Warangelis Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 více info na http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/27918-formula-1-2010-play-station-3-eur-jailbreak-400mb-10-links-hf-12.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Ahoj,když aktivuji v manažeru R2 Patched mod a chci spusti jakoukoliv hru tak mi to hlásí EBOOT.BIN NOT FOUD a hra se nespustí.Prosím o radu.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warangelis Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Hra musí být nakopírovaná ve složce OMAN46756 na interním hdd . Tzn. že se musí kopírovat pres open manager a ne pres FTP, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Jak se kopiruje pres open manager ? To jde jako z normalniho manageru pretahnout hru na open ? Stejne budu muset vsechny hry dat do omen diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warangelis Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Open manager kopíruje hry z ext.hdd do hdd v ps3. Spustíš open manager , stiskneš L2+START ,vybereš složku do které se bude instalovat , najedeš na hru a stiskneš kolečko. Mezi složkou laun12345 a OMAN46756 se přepíná L2+START Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokart Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Tak další hra mně nejede. Tentokrát ten SC: Double Agent. Hru normálně zapnu, proběhne reklama Ubisoft a pak mi to řekně, že je disk nejspíš poškozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Nezkousel nekdo ubgradovat PS3 break na verzi 1.1 ?Nejak se mi to nedari rozjet tak aby ten programek videl ps3break :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Mam za to, ze prvni verze PS3Breaku nejsou updatovatelne.. A tusim prave, ze bohuzel tyhle "spatne" verze se prodavaji prave na dealextreme.com ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 a da se treba updatovat PSGroove na iPhone ?? ?A potom modul ktery je postaveny na PIC18F2550 chipu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 mam klasicky todle , http://ps3break.com/,objednaval sem to tady http://www.r4king.com/ps3-break-modchip-for-ps3_p719.html navic mam dva,kazdy z jineho droje a nejde updatnout ani jeden a to je divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 pokud mas delsi verzi tak to je "zatim" problem... http://ps3break.com/Download.asp Kony.cz: PIC upgradovat lze, ale dost zalezi co mas za desku, krystal, BTL_noBTL atd..... Nicmene dle meho nazoru je to momentalne uplne zbytecny, protoze nove verze maji zatim horsi kompatibilitu nez ty prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Aha,tak to bude ono,toho sem si nevsiml...jj mam obe delsi verze.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Mám dotaz mám verziu Heavy Rain v názve to malo dáku ruskú stránku presne si nepamätám akú, BM mi túto hru detekuje a aj spustí ale mám čiernu obrazovku kde sa svieti logo Heavy Rainu to origami, a v tomto screene PS zamrzne. Mám BM 1.0 a ide mi to cez ext. hdd... NEviete poradiť ako to spojazdniť? Vopred Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 no podle psjcl.com to mají ověřené jen s interního ale zkuš ještě open manager a když to nepůjde tak to nahod na interní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harsesis Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Zdravím, takovej hodně blbej dotaz ... kopíruju si na interní disk hry a když sem se chtěl někde podívat kolik na něm mám ještě volnýho místa, tak sem to nikde v tom menu nenašel. Napište mi někdo prosím cestu kde to je. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 stoupa898 : no mam delany podomacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Options -> system setings -> ti druhý od zdola :D nebo tak nějak ted nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harsesis Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Options -> system setings -> ti druhý od zdola :D nebo tak nějak ted nevim Super, dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Super, dík moc Jinak v OM 1.14.2 ukazuje kolik máš volného v inter. a exter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Nezkousel jste nekdo hrat NFS Shift? zmrzne mi to pri nacitani polozek profilu..mate radu? mam teensy s psgroove1.1 a backup manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Potřeboval bych pomoc od toho kdo má teensy. Nemohu nikde najít hex, který mám dát do teensy. Vždy najdu pouze pro PIC. ozvy se mi na candymann@seznam.cz zda-li te problem tizi stale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 ahoj lidi,soupnete sem nejaky stranky kde bych si moihl stahnout hru.pokud mozno tak neco neplaceneho.na ulozto sem nic nerozjel a navic sem prisel o 8 gb!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 neplacenyho moc neni..hodne toho je na loadfiles.in a za 99 kč mas asi 80 gb myslim a to neni tak strasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 kluci soupnete sem co vse si do ps3 instalovat,,,,,,,nebudou se mi ty programy nejak prekryvat kdyz je tam budu mit vsechny??aby to nejak nezlobylo jako v pc kdyz tam je hafo programu,,jako aby se to nesekalo,nezpomalovalo atd..... mam back up manager hex 1.1 open manager(tak tadyta vecicka mi prisla prave vhod,protoze zvetsuji kapacitu hdd:) pak snes9(nostalgie mi nechybi)vlastne chybi proto ji tam mam:) pak nz hawkz ale to sem ani jednou kouzdne nevyuzil/ani vyznam nechapu diz mam back up sega saturn emul-tam nemam,i kdybych mel je stejne nefunkcni. tak borci napiste co je ted nej tam vse mit,mam treba vymazat backup protouze jeho funkci zastane open manager???? chtelo by to tutorial treba od nekoho kdo tomu rozumi-terba od tekena90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 jak to tam zaplatim dedku??bude to po mne chtit platební kartu??a uloz to zatim nic,?? vetsina mych her pochazí zapzujceny z bazaru za flasku fernetu. jinak dik za fast odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.