Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

Prosim Vás. Když mám backup manager patched Hermes (aby sem nemusel mít originální blu-ray v mechanice), jakej JB musím použít abych nepotřeboval v mechanice žádně médium?

Používám Hermes4b + Open Manager 2.1H a Gaia Manager 1.03. U obou managerů, nemusím mít disk v mechanice a hra se rozjede, ale Já ho tam stejně mám napasovaný.:cheesygrin:....ale nemusis. Většina her mi jede bez disku, setkal jsem se ale, ze asi 2 hry bez disku nefachaly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel jste někdo?------Hermes v4b Xeoe Cyberskunk Evilsperm Eco.

- Online PSN support.

- PS3 3.50 Spoof (Modify the firmware version from 3.41 to 3.50 so that can support those games need 3.50 environment).

Warning: Do not upgrade the PS3 console from 3.41 to 3.50!

- Debug console.

Jeli vám hry co potřebují 3.50 nebo pořád nic?

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych se zeptat, zda už někdo neřešil následující "problém". Hodně her pro JB má u jazyku název MULTI a poté tam je doplněno ENG, FRA, IT, GER atd..

Poté co, ale naistaluju hru, tak mi to rovnou hodí hru třeba ve francouštině nebo němčině. Při instalaci není žádná možnost volby jazyka a ani ve hře samé (v Option). Stalo se mi tohle u Burnout Paradise, Dead Space a u Singulary. Měla by tam být angličtina, ale jak se na ní dostat?? Předem díky za reakce..

Odkaz ke komentáři

Doli : Kdyby to primo vyresilo problem s 3.50 kde by se hra nemusela upravavovat bylo by to daleko lepsi.

Ohledne online PSN.Bacha na bananky nekde uz jsem videl datum 18.11.2010 !!! .-)

Ze by se rozjela wawe ? :)

Nerozumím, co jako, že jsi viděl někde datum 18.11.2010, jako že zítra budou rozdávat banány zadarmo? Jinak já hraju online Blur a v poho a updatoval jsem všechny hry na hadru a stáhl jsi i nějaké věci z PSN...

Odkaz ke komentáři

Az se rozjedou servery 18.11 ocekavejte pote co potvrdite nove smuvni ujednani za pouzity JB ( JailBreak ) Po vasi chybe, nebo lepe Sony osetrene detekci PS3 JB. Blokaci konsole.Nejsem si jinak jisty co je u PS3 BAN ??

Je to pouze zablokovani pristupu na PSN server a nebo kompletni blokaci konsole ? At mam taky jasno .-)

Odkaz ke komentáři

Doli : Kdyby to primo vyresilo problem s 3.50 kde by se hra nemusela upravavovat bylo by to daleko lepsi.

Ohledne online PSN.Bacha na bananky nekde uz jsem videl datum 18.11.2010 !!! .-)

Ze by se rozjela wawe ? :)

Já to myslel, tak že když budu mít třeba The_Fight_Lights_Out_PSJB_PS3_BG tak mi pojede, protože konzole se tváří jako 3.50, ale ono to nejede, tak jestli jste někdo zkoušel na tom hrát hry, který jedou jen na 3.50

Odkaz ke komentáři

Snad jsou na dobre ceste tohle tak udelat,ale pokud vetsina her pujde s upravenejma souborama tak neni co resit.

Skoda ze jsem se aspon na chvili na psn serveru neohral ,ale uz mam smlulu,ale co poucil jsem se u Xka360 tam jsem taky dostal ban a pak byl nasranej,ze me nesla instalace na HDD.

Tedka uz do Xka taky nic nenahravam a pritelkyne pari Fable III .-)

Odkaz ke komentáři

Doufám že u Sony budou rozumný a žádný banány dávat nebudou,to by nebylo pěkné,protože Black Ops online je super řežba :D myslíte že když použiju Hermes v4b Xeoe Cyberskunk Eviperm Eco můžou to taky odhalit?

zdarec, a pod jaky managerem a Hermesem to Black Ops paris na netu? Ja jsem sice taky online a parim nejaky onlinovky taky, ale u Black Ops jak dam Multaka, tak zcerna obrazovka a nic, ale single jede.

