Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 Jailbreak - všechny otázky SEM!

tekken90

Recommended Posts

No tak to bych netvrdil! Měl jsem PS3Key 4.0 a na PSN jsme se připojil a pařil jsem po netu. A je to asi 4 dny a už se mě to tam nepřipojí. Obávám se jestli jsem ho už nedostat :)

Bany zatím nejsou, takže můžeš být klidný. Pouze 18.11. změnili TOS a zlepšili ověřování FW, takže momentálně se nedá s FW 3,41 dostat na PSN.

Jak zjistím ID hry? Sosnul jsem Kane and Lynch a nevím jaký má ID
Otevřít si PARAM.SFO v notepadu, na konci to najdeš.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GT5 ....tak jsem zjistil, ze hra pry funguje, kdyz nahradite eboot.bin z GT Prologue, ale hlasi errory v trofejich. Bud cekat, nebo ozelet trofeje. Ja to teda jeste nezkousel, tak nevim, jestli to vazne funguje. tady je popis, ale jestli to funguje?...

And he says that to put it to work he as done the following:

- US Dump

- Didn't use FTP

- Used the splitter for the files bigger than 4Gb

- Used eboot.bin from GT5 - Prologue

- Edited paramf.sfo to 3.41

- Says he puted it in 3.41 mode with a BR in drive on External HDD

- And states: "IMPORTANT! Use Hermes v4b not the version with the spoof

- And last but not least says it only works with a AVR maximus... dosen't boot with a ps3key ,nor ps jailbreak ,nor ps3 break 1.1 or 1.2

- But has the Trophies error... But he says that he played it... so...

..."

Zkusil už to někdo?

Odkaz ke komentáři

čau, chtěl jsem se zepat je nějakej rozdíl když zkopíruju hru do složky "LAUN12345" nebo to musí být "OMAN46756" ?? ptže tady občas čtu, že někdo kopíruje do "LAUN12345" a někdo do "OMAN46756" např: novej Assasin tady někdo kopíroval do "LAUN12345" a funguje to, tak jestli nemá být nějaká hra v "LAUN12345" a jiná zase v "OMAN46756" ?? Jo a nevíte někdo jak rozchodit "NEED FOR SPEED HOT PURSIUT" "Shaun White SnowBoarding EUR" a "IL 2 Sturmovik" ?? jediné hry které jsem prozatím nerozchodil ;) jinak všechny zatím OK :) mám Ps3Break fw 1.7 (emulace z fw 3.41 na 3.50) a open manager 2.1H a Gaia manager 1.03

Odkaz ke komentáři

Lidi co si myslite o tomhle? http://www.ps3hax.net/2010/11/wip-psgrade-free-downgrade-method-possibly-coming-soon/ pokud sem to dobře pročítal, měl by v blízké době vyjít downgrade, takže budeme moct upgradovat na 3.50 a díky tomuhle zase downgradovat na 3.41? A co když si chci zahrát stažený Black Ops :D (3.41) online na 3.50? To zřejmě nepůjde co?

Odkaz ke komentáři

čau, chtěl jsem se zepat je nějakej rozdíl když zkopíruju hru do složky "LAUN12345" nebo to musí být "OMAN46756" ?? ptže tady občas čtu, že někdo kopíruje do "LAUN12345" a někdo do "OMAN46756" např: novej Assasin tady někdo kopíroval do "LAUN12345" a funguje to, tak jestli nemá být nějaká hra v "LAUN12345" a jiná zase v "OMAN46756" ?? Jo a nevíte někdo jak rozchodit "NEED FOR SPEED HOT PURSIUT" "Shaun White SnowBoarding EUR" a "IL 2 Sturmovik" ?? jediné hry které jsem prozatím nerozchodil ;) jinak všechny zatím OK :) mám Ps3Break fw 1.7 (emulace z fw 3.41 na 3.50) a open manager 2.1H a Gaia manager 1.03

podle manažeru

Odkaz ke komentáři

můžete mi prosím říct která verze ASSASSINA je funkční ? Assassins.Creed.Brotherhood.EUR.JB.PS3-ATAX nebo Assassins_Creed_Brotherhood_EU_JB_PS3-BG díky za odpověď :) snad je to jedna z nich ;)

Ja mam tuhle Assassins_Creed_Brotherhood_PSJB_PS3-BG a funguje bez problemu.

Odkaz ke komentáři

Není,dlouho nebude a možná nebude nikdy.Hry Gran Turismo 5,Hot Pursuit a všechny hry od teď jsou kompilovány pro SDK 3.50. To znamená,že hra je kryptovaná a potřebuje ke spuštení (rozkódování) klič obsažený ve firmwaru 3.50. Jelikož ty máš 3.41,konzole neví co má dělat protože nemá klíč k rozkódování souboru eboot. Nechci být zlý prorok,ale je možné,ze jak jailbreak rychle začal,tak rychle skončil

Odkaz ke komentáři

at mi nekdo prosim rekne, jak mam na ext.HDD rozdelit soubor co ma 11GB u GT5 ? Kdyz to rozdelim file splitterem, aby to pojmul HDD ve FAT 32, tak tem rozdelenym souborum nerozumi PS3 a v OM se ani hra neukaze. Tak jak se to vlastne dela?????????

Musíš si stáhnout PS3Splitter 1.1.4.0. Podporuje Open a Gaia Manager

Odkaz ke komentáři

cau vim ze se to tady uz hodnekrat resilo ale potrebuji pomoct s rozjetim assassins creed brotherhood. delam to podle tohoto navodu:

1. Install patch : EP0001-BLES00909_00-AC2TITLEUPDATE01-A0101-V0100-PE.pkg

2. Make empty folder ASSASSIN_ISO in USER DIR at BLES00909

3. Start Open Manager 2.1 +L2 patch to 3.41 ([C*] says: Or just edit the game's .sfo to 3.41)

4. Put some BD game

5. Start from BD icon

6. Wait for some mandatory install

7. Play the game and njoy

ale porad se mi nedari hru zprovoznit:

this game requires PS_SYSTEM_VER 3.50.

Do you want to try fixing PARAM.SFO by forcing 3.41 version?

WARNING: It will edit PARAM:SFO without doing any backup

diky za radu:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu