Mígl Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 musíš vytvořit tu složku jinak to nepojede !!!! Takže ji udělam jen tak prázdnou přímo v USRDIR až když bude zkopírovaná v ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigBoss Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 No tak to bych netvrdil! Měl jsem PS3Key 4.0 a na PSN jsme se připojil a pařil jsem po netu. A je to asi 4 dny a už se mě to tam nepřipojí. Obávám se jestli jsem ho už nedostat :) Bany zatím nejsou, takže můžeš být klidný. Pouze 18.11. změnili TOS a zlepšili ověřování FW, takže momentálně se nedá s FW 3,41 dostat na PSN. Jak zjistím ID hry? Sosnul jsem Kane and Lynch a nevím jaký má IDOtevřít si PARAM.SFO v notepadu, na konci to najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 GT5 ....tak jsem zjistil, ze hra pry funguje, kdyz nahradite eboot.bin z GT Prologue, ale hlasi errory v trofejich. Bud cekat, nebo ozelet trofeje. Ja to teda jeste nezkousel, tak nevim, jestli to vazne funguje. tady je popis, ale jestli to funguje?...And he says that to put it to work he as done the following: - US Dump - Didn't use FTP - Used the splitter for the files bigger than 4Gb - Used eboot.bin from GT5 - Prologue - Edited paramf.sfo to 3.41 - Says he puted it in 3.41 mode with a BR in drive on External HDD - And states: "IMPORTANT! Use Hermes v4b not the version with the spoof - And last but not least says it only works with a AVR maximus... dosen't boot with a ps3key ,nor ps jailbreak ,nor ps3 break 1.1 or 1.2 - But has the Trophies error... But he says that he played it... so... ..." Zkusil už to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 A na jak dlouho Ti ten Ban mohou dát :) přesně tak....až do Tvé smrti....nepočítej s tím, že by Tě odbanovali :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Takže ji udělam jen tak prázdnou přímo v USRDIR až když bude zkopírovaná v ps3? jo jen ten správný popis musí mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Už maká,akorát instalace trvá už hodinu a je kousek za polovinou,stalo se mi to už u 007 Blood Stone..ten se instaloval 3 hodiny,nevim jestli to neni vada hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ja to instaloval tak 10 minut maximalne, HDD mám ten co byl u PS3 - 80GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Ja to instaloval tak 10 minut maximalne, HDD mám ten co byl u PS3 - 80GB Já mam tři týdny starej 250GB a instaloval se 1 hodinu a 20 minut...nechápu. Ale hlavně ža maká! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 at mi nekdo prosim rekne, jak mam na ext.HDD rozdelit soubor co ma 11GB u GT5 ? Kdyz to rozdelim file splitterem, aby to pojmul HDD ve FAT 32, tak tem rozdelenym souborum nerozumi PS3 a v OM se ani hra neukaze. Tak jak se to vlastne dela????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filmar_8 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 čau, chtěl jsem se zepat je nějakej rozdíl když zkopíruju hru do složky "LAUN12345" nebo to musí být "OMAN46756" ?? ptže tady občas čtu, že někdo kopíruje do "LAUN12345" a někdo do "OMAN46756" např: novej Assasin tady někdo kopíroval do "LAUN12345" a funguje to, tak jestli nemá být nějaká hra v "LAUN12345" a jiná zase v "OMAN46756" ?? Jo a nevíte někdo jak rozchodit "NEED FOR SPEED HOT PURSIUT" "Shaun White SnowBoarding EUR" a "IL 2 Sturmovik" ?? jediné hry které jsem prozatím nerozchodil ;) jinak všechny zatím OK :) mám Ps3Break fw 1.7 (emulace z fw 3.41 na 3.50) a open manager 2.1H a Gaia manager 1.