Odkaz ke komentáři

Az se rozjedou servery 18.11 ocekavejte pote co potvrdite nove smuvni ujednani za pouzity JB ( JailBreak ) Po vasi chybe, nebo lepe Sony osetrene detekci PS3 JB. Blokaci konsole.Nejsem si jinak jisty co je u PS3 BAN ??

Je to pouze zablokovani pristupu na PSN server a nebo kompletni blokaci konsole ? At mam taky jasno .-)

Banany a banany... pokud dostanes banan, tak Ti zablokuji pristup na PSN, tedy podle ID Tve konzole nebo MAC adresy. Konzole Ti bude fachcit dal a na net se stejne dostanes pres propojeni s PC (proxy server). Nekdo uz na net hodil napodobeninu PSN, kde se da sosat dema atd. pres Proxy server. Da se i hrat mimo PSN i nekolik vybranych her online. Je to nezkousel, banan jsem jeste nevyfasoval. Ale polozme si otazku ,, neni to bublina ? ,, Na Xboxu jsem byval Ja a hromada mych pratel online (flash) a banan nikdy nedosel, jen cervene oko smrti z prehrati :-D.

Dokonce jsem cetl, ze JB pro Sony hraje do karet z duvodu poklesu prodeje PS3, takze pry hrotit se nic nebude.Ted se jim zvysil prodej konzoli, tak jak to bylo u Xboxu(flash)...a o co jineho jde, kdyz ne o penize :-D. Tohle jsem cetl z nejakeho duveryhodneho webu...myslim ,,zive,, nebo tak neco.

Odkaz ke komentáři

No, než tady začnete nahazovat to kouzelné slovo proxy, tak si zkuste, jak jede třeba i blbej prohlížeč na PC přes nějakou veřejnou free proxy. Názor, že to SONY nebude hrotit kvůli penězům z konzolí...to je podle mne blbost. Jednak, pokud se soft bude krást, vývojáři budou mít méně peněz a tudíž menší chuť něco slušného na PS3 dělat....poslední dobou mi to s exkluzivitama pro PS3 přijde vůbec špatný. Druhak...na konzoli samotné sony určitě nijak extrémně nevydělává. Vždy ji živil hlavně soft. Tudíž z mého pohledu si myslet, že se banovat nebude.....velmi naivní. A samozřejmě by sony byla sama proti sobě, kdyby zařízla celou konzoli.

Odkaz ke komentáři

Takže od půlnoci jsou na PSN nové podmínky užívání. Ve zkrácení zakazují používat jakoukoliv modifikaci SW, HW? disků, klienta, bypass bezpečnostních systémů atd. jinak dostanete ban. (Jinak Sony bany umí, dávala je už i třeba za nadávky atd. na měsíc)

Odkaz ke komentáři

nééé už to bude jak s "x-bednou" :( ja si rikam proc se mi to tedkon trikrat zobrazilo ty podmínky

// Ja chci hrat originalky ale kdyz by neco vyslo nemel bych penize udelal jb,nedaval bych ps3 na net ,vypnu zapnu dam na net origa tak ban nemam ne?

Odkaz ke komentáři

To můžeš.... tady se jedná pouze o PSN.

nééé už to bude jak s "x-bednou" :( ja si rikam proc se mi to tedkon trikrat zobrazilo ty podmínky

// Ja chci hrat originalky ale kdyz by neco vyslo nemel bych penize udelal jb,nedaval bych ps3 na net ,vypnu zapnu dam na net origa tak ban nemam ne?

Přečti si to znovu.. za jakoukoli HW nebo SW modifikaci!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu