zelva007 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 http://doupe.zive.cz/Doupecz/PS-Jailbreak-si-poradi-FW-342-i-35/sc-108-a-139807/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 ja mam 3.50 a jako nepripada mi ze JB bude neco uzasnyho je to divny ale za PS3 hry si zaplatim a rad si je zahraju na PSN jinak stejne dik zelvaku za info treba ho jednou vyzkoušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 A to bude kdy? přibližně.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klela Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 zdary včera sem si stáhnul Call of duty 4 MW mam Hemes 4V a když to chci spustit tak se mi ukáže pouze černá obrazovka. Nevíte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 A to bude kdy? přibližně.. ? Třeba za týden, třeba za měsíc... sleduj novinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vico Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Mam problém.Včera všechno ok hrál jsem normálně COD:BO z ext disku.Pak jsem tam nahrál na interní disk brunsvik pro bowling, ale když jsem ho chtěl pustit přes gaia manager v1.03 .Tak po označení to už nenaběhlo zpátky do xmb a ps3 se švíkla.To samý mě dělá multiman (nej).Děje se to u všech her co mam.Nelze se ani vrátit zpátky z manageru.Používám teensy 2.0 a PSGroove evilsperm PL3 zkoušel jsem i zpět v4b (jen zajímavost když je v4b tak je při R1 napsánot mem patch a při evilsperm je tam disc less -stejná verze gaia).Vypnul jsem internet a pořád nic.Nesetkal jste se s tim někdo?Mam 1.Ps3FAT. Nikdo se s tim jeste nesetkal?:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tak na netu jsou jiz linky na GRAN TURISMO 5 :) . Bohuzel zatim je hra nefunkcni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 A nejspis dlouho bude, jako vsechny co pouzivaji nove SDK. GT5 si stejne koupim a pokud to nepujde upgraduju na 3.50, casu je stejne malo a tahle hra mi bohate staci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Ehm neni tohle tak trošku už neaktuální? :D http://hratelne.centrum.cz/sony-vs-pirati-jailbreak-vraci-uder/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Tak neaktualni to zas tak neni "pokud vynecham, ze nejakou dobu slo PSN" , spis jen halda nepotvrzenych dohadu o 3.42 a 3.50. Spoof FW na 3.50 spusteni novych her nevyresi. Je velikej rozdil rozchodit hry, ktere vyzaduji 3.42 nebo hry kde je zaklad 3.50, kterej je uplne prekopanej a ma zakladni veci, ktere nemaji predchozi verze. Nechci sejckovat, ale to bude trvat hooodne dlouho....pokud to tedy nekdy vubec pujde. Ale je to jen muj laicky nazor, kdyz jsem si procetl par zahranicnich serioznich prispevku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SebastianMoor Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Myslím si, že veškeré diskuze na toto téma GT5 + jailbreak jsou úplně zbytečná a všechno je jak luštění z koule, řešení může být klidně ještě dnes a stejně tak vůbec být nemusí. Pokud si dobře vzpomínám, tak stejně neřešitelný problém byl MoH a CoD s Firmware 3.42. Trvalo to asi 3 dny než to obešli... Nechápu proč neřešíte aktuální problémy, které se dají nějak vyřešit a máte nutkání spekulovat o něčem na co neexistuje odpověď. Tato diskuze má smysl tak prvních 50 stran, pak už je to katastrofa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
far4all Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Chci se zeptat Takže když do PS3 strím tu klíčenku a udělám ty kroky tak už mužu normálně hodiny Stažené hry na PS3HDD a Hrát ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rade22k Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 ahoj .muže mi nekdo prosim napsat navod ,jak rozjedu cod black ops a novyho asassina. pokud možno v češtine.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 No nevim ale davat jako priklad MoH? .... ten je na 3.42 a to je velikej rozdil!!! A nevim proc lusteni z koule? GT5 je uz venku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 ahoj .muže mi nekdo prosim napsat navod ,jak rozjedu cod black ops a novyho asassina. pokud možno v češtine.dik http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/assassins-creed-brotherhood-is-working-on-ps3-jailbreak-3-41/ http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/37293-call-duty-black-ops-eur-jb-3-41-world-easyest-way.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 MoH je jen jakoby na 3.42, pořád je to 3.41SDK, jako COD atd... GT5 by měla být první hra s 3.50SDK, takže to chvíli potrvá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rade22k Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/assassins-creed-brotherhood-is-working-on-ps3-jailbreak-3-41/http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/37293-call-duty-black-ops-eur-jb-3-41-world-easyest-way.html jj diky za navody,ale neumim anglicky ,takže tomu prd rozumim. muže mi to nekdo napsat prosim česky jak na to .dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 MoH je jen jakoby na 3.42, pořád je to 3.41SDK, jako COD atd... GT5 by měla být první hra s 3.50SDK, takže to chvíli potrvá... Nebyla prvni hra s 3.50 novy ASSASINS CREED? A ten prece rozjeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Ale ne s 350SDK... to je rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 AHA. Tak jim drzim palce at to prolomej cim driv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 chtěl jsem se zeptat jestli už je možnost hrát online bez banu a co se má dělat aby mě ban minul... a ještě jestli jdou hry z PSX .. přemýšlím o tom jailbreaku ale bojim se o svojí ps3 nebo kvuli tomu banu EDIT: a ještě jestli jde nějakou originální ps3 hru nějak zálohovat .. díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 JB=bez online....jinak riskujes pravdepodobny ban konzole, ta situace bude podobna jako na XBOX360. Hry zalohovat na HDD jdou. PSX ti nepovim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 JB=bez online....jinak riskujes pravdepodobny ban konzole, ta situace bude podobna jako na XBOX360. Hry zalohovat na HDD jdou. PSX ti nepovim.... No tak ono ani se pripojit na PSN nejde,takze se snad o banech ani bavit nemusime (bohuzel) :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Jak je to s tim patchem v Brotherhood? V návodu je start open manager 2.1 a použít L2 k patchnutí na 3.41 ale takovou možnost tam nemam,možná mam starší verzi OM.. Je tu někdo komu to jede a v jaký verzi open manageru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Mígl: Já to rozjel podle tohodle návodu: http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/assassins-creed-brotherhood-is-working-on-ps3-jailbreak-3-41/ a místo OPEN MANAGERU jsem pouzil GAIA MANAGER takze jsem to L2 nemusel resit a jede to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.