candymann Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 kurna,praší se mi na xbox..........a to sem ho mel tak raaad,levny veci nato,hry taky docela sporovnaní s ps3........ale zadarmo se proste hraje nejlip.....miluju back up manager!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spraTECH Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 prosím kterej mám použít HEX soubor na teensy a kterou verzi backup manageru, abych nemusel mět bluray cedo ve vnitř v mechanice, páč už mě půl roku nefunguje šla do důchodu a tohle je moje záchrana...hry sem už dostal do ps3 zobrazují se v Backup Manageru ale při spuětění mě to píše že musím mět nějakou hru ve vnitř...aaaaaaa...prosím o radu máte někdo stejný problém?...už sem zkoušel vše možný verze noBluray co sem našel možná je jen špatná kombinace HEX souboru a backup manageru....předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 jak to tam zaplatim dedku??bude to po mne chtit platební kartu??a uloz to zatim nic,?? vetsina mych her pochazí zapzujceny z bazaru za flasku fernetu. jinak dik za fast odpoved Hele plati se to pres sms, zajdi si na ty stranky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 no podle psjcl.com to mají ověřené jen s interního ale zkuš ještě open manager a když to nepůjde tak to nahod na interní Skušal som FTP na PS3 žial nešlo mi spojiť sa navzajom.. Najprv som skušal kablovo prepojiť v programe FTP mi ani IP neukázalo, tak som v Settings opísal ip ale ani na tú ma to nechcelo pripojiť.. Následne som prepojim PC router a PS3 vtedy mi už FTP program vypísal IP a po zadaní do fillezily sa mi nedalo spojiť k PS3. V nastavení siete v PC mi aj zaznamenalo odoslané packety žial PS3 mi to neotvorilo. Možno niekde niečo robím zle, neviete o nejakom návode? mám tento router: http://www.amitbhawani.com/Images/D/D-Link-2640T-Router.jpg A os mám Win 7 Home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 prosím kterej mám použít HEX soubor na teensy a kterou verzi backup manageru, abych nemusel mět bluray cedo ve vnitř v mechanice, páč už mě půl roku nefunguje šla do důchodu a tohle je moje záchrana...hry sem už dostal do ps3 zobrazují se v Backup Manageru ale při spuětění mě to píše že musím mět nějakou hru ve vnitř...aaaaaaa...prosím o radu máte někdo stejný problém?...už sem zkoušel vše možný verze noBluray co sem našel možná je jen špatná kombinace HEX souboru a backup manageru....předem dík ted si nejsem jist,ale jestli to spravne chapu kamo tak pokud si udelal zalohy v manageru 1 ktery vyzaduje disk v mechaice tak ti ho manager2 ktery disk v mechanice nepotrebuje proste neprehraje.... musel bys udelat zalohy v novem manageru2,,, a to se me osobne dvakrat nechce protoze uz nevym kam se tech 22 origo blue ray s hrama podelo:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Hele plati se to pres sms, zajdi si na ty stranky... jo a jakešj nastroj si mam stahnout jako stahovací?? jdownloader?? nebo se to da stahovat klasicky pres spravce v mozzile?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 To je jedno, pro tvoje pohodlí bude ale určitě lepší jdownloader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 To je jedno, pro tvoje pohodlí bude ale určitě lepší jdownloader. dobre,ja bych chtel stahovat zatim se spravcem stahovaní,uz sem se i zaregistroval. takze sem na hlavni strance...ta mi nabizi pouze load up/nahrati meho souboru. kam mam zadat nazev toho co chi stahnout?? dik za trpelivost stahovani na netu neni moje silna stranka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 dobre,ja bych chtel stahovat zatim se spravcem stahovaní,uz sem se i zaregistroval. takze sem na hlavni strance...ta mi nabizi pouze load up/nahrati meho souboru.kam mam zadat nazev toho co chi stahnout?? dik za trpelivost stahovani na netu neni moje silna stranka uz sem se tam dostal,povez to musim vsechny soubory rar stahovat po jednom?? nebo je program kterej to ulehci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jdownloader nedoporučuji odečítá víc než stahuje používej FlashGet 1.9.6 tu starší verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jak to vidíte s tou podporou ntfs? Pracuje se na tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Mel bych malou otázečku, pozná PSN že jsem měl nainstalovanej PS3 Jailbreak? Když se rozhodnu ten to kit nepoužívat? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spraTECH Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 jak podělo? jako že zmyzely? no já tam teprve narval dvě hry právě kvůli tomu když nemám mechanik at to nedělám zbytečně tak jen na vyzkoušení jestli to jede jak má...no já když nainstaluju manager 2 tak mě původní HEX soubor s fleshkou nenajede...když smažu manager 2 tak zase jede ..prostě se spolu nesnesou tak ktery HEX soubor mam mět na flash aby se s managerem 2 nehádal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigBoss Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Mel bych malou otázečku, pozná PSN že jsem měl nainstalovanej PS3 Jailbreak? Když se rozhodnu ten to kit nepoužívat? Neboj, nepozná. Nicméně pro jistotu bych před připojením se k PSN (a tím pádem k nevratnému upgradu FW) smazal všechny backup managery včetně nahraných her na interní HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Neboj, nepozná. Nicméně pro jistotu bych před připojením se k PSN (a tím pádem k nevratnému upgradu FW) smazal všechny backup managery včetně nahraných her na interní HDD Nebo naformátovat disk systémemPS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 jak lze vypnout prihlasovani na PSN. Treba aby na PS3 byl jeden profil a ten se automaticky pri spusteni spoustel... Mam tedka bud vytazeny kabel od Internetu a nebo v menu setting mnam Internet connection na disable, ale to je takovy na nic kdyz chci pouzivat Media server nebo FTP. A potom dalsi otazka...Neda se nejak pripojit BD mechanika na PC ??? Treba pres sambu nebo tak.. aby se chovala jako dalsi mechanika v PC. . jakoby sdilena.. Bylo by to super.. treba by se to dalo pouzit na ripovani BD filmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Kony.cz 1) Po spuštění PS3 stačí jet úplně doleva až na profil a stiknout trojúhelník. zde už najdeš nastavení defaultního profilu. 2) http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1011038 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jde pouzit tento disk do ps3 misto stavajiciho? http://www.alza.cz/hitachi-2-5-travelstar-z7k320-250gb-d189816.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 No ale to je navod jak pripojit tuto mechaniku do PC, ja jsem myslel nejaky zpusob ktery ji pripoji pres LAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Můžu mít v ps3 zároveň open manager i backup manager a jednou spouštět hry přes backup manager (nhl,....)a podruhé zase přes open manager (F1)? Nebo musím po instalaci open manageru zase nakopírovat všechny hry přes open manager? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 no rekl bych ze kazdy manager vyuziva jinaci slozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 No funguje to ale když použiji open manager a potom chci spustit hru z backup manager, tak musím restartovat ps3, asi mám někde chybku, ještě to vyzkouším...Mimochodem rozchodil někdo tu F1 s OM 1.13 a s psgroov 1.1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Můžu mít v ps3 zároveň open manager i backup manager a jednou spouštět hry přes backup manager (nhl,....)a podruhé zase přes open manager (F1)? Nebo musím po instalaci open manageru zase nakopírovat všechny hry přes open manager? Dík za info. Můžeš jich tam mít kolik chceš... No funguje to ale když použiji open manager a potom chci spustit hru z backup manager, tak musím restartovat ps3, asi mám někde chybku, ještě to vyzkouším...Mimochodem rozchodil někdo tu F1 s OM 1.13 a s psgroov 1.1 ? F1 funguje... http://console-forum.net/tema/101515-ps3-jailbreak-vsechny-otazky-sem?p=951382&viewfull=1#post951382 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Můžeš jich tam mít kolik chceš...F1 funguje... http://console-forum.net/tema/101515-ps3-jailbreak-vsechny-otazky-sem?p=951382&viewfull=1#post951382 No, dělám vše podle postupu, ale stále se mi objevuje EBOOT.BIN not found Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirren Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Snažím se z PC bezdrátově přes FTP program WinSPC dostat do PS3 soubor o velikosti 6GB. Vše vypadá že funguje. Celých 6GB se plynule nakopíruje, ale v PS3 má pak soubor vždy velikost 1,5 GB .... co může být špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.