak se to jmenuje ) tak to urcite koupim, se urcite vyradime cela rodina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 To je husty, vsichni jsou kristalove cisty kazdej druhej se tu pomalu pta jak rozchodit mafii, ale pritom si vsichni chceme jenom napsat do PSka novou kalkulacku :-) A pritom 95% lidi ani nevi co to programovani vlastne je :-) Kde mas neco o cistote? Ja jen, ze tu tedy zadna takova tvrzeni nevidim, proto nevim, co ten podiv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Kde mas neco o cistote? Ja jen, ze tu tedy zadna takova tvrzeni nevidim, proto nevim, co ten podiv ;) "Jailbreak přece není o kradení her?" Nebudeme si prece lhat, cely ten humbuk kolem PSJail za posledni mesic o nicem jinem neni... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jako o tom ze si mam napsat kalkulacku ??? HEHE Sory... kazdy tady ceka na Free hrani her a nic vic... par procent na to ze bude moc spoustet Hombrew atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.