Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

Toto jsem vcera resil pul dne. Cim to je nevim, ale po nahrati open backup manageru, kterym jsem si nechal na internim HDD PS3 vytvorit OMAN46756 (kam ted nahravam hry uplne stejne jako do LUAN12345) namisto LAUN12345 (funguje to samozřejmě i z externího HDD) a uz vse funguje zda se jak ma.

Pro jistotu si jeste nejprve pres soubor s koncovkou .sfv zkontroluj, jestli jsou stazene data v poradku a pak jestli jsou dobre rozbalene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtel by jsem se optat pokud pouzivam misto klasickeho manageru ten Open Manager 1.13 tak nesmim smazat ten puvodni : Manager 2.Kvuli slozce LUAN12345.Je to pochopitelny,pac se smaze i slozka ve kterych je hra.

Tak se ptam ,kdyz tam mam OpenManager jak mam dat pryc Manager 2 bez straty her ? Pokud budu pouzivat ten OpenManager.A pokud mam open musim mit hry ve slozce : OMAN46756 ?

Napadlo me : Smazat ty casty programu a nechat tam : /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ <- bez tech ostatnych casti. (mam tam kolem 14ti her znova to pretahovat je mazec)

Kdyby jsem to mel dat z LAUN12345 do OMAN46756 ? Jde me to, kdyz jsem tam soupnul Open Manager ,ktery je jednoznacne lepsi ,jesli me podpora her funguje ze slouzky : LAUN12345.

Diky za info a zaroven i radu pro ostatni.

Odkaz ke komentáři

Backup manager samozřejmě podporu NTFS disků neřeší, to záleží na nový verzi JB.

Jinak v případě PSARC souboru můžeš použít http://www.ps3hax.net/2010/09/run-4gb-files-from-external-fat32-hdd/ , pokud to není PSARC, tak stačí nakopírovat přes FTP Server na interní disk.

Odkaz ke komentáři

to je uplne jednoduchy, pac tam mas spatnou strukturu adresaru...když si rozbalujes archivy, tak tam zaskrtni ponechat adresarovou strukturu, ju

ma to vypadat takhle nějak

2010-10-02_1635.png

[ATTACH=CONFIG]10322[/ATTACH] No tak takhle nejak vypada hra co jsem si stahl na PS3 zkousel jsem ji nakopcit na externi disk udelal sem tanm slozku GAMES a do ni slozku BLES00517 a do toho jsem vlozil ty soubory na obrazku ale proste stejne mi to nejde prosim poradte co s tim
Odkaz ke komentáři

to je uplne jednoduchy, pac tam mas spatnou strukturu adresaru...když si rozbalujes archivy, tak tam zaskrtni ponechat adresarovou strukturu, ju

ma to vypadat takhle nějak

2010-10-02_1635.png

Díky moc za za radu :) jen bych jeste potreboval vedet kde se zaškrtává ta možnost aby mi to ponechalo tu adresarovou strukturu :-) díky moc

Odkaz ke komentáři

Ahoj zkoušel jsem kopírovat hry na interní disk v ps3 přes FTP.Měl jsem to propojeno přes routr i napřímo a přenosová rychlost byla 1500-2000 kb/s.Dvou gigová hra mi tvala cca 15 min.Je to hrozně pomale.Je to normální nebo mám něco špatně nastaveno.To bych 40gb hru kopíroval celý den.Nebo je nějaký rychlejší zpusob jak dostat hru na disk do ps3.Dekuji Všem za Vaše rady Víta

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu