sasa.lohr Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zdravim kdybych mel konzoli bez mechaniky, fungoval by JB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zdravím, chci si koupit PS3 ale nevím jak poznám jestli tam pude dát jen JB jestli to teda nějak poznat de. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zdravím, chci si koupit PS3 ale nevím jak poznám jestli tam pude dát jen JB jestli to teda nějak poznat de. Konzole musí mít Firmware nejvýše 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas05 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Konzole musí mít Firmware nejvýše 3.41 A jak se to dá poznat jestli to je 3.41? :D já tomu moc nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 A jak se to dá poznat jestli to je 3.41? :D já tomu moc nerozumím. Pokud to budeš kupovat v shopu,tak se zeptej jakej má ta PS3 firmware,pokud ti řeknou třeba 3.50,tak to nechceš,to JB nejde,spíš tam budou mít s nižším než je 3.41. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Medal of Honor Funkcni online!!! http://www.project0.de/psgroove-maker/ udelejte si hned ten první hex a jede to :) potvrzuju plně funkční na teensy 1.0 ... ještě chci dodat umožňuje přístup na psn s fw 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 pokud budu mit JB s PIC18F2550 CPU, tak jak to tam mam nastavit ??? myslim tim http://www.project0.de/psgroove-maker/ a potom treba pro AmazeBreak, to taky budu mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 A jak se to dá poznat jestli to je 3.41? :D já tomu moc nerozumím. Kup si to pres internet a pokud se nahodou stane, ze tam bude 3.42,3.50 tak to vratis...pokud koupis ted, tak tam vyssi nez 3.40 na 99% nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zdravimkdybych mel konzoli bez mechaniky, fungoval by JB? Ano je funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Medal of Honor Funkcni online!!! http://www.project0.de/psgroove-maker/ udelejte si hned ten první hex a jede to :) jak to stáhnu...nebo udkud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHD Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Dobrý podvečer, Chtěl bych se Vás zeptat, co je potřeba k flashnutí 1. USB klíče apod. Popřípadě kde co nejvýhodněji koupit 2. Jaký je postup (KAm co nahrát atp. Nejlépe něco takového jako na psp.novinky.org) 3. Jaká jsou rizika (ban), dá se banu zbavit ? Děkuji mockrát za vaše rady... PS: Na fórumu jsem hledal, ale žádný návod, žádný imbície a když, tak jsem našel pár odkazů na weby, kde se nic konkrétního nedozvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 http://console-forum.net/tema/103583-ps3-jailbreak-faq ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHD Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 A ještě mi to nestačí :) Mám doma iPhone 3G 16Gb, jak Jailbreaknu PS3 pomocí mého jablíčka ? Mimochodem, díky moc za předchozí příspěvěk. Ani nevíš, jak mi to otevřelo oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 a kde ten nejnovější HEX seženu a jak to aktualizuju? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Online hraní přes PSN funguje pouze s nejnovějším HEX a taky jen pro některé hry...Ne... a kde ten nový HEX seženu a jak to dostanu do PS3? A co ten HEX vlastně je? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 řekl bych že zde http://www.project0.de/psgroove-maker/ vybereš ten první odkaz (označíš ho) a dáš next. Pak jen vybereš jaký zařízení k JB používáš a dáš build ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 řekl bych že zde http://www.project0.de/psgroove-maker/ vybereš ten první odkaz (označíš ho) a dáš next. Pak jen vybereš jaký zařízení k JB používáš a dáš build ;) a kde zjistím jaký zařízení používám? Vím,že mám PS3key a to je vše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risten Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 zdravim je to sice mimo ale chtel bych se zeptat obcas mi rupne v PS3 a nevim co to je je to na reklamacku nebo to je normalni?naka soucastka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dmaya Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 To CHD: Spise bych rekl ze jsi linej hledat a chtel bys vsechno na stribnym podnosu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Pokud mam podomacku delany JB pomoci PIC 18F2550, jaky nastaveni mam vybrat pro generovani z teto adresy http://www.project0.de/psgroove-maker/ ???? Diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Kluci, já bych chtěl fw 3.50 pro teensy1.0 , kdy už to bude... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 To Kony: No tam už musíš nastavit ručně, jaký procesor a taky jakou frekvenci má, dále jesli máš dvě nebo jednu diodu...holt ti nezbívá nic než nastavit to co nejspecifičtěji. To toshiba25: Řekl bych, že nikdo neví, kdy pude JB na 3.50 a jesli vůbec. Přeci jenom záplata 3.42 měla zamezit JB, takže jesli se vůbec dočkáme, ještě si počkáme :-D . Jinak někde tu byl odkaz na "Downgrade", zkus si to napsat na youtube.com a v moznostech vyhledávání dej řadit dle datu nahrání. Ze včerejška jsou tam nějáký videa, ale obávám se že je to fake :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Pokud mam podomacku delany JB pomoci PIC 18F2550, jaky nastaveni mam vybrat pro generovani z teto adresy http://www.project0.de/psgroove-maker/ ???? Diky moc za radu žádný požívej toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 To jsem taky zkousel, no spis jsem se jenom zatim dival.... kdyz jsem stahl ten nejnovejsi soubor tak v tom ratu je hrozny mnozstvi souboru hex... samozrejme jsem pochopil ze mam dat FW341, ale jeste je tam na vyber : PSGrooPIC_BEEPIC a nebo PSGrooPIC_DIY a potom u kazdyho tohoto je dalsi vyber DEF,DEV,DMP,NUA Ktery tedy pouzit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 PSGrooPIC_DIY / DEV sry teda DEF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.