Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

Pokud hra ma soubor 4GB+ tak ikdyz si ten soubor rozbalite na externi HDD neznamena, ze bude chodit. Nektere hry chodi zasadne jen na internim disku at tam jsou soubory +4GB nebo nejsou!!! Celkove je lepsi kompatibilita na internim disku.

A jsou i nějaký hry který musejí být na externim disku? Nebo na internim šlape všechno...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to easy,ve složce s hrou smažeš soubor/y install.pkg,jsou v PS3_GAME/PKGDIR/PK00, neboť jsou/je větší než 4Gb,potom musíš mít Gaia Manager 1.01 (ten "opravuje" FW z 3.42 na 3.41), potom si stáhneš patch (http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=psn&search=medal) samozřejmě podle verze jakou máš a všechno hodíš na flashku ( patch musí být na flashce J:/"patch") Potom spustíš Gaia M. a v něm si najedeš na MoH a dáš "L1" a zapne se ti mem patch, potom spustíš hru a když tě to hodí do XMB tak nainstaluješ patch přes tu složku jako když instaluješ managery(nevim jak se přesně jmenuje :) ) a spustíš hru, cca 10 min. se bude hra instalovat a můžeš pařit :) Jinak pokud jí pak chceš na inter. tak se to musí zkopírovat PO prvním hraní z ext. Doufám že jsem to popsal správně :)

tak já jsem to již dohrál, ale co vím, tak Medal může být na externím hdd, páč všechny soubory ve složce PKGDIR mají rovný 1 GB, takže je to ok. Ke spuštění hry to chce poslední Hermes V4 (nebo alternativu) a já jsem to spustil tak, že jsem smazal soubor EBOOT.bin a přehrál jsem ho EBOOT.bin ze hry UFC2010. Pak jsem hru spustil přes Gaia Manager 1.02, který mi automaticky opravil soubor PARAM.SFO (údaje o hře a nutnosti verze firmwaru 3.42), ale nechce to mít zapnutou funkci direct boot, s touto funkcí mě to nefungovalo. Pak se mi stáhla a nainstalovala aktualizace a poté se vklidu spustila zdlouhavá instalace....

Odkaz ke komentáři

tak já jsem to již dohrál, ale co vím, tak Medal může být na externím hdd, páč všechny soubory ve složce PKGDIR mají rovný 1 GB, takže je to ok. Ke spuštění hry to chce poslední Hermes V4 (nebo alternativu) a já jsem to spustil tak, že jsem smazal soubor EBOOT.bin a přehrál jsem ho EBOOT.bin ze hry UFC2010. Pak jsem hru spustil přes Gaia Manager 1.02, který mi automaticky opravil soubor PARAM.SFO (údaje o hře a nutnosti verze firmwaru 3.42), ale nechce to mít zapnutou funkci direct boot, s touto funkcí mě to nefungovalo. Pak se mi stáhla a nainstalovala aktualizace a poté se vklidu spustila zdlouhavá instalace....

Jo jedna verze má několik instal.pkg souborů, ale je i jedna, která má 1 instal.pkg větší než 4Gb. Jinak jsi ani nemusel nahrazovat EBOOT.bin, protože i to opravuje GM 1.01. Jinak hra je povedená, škoda toho MP :/

Odkaz ke komentáři

ja jsem ho objednal, uz ho mam na ceste.... pokud si vsimnes tak maji komplet vyprodano... .Je i stranka primo od tvurcu tohoto klonu.. Maji dost casto aktualizace FW, ted je posledni s HERMES v4B, takze bych rekl ze docela pohoda, mam aji odkaz na velky forum kde se o tomto hodne bavi a rikaji ze totalni pohoda.. Jakmile mi to prijde tak muzu napsat jak jsem dopadl. Pocitam behem pristiho tydne ze by me to melo dojit... Tak kolem patku..

Odkaz ke komentáři

Ano, taky mám objednáno - dokonce jsem k mému velkému štěstí koupil pravděpodobně poslední kus. Zatím to s aktualizací vypadá dobře ale otázka je jestli to pány vývojáře nepřestane jednoho krásného dne bavit... Ale určitě by si tím proti sobě poštvali tisíce/desetitisíce lidí.

Odkaz ke komentáři

nevite nekdo, jestli se připravuje verze hermes V4B na rockbox - chtěl bych si pořídit playstation move a zatim je na rockbox verze hermes V4, ktera nepodporuje instalaci updatu her,takze by vetsina her nefungovalas move. Pokud se nepřipravuje, tak jaký je nejlevnější jailbreak an kterém funguje hermes V4B?

EDIT: omlouvám se, Hermes V4B pro rockbox již existuje akorát jsem špatně hledal

Odkaz ke komentáři

brumdi : co to meles......

k-boy : ano pokud smazes OM tak ti to vymaze vsechny hry v adresa,ktery pouziva. Jednoduse to zjistis, ze kdyz najedes na verzi kterou chces smazat a das trojuhelnik a potom info, tak ti to napise kolik ten program zabira mista... pokud to nejak moc tak to bere i hry a pri odinstalovani by to smazalo i cely adresar s hrama

Odkaz ke komentáři

Samozrejme ze muzete do slim dat vic jak 4 GB na jeden soubor, je to jedno jestli FAT nebo SLIM.... ale jde to pouze na interni disk (ktery ma svuj souborovy system), na externi disk musis mit soubory mensi jak 4 GB protoze musi byt ve formatu FAT32. Sice se dost mluvilo o podpore NTFS (kde by hranice 4 GB byla pryc), ale nejak to asi poradne neklaplo a pochybuju ze klapne.

Takze pokud jsopu soubory vetsi jak 4 GB tak jedine pomoci FTP primo na Interni disk a nebo v PC rozdelit pomoci OpenSplit dat na externi a potom pomoci Opem Manageru zase slozit a nahodit na Interni

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu