Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

Nebudeme si prece lhat, cely ten humbuk kolem PSJail za posledni mesic o nicem jinem neni... :-)

Ja ale stale nechapu, kde vidis lhani? Kdo rikal, ze je o nicem jinem? Uh.. O co se snazis?

Tady se nikdo nesnazi zakryt, ze naprosta vetsina do toho jde jen a jen kvuli warezu, co se ti nezda? Vzdyt to tu ani nikdo neskryva. Snad si nikdo nemuze myslet, ze je to jinak. Jen naprostou mensinu (mne, Nil3Eho, Tommzse..) zajimaji technicke veci kolem toho a veci jako je poradne rozchozeni Linuxu na PS3 atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ja nerikam ze to tu nekdo tvrdi. jen jsem napsal ze jsou super prisspevky typu: "proc nemuzu nacpat na fat32 soubor velkej 5GB. Na to jsem napsal ze kdyz uz chce nekdo krast hry tak by nemel bejt tak linej a mel by se taky trosku snazit a zjistit si alespon nejaky ZAKLADNI fakta o problematice. A byl jsem nekolika jedinci narcen z toho ze jim jde o zalohu a HB.

Mimochodem Lin na PSku nikdy moc dobre nebehal kvuli drajvrum. I kdyz posledni verze zlutyho psa byli docela povedeny :-)

Odkaz ke komentáři

Mám dotaz, když si do iPhonu 3G dám PSfreedom, je nějaká možnost, jak ho pak odinstalovat? Chci ho tam mít jen chvíli, než budu mít Teensy... Všude se píše o instalaci první poslední, ale o odinstalování se nemluví. Máte někdo zkušenosti s Jailbreakem pomocí iPhonu???

Odkaz ke komentáři

3DMaya : Linux na tonm bezel uplne super, jenom to vypovida o tom, ze nekolik vedeckych instituci vyuzivala PS3 jako hlavni vypocetni centrum bezici na linuxu.

ssx4 : Ano jde to odinstalovat a uplne bez problemu, pomoci menu vyberu OS

Co se týče Linuxu, tak potvrzuju Konyho, není to problém:

viz. http://www.ps3magic.com/?hop=mrsforex

DL: http://www.linuxps3install.org/index.html

Odkaz ke komentáři

Ale ja nerikam ze to tu nekdo tvrdi. jen jsem napsal ze jsou super prisspevky typu: "proc nemuzu nacpat na fat32 soubor velkej 5GB. Na to jsem napsal ze kdyz uz chce nekdo krast hry tak by nemel bejt tak linej a mel by se taky trosku snazit a zjistit si alespon nejaky ZAKLADNI fakta o problematice. A byl jsem nekolika jedinci narcen z toho ze jim jde o zalohu a HB.

Mimochodem Lin na PSku nikdy moc dobre nebehal kvuli drajvrum. I kdyz posledni verze zlutyho psa byli docela povedeny :-)

ad. 1. cast tveho prispevku: Tak s tim souhlasim - ze kdyz uz stahovat, tak alespon pro to neco udelat a precist si to minimum, takhle to pusobi vazne blbe. Nepozoroval jsem ale, ze by nekdo takovy pak argumentoval tim, ze to ma jen na HB - to je pak samozrejme trapne tvrzeni. Je mozne, ze jsem nejaky podobny vykrik proste prehlidl - urcite to ale netvrdi vetsina.

ad 2. cast tveho prispevku: Jde o to, cemu rikas dobre behat. Mne prijde, ze graficka HW akcelerace, na takove urovni, ze dokaze prehrat full HD filmy v mkv formatu, je dostacujici. Zaroven podpora Cell procesoru byla na linuxu pro PS3 vzdy skvela - jak uz je vyse zmineno - dokazuje to predevsim to, ze jsou PS3 nasazeny v labech pro jejich skvely pomer cena X vykon - pochopitelne tam tu farmu PS3 nemaji kvuli hram - bezi jim na tom Linux na Other OS (neupdatuji FW, pochopitelne). Pokud by podpora byla spatna, tak by to asi nebylo pouzitelne a nepouzivalo by se to misto klasickych serveru. Zaroven je na linuxu podpora USB, takze pak samozrejme neni problem pripojit (temer) libovolny HW - od TV karty, pres klavesnici, po USB flash disk. Stale tedy nevidim, co za podporu chybi a kde je problem? Jestli mas na mysli pomalou emulaci Windows XP, kterou se tam obcas nejaky silenec pokousel rozbehat - tak to je logicke, uz jen kvuli nedostatku RAM. Windows XP tam nikdy nebudou behat ok - 256 MB RAM je proste dost malo - rozhodne to ale nepricitej na vinu Linuxu nebo jeho spatne podpore PS3 ...

