stoupa88 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Pokud hra ma soubor 4GB+ tak ikdyz si ten soubor rozbalite na externi HDD neznamena, ze bude chodit. Nektere hry chodi zasadne jen na internim disku at tam jsou soubory +4GB nebo nejsou!!! Celkove je lepsi kompatibilita na internim disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Pokud hra ma soubor 4GB+ tak ikdyz si ten soubor rozbalite na externi HDD neznamena, ze bude chodit. Nektere hry chodi zasadne jen na internim disku at tam jsou soubory +4GB nebo nejsou!!! Celkove je lepsi kompatibilita na internim disku. A jsou i nějaký hry který musejí být na externim disku? Nebo na internim šlape všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 A jsou i nějaký hry který musejí být na externim disku? Nebo na internim šlape všechno... odpověd najdeš zde psjcl.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orfin2 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Je to easy,ve složce s hrou smažeš soubor/y install.pkg,jsou v PS3_GAME/PKGDIR/PK00, neboť jsou/je větší než 4Gb,potom musíš mít Gaia Manager 1.01 (ten "opravuje" FW z 3.42 na 3.41), potom si stáhneš patch (http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=psn&search=medal) samozřejmě podle verze jakou máš a všechno hodíš na flashku ( patch musí být na flashce J:/"patch") Potom spustíš Gaia M. a v něm si najedeš na MoH a dáš "L1" a zapne se ti mem patch, potom spustíš hru a když tě to hodí do XMB tak nainstaluješ patch přes tu složku jako když instaluješ managery(nevim jak se přesně jmenuje :) ) a spustíš hru, cca 10 min. se bude hra instalovat a můžeš pařit :) Jinak pokud jí pak chceš na inter. tak se to musí zkopírovat PO prvním hraní z ext. Doufám že jsem to popsal správně :) tak já jsem to již dohrál, ale co vím, tak Medal může být na externím hdd, páč všechny soubory ve složce PKGDIR mají rovný 1 GB, takže je to ok. Ke spuštění hry to chce poslední Hermes V4 (nebo alternativu) a já jsem to spustil tak, že jsem smazal soubor EBOOT.bin a přehrál jsem ho EBOOT.bin ze hry UFC2010. Pak jsem hru spustil přes Gaia Manager 1.02, který mi automaticky opravil soubor PARAM.SFO (údaje o hře a nutnosti verze firmwaru 3.42), ale nechce to mít zapnutou funkci direct boot, s touto funkcí mě to nefungovalo. Pak se mi stáhla a nainstalovala aktualizace a poté se vklidu spustila zdlouhavá instalace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 tak já jsem to již dohrál, ale co vím, tak Medal může být na externím hdd, páč všechny soubory ve složce PKGDIR mají rovný 1 GB, takže je to ok. Ke spuštění hry to chce poslední Hermes V4 (nebo alternativu) a já jsem to spustil tak, že jsem smazal soubor EBOOT.bin a přehrál jsem ho EBOOT.bin ze hry UFC2010. Pak jsem hru spustil přes Gaia Manager 1.02, který mi automaticky opravil soubor PARAM.SFO (údaje o hře a nutnosti verze firmwaru 3.42), ale nechce to mít zapnutou funkci direct boot, s touto funkcí mě to nefungovalo. Pak se mi stáhla a nainstalovala aktualizace a poté se vklidu spustila zdlouhavá instalace.... Jo jedna verze má několik instal.pkg souborů, ale je i jedna, která má 1 instal.pkg větší než 4Gb. Jinak jsi ani nemusel nahrazovat EBOOT.bin, protože i to opravuje GM 1.01. Jinak hra je povedená, škoda toho MP :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleqx995 Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Zdravím potřeboval bych vědět co si mislíte o tomhle jailbreaku ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48225 jestli je to shit nebo jak :roll: ja s tím nemám zkušenosti...A kdyš tak prosím doporučte něco děkuji...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 ja jsem ho objednal, uz ho mam na ceste.... pokud si vsimnes tak maji komplet vyprodano... .Je i stranka primo od tvurcu tohoto klonu.. Maji dost casto aktualizace FW, ted je posledni s HERMES v4B, takze bych rekl ze docela pohoda, mam aji odkaz na velky forum kde se o tomto hodne bavi a rikaji ze totalni pohoda.. Jakmile mi to prijde tak muzu napsat jak jsem dopadl. Pocitam behem pristiho tydne ze by me to melo dojit... Tak kolem patku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ano, taky mám objednáno - dokonce jsem k mému velkému štěstí koupil pravděpodobně poslední kus. Zatím to s aktualizací vypadá dobře ale otázka je jestli to pány vývojáře nepřestane jednoho krásného dne bavit... Ale určitě by si tím proti sobě poštvali tisíce/desetitisíce lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 no rekl bych ze je to jeden zmala klonu, ktery maji doopravdy super podporu.... A prodava se jich asi nejvic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 nevite nekdo, jestli se připravuje verze hermes V4B na rockbox - chtěl bych si pořídit playstation move a zatim je na rockbox verze hermes V4, ktera nepodporuje instalaci updatu her,takze by vetsina her nefungovalas move. Pokud se nepřipravuje, tak jaký je nejlevnější jailbreak an kterém funguje hermes V4B? EDIT: omlouvám se, Hermes V4B pro rockbox již existuje akorát jsem špatně hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Hermes v4b podporuje třeba Amazebreak (jak je psáno výše) a stojí na DX jenom 8.99USD ale momentálně není skladem. Jinak si ale myslím že pokud je na rockbox podpora v4 tak určitě časem příjde i podpora v4b... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleqx995 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Hele lidi já jsem na agličtinu celkem noob tak nevíte kdy bude skladem ? A jestli jde udělat předobědnávka ?:bash: Silně mě to zaujalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-boy Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ahoj všichni, jak řešíte, když přecházíte na vyšší verzi třeba u OM nebo BM? Někdo tady varoval, že když se maže OM (nebo BM), tak to smaže i hry.. Mám ted naistalovaných už x verzí a rád bych v tom udělal pořádek. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumdi Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Myslim ze tady se odpoved nedozvis! Resi se tady jen dulezity veci a kdyz ti nekdo odpovi,tak jen tak na pul aby si s toho nebyl moc chytrej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 brumdi : co to meles...... k-boy : ano pokud smazes OM tak ti to vymaze vsechny hry v adresa,ktery pouziva. Jednoduse to zjistis, ze kdyz najedes na verzi kterou chces smazat a das trojuhelnik a potom info, tak ti to napise kolik ten program zabira mista... pokud to nejak moc tak to bere i hry a pri odinstalovani by to smazalo i cely adresar s hrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 ahoj, prosim vas, kdyz si nahraji hry do PS3 je pak moznost treba pres PS3FTP server nahrat si je do pocitace a mit je tam jako zalohu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 ano můžes kopírovat i stahovat s ps3 bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 brumdi : tema dulezitejma vecma jsi myslel dotazy typu: "proc nemuzu na fat nacpat soubor vetsi nez 4GB" a "co to je FTP?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleqx995 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 brumdi : tema dulezitejma vecma jsi myslel dotazy typu: "proc nemuzu na fat nacpat soubor vetsi nez 4GB" a "co to je FTP?" Nevím co myslel, ale můžeme dát do slim více jak 4GB ? :bash::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 3dmaya: tak to byla drsna odpoved na tvuj vtip :D nejlepsi na tom je, ze jim to ani nedojde a nasadej tomu jeste vetsi grady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Bohuzel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Nevím co myslel, ale můžeme dát do slim více jak 4GB ? :bash::idea: on nemyslí PS3 Fat ale Fat32 :dozey: ach ty noobové :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loleqx995 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 on nemyslí PS3 Fat ale Fat32 :dozey: ach ty noobové :dozey: Hele já myslel že toto forum je o otázkách a ne o posměchu, ale tobě to asi nemusím říkat ty to asi stejne budeš dělat....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Samozrejme ze muzete do slim dat vic jak 4 GB na jeden soubor, je to jedno jestli FAT nebo SLIM.... ale jde to pouze na interni disk (ktery ma svuj souborovy system), na externi disk musis mit soubory mensi jak 4 GB protoze musi byt ve formatu FAT32. Sice se dost mluvilo o podpore NTFS (kde by hranice 4 GB byla pryc), ale nejak to asi poradne neklaplo a pochybuju ze klapne. Takze pokud jsopu soubory vetsi jak 4 GB tak jedine pomoci FTP primo na Interni disk a nebo v PC rozdelit pomoci OpenSplit dat na externi a potom pomoci Opem Manageru zase slozit a nahodit na Interni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 to by asi nebylo tak slozite uz na ps2 jsem rozdeloval hry a ps2 nemelo problem casti spustit samozdrejmne jsem na to potreboval par programku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.