stoupa88 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Pokud koukas pres PC tak to ukazuje spatnou velikost...v PS3 to bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Jde pouzit tento disk do ps3 misto stavajiciho? http://www.alza.cz/hitachi-2-5-travelstar-z7k320-250gb-d189816.htm hitachi nebrat..........mozna bude fungovat,,,ale jak dlouho""".., a ze by to alza mela za hubicku bych take nerekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Jsem z tech Open Manageru a ruznych novych verzi HEX rozcarovanej.Nejak me nejde do hlavy. Pustim NHL 11 ... se starsi verzi Open ani nevim jaka to byla.S HEX od Hermese a v pohode. Tedka tam mam HEX v3 a nejnovejsi Open 1.16 a cerna obrazovka ! Proc nenechaji to co funguje a nezameri se na to co nejde ? Chapu ze je to jen o vyvoji a stale se na tom dela.Aspon jsem se tedka prescecil o tom,ze si tam necham jednu verzi a pockam i pul roku dokud se tohle nevychyta. Taky me nebavi po cerne obrazovce lest pod stul jak pes a vypinat to vypinacem a zas zpet kde se to opakuje.Jinak si myslim ze ten Open Manager je fajn vec co potrebuje dost vyladit,ale taky me prijde ze do toho kazdej stoura a pak vyjde nova verze od nekoho a dalsiho a neco v tom je a zas neni.(Takovej gulas) Doufam jen kdyz vychazi skoro kazdy den novejsi a nove verze ,ze na te verzi maka stejny clovek.Mate nekdo z vas podobne zkusenosti s Open managerem ? PS: Simnul jsem si dalsiho manageru : Pretty Manager r3 .... odpoledne schvalne zkusim NHL 11 jestli se rozjede. (Bez DVD) Jak me to puvodne jelo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Mam prozbu,zkousel ste nekdo hru Tomb Raider: Underworld? Zobrazi se mi hra pak s cerna obrazovka a PS3 zamrzne!!! Musim ho rucne vypnout,ovladac nefunguje!Mate nekdo s touto hrou zkusenost? DIKY MOC VSEM ZA ODPOVED!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef96 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 mně to taky nejde.....černá obrazovka a nic....dělá mi to i u Motorstorm:Pacific rift a Wet neví někdo co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Jsem z tech Open Manageru a ruznych novych verzi HEX rozcarovanej.Nejak me nejde do hlavy.Pustim NHL 11 ... se starsi verzi Open ani nevim jaka to byla.S HEX od Hermese a v pohode. Tedka tam mam HEX v3 a nejnovejsi Open 1.16 a cerna obrazovka ! Proc nenechaji to co funguje a nezameri se na to co nejde ? Chapu ze je to jen o vyvoji a stale se na tom dela.Aspon jsem se tedka prescecil o tom,ze si tam necham jednu verzi a pockam i pul roku dokud se tohle nevychyta. Taky me nebavi po cerne obrazovce lest pod stul jak pes a vypinat to vypinacem a zas zpet kde se to opakuje.Jinak si myslim ze ten Open Manager je fajn vec co potrebuje dost vyladit,ale taky me prijde ze do toho kazdej stoura a pak vyjde nova verze od nekoho a dalsiho a neco v tom je a zas neni.(Takovej gulas) Doufam jen kdyz vychazi skoro kazdy den novejsi a nove verze ,ze na te verzi maka stejny clovek.Mate nekdo z vas podobne zkusenosti s Open managerem ? PS: Simnul jsem si dalsiho manageru : Pretty Manager r3 .... odpoledne schvalne zkusim NHL 11 jestli se rozjede. (Bez DVD) Jak me to puvodne jelo ! tvuj problem chapu,a myslim ze to nbude brzy trapit jen tebe ale musisn pocitat stim ze to je fsechno freeee a ty lidicky s toho nemaj ani cent-takze nam chtely udelat radost a vypoustej to bez slozitího a casove narocnyho testovaní rychle ven,a to je trochu ta dan....samozrejme delaj radost i cely SONY:) ja osobne stoho mam vanoce uz ted jako,rekl bych ze ps3 se pomalu a jiste ubyra pocitacovym smerem-a to je dobre z duvodu otevrenosti soft prostredí. pamatujete na ps1?2???? tam se dal mod chip a bylo vymalovano,.,bud slo nebo to neslo:))) mam osobne i xbox360 a musím smutne prohlasit ze jeho vyhody s prichodem ps3jail sou ty tam,,,i kdyz ma lepší ovladač(je to taková robustni lopata co chlapovy sedne lepe do ruky nez ta ps3 lopatka:) a co naplat zadarmo se hraje nejlepe:cheesygrin: jinak k tomu open manageru-ten mi vytrhl trn s paty kdyz sem potreboval hry pretahnout ext na interní....takze parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 nemate nekdo mensi problem pri spoustení ps1,2her(jedna se o 60gb verzi ps3) v jailbreak modu mi nejdou spustit,tak musim vypínat a spoustet bez jail modu.takze si musim pred hraním rozmyslet co vlastne chci hrat.......uz aby nekdo udelal manager ktery by dokazal backupovat hry pro ps1,2 na ext.-int harddisk to by byla bomba!!! nevy nekdo z vas svetobezníků zda se jiz na takovem programu na 60g verzi pracuje................dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Ahoj, chci se zeptat, zda jedou na JB i hry co jsou tvořené pro PS3 Move...;) a zda se dají už hry stáhnout někde...díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigBoss Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Ahoj, chci se zeptat, zda jedou na JB i hry co jsou tvořené pro PS3 Move...;) a zda se dají už hry stáhnout někde...díky moc! Jedou a dají ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Může mi prosím někdo poradit jak mám pracovat s OpenSplitv1.0 popřípadně návod?:) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobar Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Kluci, já se stoho už po.eru :D Vím že je to jednoduche, ale ja to proste nedám... Muzete me nekdo krok po kroku poradit ? 1. JB PS3 2. Jak v kladat hry pres pc ci ftp Mám : USB KIT TEENSY Vim ze to tady nekde je, ale bohuzel jsem na mobilu a nechce se mi hledat. Odmenim vas kredity ci ucty na vsechny servery. ICQ : 375-799-105 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 ha ha ...dal jsem si tam na zpet : PSGroove 1.1 + Novinku : Pretty Manager R4 a hele NHL 11 jede jako z vody bez DVD a cerne obrazovky.Jak uz nekdo napsal : Hermes je supr ,ale jak na co. Sice mam taky tam HEX od hermese ,ale tohle je upravena verze primo na Minimus AVR tak jestli to treba nebylo tim.Kazdopadne zustanu u tehle verze at je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Quicksilver na čem to spouštíš teensy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Mam Minimus AVR tam je Teensy (1) Stejny chip.Zkratka jsem si tam dal to co jelo driv a jede a mam klid a kdyz hra nepujde dam DVD a hotovo.Pockam par mesicu az se to nejak vsechno pekne vyladi. Tohle me nebavilo chtel jsem si jen zahrat blbej hokej a nic.Sice je fajn,ze novejsi verze v sobe maji nove vylepseni ,kdyz ja pouhej lajk nepoznam rozdil.Mozna zas jdou lepe jine hry. Kazdopadne jsem rad ze to jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Kluci, já se stoho už po.eru :D Vím že je to jednoduche, ale ja to proste nedám... Muzete me nekdo krok po kroku poradit ? 1. JB PS3 2. Jak v kladat hry pres pc ci ftp Mám : USB KIT TEENSY Vim ze to tady nekde je, ale bohuzel jsem na mobilu a nechce se mi hledat. Odmenim vas kredity ci ucty na vsechny servery. ICQ : 375-799-105 Díky moc Třeba v tutoriálech? ;) http://console-forum.net/tema/103583-ps3-jailbreak-faq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 jen se zeptam, poradi nekdo hex pro teensy aby s nim jela F1? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Stačí klasická 1.1 + Open Manager 1.13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Stačí klasická 1.1 + Open Manager 1.13 OK, moc diky. Nevedel jsem kterou vybrat. Nejak se v "payload" a "hermes" nevyznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOS Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 ha ha ...dal jsem si tam na zpet : PSGroove 1.1 + Novinku : Pretty Manager R4 a hele NHL 11 jede jako z vody bez DVD a cerne obrazovky.Jak uz nekdo napsal : Hermes je supr ,ale jak na co.Sice mam taky tam HEX od hermese ,ale tohle je upravena verze primo na Minimus AVR tak jestli to treba nebylo tim.Kazdopadne zustanu u tehle verze at je klid. Quicku, prosim tě hoď sem link na ten prettty manager R4. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 http://psgroove.com/?p=1365 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Mozno blba otazka,ale ako nainstalujem open manager? Ak to tu je tak sorry,ale nenasiel som. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Jsem z tech Open Manageru a ruznych novych verzi HEX rozcarovanej.Nejak me nejde do hlavy.Pustim NHL 11 ... se starsi verzi Open ani nevim jaka to byla.S HEX od Hermese a v pohode. Tedka tam mam HEX v3 a nejnovejsi Open 1.16 a cerna obrazovka ! Proc nenechaji to co funguje a nezameri se na to co nejde ? Chapu ze je to jen o vyvoji a stale se na tom dela.Aspon jsem se tedka prescecil o tom,ze si tam necham jednu verzi a pockam i pul roku dokud se tohle nevychyta. Taky me nebavi po cerne obrazovce lest pod stul jak pes a vypinat to vypinacem a zas zpet kde se to opakuje.Jinak si myslim ze ten Open Manager je fajn vec co potrebuje dost vyladit,ale taky me prijde ze do toho kazdej stoura a pak vyjde nova verze od nekoho a dalsiho a neco v tom je a zas neni.(Takovej gulas) Doufam jen kdyz vychazi skoro kazdy den novejsi a nove verze ,ze na te verzi maka stejny clovek.Mate nekdo z vas podobne zkusenosti s Open managerem ? PS: Simnul jsem si dalsiho manageru : Pretty Manager r3 .... odpoledne schvalne zkusim NHL 11 jestli se rozjede. (Bez DVD) Jak me to puvodne jelo ! Naprostej souhlas, taky jsem z toho jelen, není to zkrátka pořád doladěný, chtěl jsem rozjet F1, ale nepovedlo se mi to, vyzkoušel jsem všechny možné kombinace a nic (vím že nejsem sám, na zahraničním fórech jem to taky nejde ani s otestovaným OM 1.13 a HEX 1.1), když jsem upgragoval teensy, tak nejely ani ostatní hry,....asi to chce čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Mozno blba otazka,ale ako nainstalujem open manager? Ak to tu je tak sorry,ale nenasiel som. Stáhni si open manager s koncovkou .pkg, dej ho na flashku, vlož do ps3 a pak nainstaluj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Tak se mi konečně povedlo rozjet F1, nechápu, proč to zničeho nic jde, ale povedlo se mi s kombinací psgroov 1.1 a OM 1.14.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 psgroove 1.1 se me zda daleko lepsi jak Hermes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.