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Lidi co si myslite o tomhle? http://www.ps3hax.net/2010/11/wip-psgrade-free-downgrade-method-possibly-coming-soon/ pokud sem to dobře pročítal, měl by v blízké době vyjít downgrade, takže budeme moct upgradovat na 3.50 a díky tomuhle zase downgradovat na 3.41? A co když si chci zahrát stažený Black Ops :D (3.41) online na 3.50? To zřejmě nepůjde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filmar_8 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 můžete mi prosím říct která verze ASSASSINA je funkční ? Assassins.Creed.Brotherhood.EUR.JB.PS3-ATAX nebo Assassins_Creed_Brotherhood_EU_JB_PS3-BG díky za odpověď :) snad je to jedna z nich ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 čau, chtěl jsem se zepat je nějakej rozdíl když zkopíruju hru do složky "LAUN12345" nebo to musí být "OMAN46756" ?? ptže tady občas čtu, že někdo kopíruje do "LAUN12345" a někdo do "OMAN46756" např: novej Assasin tady někdo kopíroval do "LAUN12345" a funguje to, tak jestli nemá být nějaká hra v "LAUN12345" a jiná zase v "OMAN46756" ?? Jo a nevíte někdo jak rozchodit "NEED FOR SPEED HOT PURSIUT" "Shaun White SnowBoarding EUR" a "IL 2 Sturmovik" ?? jediné hry které jsem prozatím nerozchodil ;) jinak všechny zatím OK :) mám Ps3Break fw 1.7 (emulace z fw 3.41 na 3.50) a open manager 2.1H a Gaia manager 1.03 podle manažeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 můžete mi prosím říct která verze ASSASSINA je funkční ? Assassins.Creed.Brotherhood.EUR.JB.PS3-ATAX nebo Assassins_Creed_Brotherhood_EU_JB_PS3-BG díky za odpověď :) snad je to jedna z nich ;) Ja mam tuhle Assassins_Creed_Brotherhood_PSJB_PS3-BG a funguje bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Čau chlapi, nevíte jestli je vůbec funkční Need for Speed HP? Kdyžtak návod .Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Není,dlouho nebude a možná nebude nikdy.Hry Gran Turismo 5,Hot Pursuit a všechny hry od teď jsou kompilovány pro SDK 3.50. To znamená,že hra je kryptovaná a potřebuje ke spuštení (rozkódování) klič obsažený ve firmwaru 3.50. Jelikož ty máš 3.41,konzole neví co má dělat protože nemá klíč k rozkódování souboru eboot. Nechci být zlý prorok,ale je možné,ze jak jailbreak rychle začal,tak rychle skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 at mi nekdo prosim rekne, jak mam na ext.HDD rozdelit soubor co ma 11GB u GT5 ? Kdyz to rozdelim file splitterem, aby to pojmul HDD ve FAT 32, tak tem rozdelenym souborum nerozumi PS3 a v OM se ani hra neukaze. Tak jak se to vlastne dela????????? Musíš si stáhnout PS3Splitter 1.1.4.0. Podporuje Open a Gaia Manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 vždyt existuje spoofing fw 3.50 tak že by to mělo jít .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Spoofing ti v tomhle pripade vubec nepomuze a je to jak pise pisina1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 vždyt existuje spoofing fw 3.50 tak že by to mělo jít .... Jenže spoofing byl pouze pro přístup na PSN a ten už stejně nefunguje,nemění firmware jako takový pouze jeho označení. Pro spouštění her co vyžadují 3.50 k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Jinak z FW 3.50 jiz neco decryptovano bylo, ale zda celej si nejsem jistej...nedavno jsem to nekde videl tusim na psx-scene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 cau vim ze se to tady uz hodnekrat resilo ale potrebuji pomoct s rozjetim assassins creed brotherhood. delam to podle tohoto navodu: 1. Install patch : EP0001-BLES00909_00-AC2TITLEUPDATE01-A0101-V0100-PE.pkg 2. Make empty folder ASSASSIN_ISO in USER DIR at BLES00909 3. Start Open Manager 2.1 +L2 patch to 3.41 ([C*] says: Or just edit the game's .sfo to 3.41) 4. Put some BD game 5. Start from BD icon 6. Wait for some mandatory install 7. Play the game and njoy ale porad se mi nedari hru zprovoznit: this game requires PS_SYSTEM_VER 3.50. Do you want to try fixing PARAM.SFO by forcing 3.41 version? WARNING: It will edit PARAM:SFO without doing any backup diky za radu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Mě taky nešel,ale rozjel jsem ho..udělal si tu složku ASASSIN_ISO v USRDIR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Mě taky nešel,ale rozjel jsem ho..udělal si tu složku ASASSAN_ISO v USRDIR? no udelal jsem prazdnou slozku ASSASSIN_ISO v USER DIR ,nemam tam potom ten naistalovany patch zkopirovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Musíš ještě nainstalovat PKG soubor z "flešky" a patch zapnout v open manageru 2.1g těsně před spuštěnim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.