Jonny Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 přesně jak píše jaccomo, žádnou záruku bych od tebe nechtěl a vzal bych si 2 protože by to určitě chtěl i bratranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Mně by zajímalo do jaké doby by to asi přišlo... Já bych to když tak bral a také bych od tebe nechtěl žádnou záruku mně stačí když mi prostě pojedou zálohy her na interním HDD. EDIT: a nedá se ten čip koupit na českém trhu? Protože by to přišlo mnohem dříve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Ja treba mam moznost programatoru, takze by stacil jeden funkcni kousek a pokud by vysel update, tak bych tam pres programator poslal novy HEX dump a bylo by. A pokud by nekdo ten programator nemel a chtel by nekdo aktualizace tak prece 500 za aktualizace neni moc a porad to cely vyjde levneji. Ale s tim PSP a iPhone me taky dostavaji. Tedka resim kde co nejlevneji sehnat ten chip 18f2550 a udelat si to sam. Jinak tenti chip se da koupit v CR stoji necelych 190 Kc ale kde je postovny Tady je maji http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.phtml?search=18f2550&idp=1#search%3D18f2550 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislavczech Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Ja treba mam moznost programatoru, takze by stacil jeden funkcni kousek a pokud by vysel update, tak bych tam pres programator poslal novy HEX dump a bylo by. A pokud by nekdo ten programator nemel a chtel by nekdo aktualizace tak prece 500 za aktualizace neni moc a porad to cely vyjde levneji. Ale s tim PSP a iPhone me taky dostavaji. Tedka resim kde co nejlevneji sehnat ten chip 18f2550 a udelat si to sam. Jinak tenti chip se da koupit v CR stoji necelych 190 Kc ale kde je postovny Tady je maji http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.phtml?search=18f2550&idp=1#search%3D18f2550 Počkej. K když mi pošlou přímo tohle http://www.tme.eu/katalog_pics/d/5/5/d55dc2cfb0bc37fa6058ac801841ea5f/pic18f2550-i_so.jpg tak mi to asi bude k ničemu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 muzete mi nekdo napsat seznam techto dilu ktere si mam koupit pac netusim co je např.C3 220nf asi nakej kondik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Klátič@R1 : pokud nemáš programator koupenej nebo postavenej tak ti to bude k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 tak kamos programator ma tak by mi to rozchodil kdyz bych si to spakostil jenze potrebuju seznam toho co mam koupit jinac uz bych to zvladl podle toho schema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Proboha, to chces sestavovat, kdyz nevis, ze Ceckem se oznacuji kondiky?! LED je jasna, R je rezistor, X je zde USB konektor, IC je PIC mikrochip a Q je krystal - to je snad jasne z oznaceni a z "20 MHz".. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Anonymous_: Jak jsem psal v SZ. Asi je jedno, který součástky vemu na tom gme.cz ? Např C 22pF maj výběr. Je některý z těch programátorů na aukru dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 no pokud neumis rozeznat znacky ve schematu tak ti je programator k hovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 KapaCZ: Tenhle by mel byt ok http://aukro.cz/item1216879471_univerzalni_pic_multi_programator.html - ma univerzalni ZIF patici, diky ktere s tim naprogramujes opravdu prakticky jakykoliv PIC - tudiz ma vyuziti i do budoucna. Ta ZIF patice umoznuje dobre zachyceni cipu - ma seriovy port, tzn. bude kompatibilni s WinPICem a vetsinou programu - narozdil od USB programatoru, kde je podpora obecne podstatne horsi. Je jedno, jakej kondik vezmes, lisi se jen vyrobcem, velikosti a kvalitou.. Stacit ti bude ale jakykoliv - dulezite je, aby mel danou kapacitu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpio Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Tak se mi podarilo pustit pres HTC Diamond JB. Mam i stazeny nejaky hry ale mam manager 1.0 a nechce se mi nic načist asi budu muset stahnout jinyho managera. EDIT: Mafie 2 je dobra hra :-D Jinak pokud by někdo chtěl poradit jak to na HTC Diamond potažmo HTC Pro zprovoznit mohu sesmolit nějaky tut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Funguje to na jakekoliv verze WM ? Mam Omnii II diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 spadl jim web, ale až zase bude fungovat mrkni na http://psfreedom.com/wiki/index.php?title=Device_compatibility_list tady je kde to jde a tady ten návod pro htc http://wiki.psfreedom.com/wiki/HTC_Raphael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Hmm tak pres omnii II to nepujde,ale pritom jsem na tom android zpustil a bezel !! :_( Ale oni o tom vedi vic.Skoda tak tedka doufam v psp .-) Popripade pak splasit flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 lidi když sem updatoval na 3.42 tak už na JB nemam nárok ? Kdybysem nemusel tak to neudělam jenže sem měnil plejny a moje zálohan eobnovila nic a PS po mě prostě vyžadoval update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 ne, JB už (zatím) nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Takze bych se zeptal na postup.... Udelam Jailbraik pomoci nejakeho zarizeni (Android, N900,Chip, postupem casu PSP, iPhone atd), potom v menu PS3 se mi ukaze install pkg, nainstaluju backup manager (tedka az vyjde verze 1.1 tak tuto verzi) a potom vlezu do tohoto backum manageru najdu hru a hraju... Pokud vyjde nova verze backup manageru, tak nejak odinstaluju tu starou verzi a valim na nove verzi.. Je to tak nebo se pletu a je to uplne jinak.. Diky za vysvetleni, prece jenom by bylo dobre tohle nekam dat, jsou to takove ucelene informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Nevite proc uz nefunguje ta finta s DNS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 sony to vcera opravila vice tady o tom http://psx-scene.com/forums/cmps_index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpio Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Backup manager funguje fajn mam tu krytou verzi co se hlasi jako call of duty. Vcera sem hral Mafii 2 a Assasina 2 vše naprosto v poho. Musi byt teda do PS3 vlozen nejaky originalni disk jinak to nefunguje. Uz se tesim na dalsi verzi kde bude podpora ntfs cimz se otevre takrka vse. JB spoustim pres Android nainstalovan na HTC diamond verzi androidu mam 2.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 to je blbe, to uz asi vazne updatuju pac mi dneska prijde BF:BC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gounes Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 to je blbe, to uz asi vazne updatuju pac mi dneska prijde BF:BC2 No byt tebou tak bych pockal , protoze SONY podle vseho dost narychlo splacala ten novej update a hodne lidi co si updatovalo na nejnovejsi verzi tak hlasi spoustu problemu , nejde zvuk u nekterych her , padani her , znatelne spomaleni systemu a mnoho dalsich vice infa http://www.ps3hax.net/2010/09/ps3-firmware-3-42-issues/ a tady plati opet stare zname pravidlo --nakonec to odserou hlavne poctivi uzivatele :D :D :D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Backup manager funguje fajn mam tu krytou verzi co se hlasi jako call of duty. Vcera sem hral Mafii 2 a Assasina 2 vše naprosto v poho. Musi byt teda do PS3 vlozen nejaky originalni disk jinak to nefunguje. Uz se tesim na dalsi verzi kde bude podpora ntfs cimz se otevre takrka vse. JB spoustim pres Android nainstalovan na HTC diamond verzi androidu mam 2.2 Zkoušel jste někdo i jiný telefon s Androidem? Uvažuji že bych si koupil nový telefon a toto by bylo pro mě asi rozhodující faktor :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Na hrani backup her musi byt vlozen jakkykoliv originalni disc??:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.