Odkaz ke komentáři

ad 2. cast tveho prispevku: Jde o to, cemu rikas dobre behat. Mne prijde, ze graficka HW akcelerace, na takove urovni, ze dokaze prehrat full HD filmy v mkv formatu, je dostacujici. Zaroven podpora Cell procesoru byla na linuxu pro PS3 vzdy skvela - jak uz je vyse zmineno - dokazuje to predevsim to, ze jsou PS3 nasazeny v labech pro jejich skvely pomer cena X vykon - pochopitelne tam tu farmu PS3 nemaji kvuli hram - bezi jim na tom Linux na Other OS (neupdatuji FW, pochopitelne). Pokud by podpora byla spatna, tak by to asi nebylo pouzitelne a nepouzivalo by se to misto klasickych serveru. Zaroven je na linuxu podpora USB, takze pak samozrejme neni problem pripojit (temer) libovolny HW - od TV karty, pres klavesnici, po USB flash disk. Stale tedy nevidim, co za podporu chybi a kde je problem? Jestli mas na mysli pomalou emulaci Windows XP, kterou se tam obcas nejaky silenec pokousel rozbehat - tak to je logicke, uz jen kvuli nedostatku RAM. Windows XP tam nikdy nebudou behat ok - 256 MB RAM je proste dost malo - rozhodne to ale nepricitej na vinu Linuxu nebo jeho spatne podpore PS3 ...

Souhlasim s tebou. Prvotni ucel byla herni konzole ale HW umoznoval i daleko vice pro beh upraveneho Unix systemu. Uz samotna architektura cpu z toho vychazi. Jak spravne pises spousta vypocetnich a testovacich center

je pouziva jako farmy o desitkach a stovkach PS3 a to jen diky CELLu kterej konkretne ja povazuju za obzvlaste povedenej kousek HW kterym IBM o kousek predbehlo dobu a jejich nasazeni v PS3 je velice dobrej tah.

Proc jsem to napsal ja byla moje zkusenos z ps3+lin+xbmc. Chtel jsem multi centrum a xbmc na linu jsem si proste zamiloval. Bohuzel po nekolika pokusech se mi to nepodarilo rozchodit tak jak jsem to mel predtim na debianu.

Asi moje chyba, ale jak pisu byla to jen moje zkusenost. Vim ze jinak funguje lin na PS3 daleko daleko lepe nez tebou zminena emulace XP :-)

Tak jsem se vratil zpatky k nettopu s debianem a krabicku schoval za TV. Ze spojeni xbmc+PS3 mi zbyl pouze dalkovy ovladac z PS3 kterym zmineny nettop ovladam. Dalkovy ovladac na BT je super vec.

Odkaz ke komentáři

Kony.cz: Tak jsem si nainstaloval ten psfreedom na iphone, všechno bylo v pohodě, co se týká bootu pro PS3, ale jakmile jsem chtěl nabootovat iOS, tak mi to napsalo, že musím udělat restore... Tak jsem zkusil odinstalovat ten psfreedom a jediný, co teď můj iphone dělá je, že chce restore... Nějaká rada (kromě restor) ???

Odkaz ke komentáři

Měl bych otázku... Až někdo umožní pomocí jailbreaku spustit OtherOS na FW 3.41 tak by mně zajímalo jak je to teď s linuxem pro PS3. Kolik jader dokáže v současné době linux využívat? A popřípadě jestli je to vůbec technicky možné, aby linux v budoucnu mohl využívat všech 7 jader.

Možná je to blbá otázka, ale nejsem žádnej expert přes linux tak nevím...

Odkaz ke komentáři

Chci se zeptat jestli tyto videa jsou fake nebo ne a popřípade by to nekdo s FW 3.42 nebyl schopny zkusit

http://www.youtube.com/watch?v=FqKOFn68hmA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3ufD0Sobrcg&feature=related

ani v jednou videu není system info tak co asi stoho plyne ? že.....

Odkaz ke komentáři

2 ssx4 : Uz jsem to psal nekolikrat. to jde vydet jak moc se zajimas o tento problem.. Takze kdyz poprve nainstaluj Linux a potom spustis nazpet iOS tak ti to nabehne do obrazku Pripojte k iTunes.. a ty musis iPhone pripojit k notasu a znovu pustit ten program na instalovani Linuxu a tam das prostredni tlacitko Exit Recovery mode.... a ono ti to na iphone vyzkoci a hotovo, pri dalsim spustenim linuxu a opetovnym spusteni iOS uz tohle nebude potreba a vsechno funguje super. Kdyby neco tak ICQ 177496090

Odkaz ke komentáři

smer88 vymazes puvodni a nahrajes tam pomoci aplikace novy - stazeny

no to mi je jasny jen kdyz jsem stahnul puvodni, tak jsem stahnul jeden .hex soubor a nahral ho na Teensy jenze ted jsem stahnul slozku kde mam nekolik .hex souboru + nejaky slozky s jinejma souborama....tak proto me to mate....jinak stahnul jsem ten soubor co je zde v topicu PS Jailbreak Info

Odkaz ke komentáři

Mno mám na PS3 udelany jail break mam ten PS3 key ale nevim jak spustit hry proste jak je nahrat na disk aby se mi obevili v tom manageru... mam externi disk naformatovany na fat32 a jak tam mam tu hru nahrat? Musim ji dat do nejake podslozky?

Exterňák např.(J:/GAMEZ/BLESxxxx(ID hry- Mafie 2= BLES00521), ID hry si zjistíš v souboru PS3_DISC)/PS3_GAMES (složka nemusí obsahovat PS3_UPDATE a PS3_DISC)

Odkaz ke komentáři

zdravim mam dotaz kdyz se pokousim pres backup manager spustit top spin 3 tak poprve mi to tu hru zaclo instalovat(ani nevim kam) pri druhem spusteni to celou dobu vypada ze seto rozjede objevi se uvodni obrazovka atd ale pak obrazovka zcerna a uz se nedeje nic tak to zustane nevite nekdo co s tim???

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu