Dark_user Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Já bych řekl že ano. 12000/kbs = 1,46MB/s ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Zdravim lidi jdou zalohovany hry pomoci PS3jailbreaku spustit i z extreniho disku ktery jsou vetsi jak 8GB treba GOW3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Ne, zatim ne. Hry, vetsi, nez 4GB, jdou spustit pouze z interniho HDD, z duvodu limitu FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafol Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 zdravim mam dotaz do jake slozky na externim hdd ta co pak ma byt v GAMEZ ta s temi cisly jake ma mit presne pojmenovani pro metal gear solid:guns of patriot protoze se mi stahly jen 3 soubory PS3_GAME,PS3UP_DATE a PS3_DISK.SFB a nevim kam to mam nakopirovat to se me by me zajimalo u interniho disku diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Ne, zatim ne. Hry, vetsi, nez 4GB, jdou spustit pouze z interniho HDD, z duvodu limitu FAT32. 1. S tema carkama si to prehnal, ne? :) 2. Hry vetsi nez 4GB samozrejme z externiho disku pustit jdou, jen nesmeji mit soubory vetsi nez 4GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 zdravim mam dotaz do jake slozky na externim hdd ta co pak ma byt v GAMEZ ta s temi cisly jake ma mit presne pojmenovani pro metal gear solid:guns of patriot protoze se mi stahly jen 3 soubory PS3_GAME,PS3UP_DATE a PS3_DISK.SFB a nevim kam to mam nakopirovat to se me by me zajimalo u interniho disku diky moc Ach jo, proč se všichni pořád dělají s těma složkama? Tohle je naprosto skvělá věc, která ti "naemuluje" jakoukoliv složku jako BD http://www.ps3hax.net/2010/09/release-nzhawks-awesome-mountpoint-manager-v1-0/ Jinak seznam kompatibilních her a ID her je zde http://console-forum.net/tema/101967-seznam-kompatibilnich-her-na-ps3-jb-id-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Potřeboval bych pomoc od toho kdo má teensy. Nemohu nikde najít hex, který mám dát do teensy. Vždy najdu pouze pro PIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=405 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 a jak je to s tim sixaxisem?a bude JB i na novejsi FW nebo uz je to zamkle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Koblizek: Dotazy tohoto tipu mě iritují! Zavolej o půlnoci věštce! Nikdo ti neřekne zda to půjde i na novějších FW. Ten sisaxis byl podvod, vůbec nepoužil chip sisaxisu, ale dal tam ten PIC > sisaxis použil jako krabici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 ok, to je spatne s tim sixaxisem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 PSGROOVE 1.1 all teensy http://dukio.com/downloads/psgroove-v11-patched-backup-manager.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Zatím jsem zklamán :cry: Nejede mně skoro žádná hra. FI 2010 (problém při loadingu), Modern Warfare 2 (černá obrazovka), Uncharted 2 (stejný problém jako u F1), Modern Warfare (problém s Eboot.pbp), Read Dead Redemption (je v ní větší soubor jak 4GB), tak na můj exterňák to nejde). Teď stahuji SC: Double Agent tak uvidíme. Jede mi akorát FIFA 11 a GR: Advanced Warfighter 2. Doufám, že se to v bzrké době nějak napraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 F1 i MW2 by měly jít na Open manageru 1.13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Tak F1 jsem s OM nezkoušel, ale MW 2 ano a obrazovka byla stále černá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Hodne zalezi jaky HEX soubor mas na flashce !! Ja jsem pouzil asi 6 verzi nez jsem si tam nechal upravenou verzi od Hermese od nekoho jineho. http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=65621&page=46 Mam tam verzi od sniffy Tedka me tam sviti zelena a pak,kdyz se to naboura tak modra ledka.. Jdou me vsechny hry az na tri.F1 me to pise neco o gamepadu.Jinak me vetsina her jde bez DVDcka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Jo, to s F1 je bohužel nějakej problém se Sixaxisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 pokart: pokud me pamet neklame F1 jde jen na internim disku. Nektere hry co se sice vejdou na ext/fat 32 jdou jen na internim disku! Me chodi F1 na internim disku normalne mam volant G25...akorat nejde hra ukladat jinak je to plne hratelny, ale bez save je to jaksi nepouzitelne. Ty savy jsou obecny problem to nejde zatim na zadne verzi F1. hex mam puvodni 1.3 psgroove a BM 1.0 http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=ps3-jailbreak&search=f1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 no ja bych rekl ze F1 jede jenom s volantem, tedka stahuju nejakou verzi F1, ktera ma byt upravena na Gamepad, tak jak dotaham tak dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warangelis Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Funkční F1 i se save : 1-Nahrát hru do GAMEZ na ext. hdd 2-Spustit Open manager 1.3 3-Připojit ext.hdd k ps3 4-Kopírovat hru do int.hdd ( stisknout kolečko) 5-Start Hermes mod (R2) 6-Start F1 Pozor - nekopírovat do LAUN12345 , ale do OMAN46756 ( open manager si tuto složku vytvoří sám) . Přepínání složek - L2+Start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 nainstaloval jsem open manager a pri spusteni manageru s cerna obrazovka a poprdeli, mjuzete pleas postnout funkcni verzi ?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Ahoj,po rozbalení rar archivu Open manager 1.13 jsou tam Open manager 1.13.pkg a je tam složka OpenBM 1.13 ve které je spousta souborů.Mám tu složku někam kopirovat?Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 nic nikam nekopiruj.... nainstaluj si jenom .pkg to ostatni je zdrojak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 to jsem udelal, ale stejne to nejde psustit, nainstalovalo se to , ale cernota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Tak vyšel rls F1 - F1 2010 EUR JB PS3 READNFO-BlaZe...údajně je funkční s om 1.13 a běží pouze z interního disku...před spuštěním hry musíte vymazat data z předešlých instalací F1(savy apod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.