sirren Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Toto jsem vcera resil pul dne. Cim to je nevim, ale po nahrati open backup manageru, kterym jsem si nechal na internim HDD PS3 vytvorit OMAN46756 (kam ted nahravam hry uplne stejne jako do LUAN12345) namisto LAUN12345 (funguje to samozřejmě i z externího HDD) a uz vse funguje zda se jak ma. Pro jistotu si jeste nejprve pres soubor s koncovkou .sfv zkontroluj, jestli jsou stazene data v poradku a pak jestli jsou dobre rozbalene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Mám problém s nahráváním her na interní disk. Nahraju hru do /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/ID a pak mi nejde spustit Backup manager. Kdyz dam BM smazat, tak ma velikost jako ta hra co jsem nahraval. Co delam blbe? EDIT: Vyreseno Open Managerem 1.13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Chtel by jsem se optat pokud pouzivam misto klasickeho manageru ten Open Manager 1.13 tak nesmim smazat ten puvodni : Manager 2.Kvuli slozce LUAN12345.Je to pochopitelny,pac se smaze i slozka ve kterych je hra. Tak se ptam ,kdyz tam mam OpenManager jak mam dat pryc Manager 2 bez straty her ? Pokud budu pouzivat ten OpenManager.A pokud mam open musim mit hry ve slozce : OMAN46756 ? Napadlo me : Smazat ty casty programu a nechat tam : /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ <- bez tech ostatnych casti. (mam tam kolem 14ti her znova to pretahovat je mazec) Kdyby jsem to mel dat z LAUN12345 do OMAN46756 ? Jde me to, kdyz jsem tam soupnul Open Manager ,ktery je jednoznacne lepsi ,jesli me podpora her funguje ze slouzky : LAUN12345. Diky za info a zaroven i radu pro ostatni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Čau, stahnul jsem si hru Brothers in arms: Hells´s highway a kdyz ji spustim, tak nefunguje zvuk u ostatnich, ktere mam mi zvuk funguje. A kdyby nekdo potreboval poradit jak vytvorit jailbreak pres rockbox tak at napise (mam jailbreak z mp3 sansa c250) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Quicksilver: Používej tuhle HB aplikaci a nemusíš řešit žádný složky pro kopírování her ;) http://www.ps3hax.net/2010/09/release-nzhawks-awesome-mountpoint-manager-v1-0/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Neřeší Open backup manager problém s nahráváním souborů na externí disk větších jak 4GB? Chtěl bych si na hardisk hodit Read Dead Redemption, ale furt na to nic není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Backup manager samozřejmě podporu NTFS disků neřeší, to záleží na nový verzi JB. Jinak v případě PSARC souboru můžeš použít http://www.ps3hax.net/2010/09/run-4gb-files-from-external-fat32-hdd/ , pokud to není PSARC, tak stačí nakopírovat přes FTP Server na interní disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Ano o to psar vím, ale u Red Dead Redemtpion je soubor s koncovkou .rpf (7GB). A u PS3 fat mám 40GB interní disk, takže tam se toho moc nevejde a ani nemám u něj připojení k síti. Ještě mám Slimko, ale tam jsem si bohužel nainstaloval FW 3.50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 No tak takhle nejak vypada hra co jsem si stahl na PS3 zkousel jsem ji nakopcit na externi disk udelal sem tanm slozku GAMES a do ni slozku BLES00517 a do toho jsem vlozil ty soubory na obrazku ale proste stejne mi to nejde prosim poradte co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Stáhni to znova, jelikož tkhle hierarchie té hry nevypadá! Máš vše v jendné složce > blbost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 to je uplne jednoduchy, pac tam mas spatnou strukturu adresaru...když si rozbalujes archivy, tak tam zaskrtni ponechat adresarovou strukturu, ju ma to vypadat takhle nějak [ATTACH=CONFIG]10322[/ATTACH] No tak takhle nejak vypada hra co jsem si stahl na PS3 zkousel jsem ji nakopcit na externi disk udelal sem tanm slozku GAMES a do ni slozku BLES00517 a do toho jsem vlozil ty soubory na obrazku ale proste stejne mi to nejde prosim poradte co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AberF Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 ted sem po 20 minutovem zapase zjistil ze PS3JB na iPhone 3G se nerozjede pokud na propojeni pouzivate synchro kabel od iPadu... snad to nekomu pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 to je uplne jednoduchy, pac tam mas spatnou strukturu adresaru...když si rozbalujes archivy, tak tam zaskrtni ponechat adresarovou strukturu, juma to vypadat takhle nějak Díky moc za za radu :) jen bych jeste potreboval vedet kde se zaškrtává ta možnost aby mi to ponechalo tu adresarovou strukturu :-) díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Ahoj zkoušel jsem kopírovat hry na interní disk v ps3 přes FTP.Měl jsem to propojeno přes routr i napřímo a přenosová rychlost byla 1500-2000 kb/s.Dvou gigová hra mi tvala cca 15 min.Je to hrozně pomale.Je to normální nebo mám něco špatně nastaveno.To bych 40gb hru kopíroval celý den.Nebo je nějaký rychlejší zpusob jak dostat hru na disk do ps3.Dekuji Všem za Vaše rady Víta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smer88 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 jestli pouzivas file zillu tak to zkus v nastaveni nejak upravit myslim ze to tam nekde je.... nebo jsem taky nekde slysel ze jsou ruzny druhy kabelu a nektery starsi hold maji malou prenosovou rychlost, ale nevim to na 100%, tak jestli mas moznost zkus ho vymenit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Mělo by to jet okolo 12000 kb/s. Doporučuju vyzkoušet program winscp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 stejný problém s přenosem. jelo to max 1300kb/s. Také používám filezilla, a upload nemam omezen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Ja pouzivam Total Commander a jede to 9000 kbs (wired connection) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 totalcmd cca 12000/kbs cross kabel taky zalezi na sitovce a jinych vecech.... na kabelu moc ne pokud nemate delku xx metru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Jde vam nekomu hra : planeta 51 ? Je tam napsano ,ze by hra mela v pohode jit ale mam tam porad cernou obrazovku. Take me nejde MySims Sky Heroes i kdyz tam mam i DVD.Pouzivam Open Manager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka73 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 planet 51 mi jede z externího (jestli je to ten animák), jen mám pocit že si to něco instalovalo na interní, bylo to úplně první hra co jsem zkoušel, takže jsem netušil co se děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Melo by to fungovat i podle tabulky z interniho.Pouzivam Hermes V2 + Op.manager 1.13 jine hry me slapou.Jen tyhle hry maji cernou obrazovku a nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Muzes to mit verzi Hermes 2 ta kompatibilita je horsi, nez u puvodni "oficialni" verze nemyslim hermes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 totalcmd cca 12000/kbs cross kabel taky zalezi na sitovce a jinych vecech.... na kabelu moc ne pokud nemate delku xx metru... Kabel cca 25m, přez router. 4-8MB/s. Jinak nepletete si kbps a kBps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Snad nepletu prenos mam okolo 10+MB/s.... no kbps a kBps jsem si vzdy pletl tady se hadat nebudu, ale MB/s jsem si jistej :) No pravdepodobne jsem mel ve svem predchozim prispevku uvest kBps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.