Schimpy Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Co třeba tady Diky moc už sa neviem dočkať na sonica a Shinobiho :) BTW skušal už niekto hermesa ktory ma spoof 3.55 FW? Všera som ho daval do teensy 1.0 vsetko v pohode až keď som spustil Gaia manager a naloadoval COD BO a vždy po naloadovani nabehla čierna obrazovka a musel som tvrdo vypnuť PS ko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Tak za tyhle otázky už bych fakt nejraději rozdával facky!Jistě že to víme a víme to všichni, protože umíme číst. Odpověď drsného teenegera :dozey: ... taky jsem to tu všude možně hledal a nenašel jsem . Nemám tolik času jako ty a jiné tady věčně sedící líne prdele za monitorem. A opravdu,už vůbec nemám čas tady pročítat všech 1769 komentů .Takže se příště laskavě zdrž hloupých odpovědí a OT,radši slušně poraď každý ňák začínal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Ovšem na tyhle otázky ti většinou odpoví FAQ viz http://console-forum.net/tema/103583-ps3-jailbreak-faq?highlight=jailbreak Nechci nikomu sahat do svědomí, ale člověk by měl vždy kouknout po FAQ a pak se ptát ;). Jinak samozřejmě hry do konzole kopíruješ pomocí síťového kabelu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raff.1stad Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 zdravim, mam jeden takovej problem, na PS3key sem si nahral fw 4.3 a když sem to zapnul tak sem se dostal do f/s modu ps3, i kdyz nepotrebuju downgrade protoze vyhovujici fw 3.41 mam, ale spis bych ted potreboval poradit jak se z toho modu dostat zpatky do beznyho, uz sem toho zkousel dost, ale at delam co delam, vzdycky mi nabehne ten servisni...kdyby mi nekdo mohl poradit byla by to parada :cheesygrin:, diky moc VYŘEŠENO, KLIDNĚ SMAZAT....omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 Rozjel někdo Dynasty warrior 6 Empire? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojikoji Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Zdravím...potrebuju radu...Mám psbreak 1.2,firmw.1.17 ,Open manager 2.1c Nemužu rozjet hru virtua tennis 2009...stahoval jsem tuhle...Virtua Tennis 2009 EUR JB PS3-LiGHTFORCE .(černá obrazovka) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Podle tohoto http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=ps3-jailbreak&search=Virtua+Tennis někomu funguje a někomu zase ne...osobně bych doporučil, jesli pouštíš z externího, zkopírovat na interní disk. Jinak bych ti doporučil hru smazat z disku a nainstalovat přes flashku tenhle update přímo pro virtua tennis a pak hru znova nakopírovat http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BLES00565/BLES00565_T5/7a1b4fc62fdaaa98/EP0177-BLES00565_00-VT09GAMEUPDATE01-A0101-V0100-PE.pkg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojikoji Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Perfektní,s tím updatem to jede v pohode,mám to na interním disku.Díky moc.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 To sem rád, že to frčí ;) . A teď by mi mohl někdo helfnout, kde sosnout Dynasty warrior 6 Empire a rozchodit to. Vždycky když to chci spustit, tak tam skočí error :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Tu http://www.psjcl.com/gamelist-all ... píšou že Black Ops jede online ... je to pravda ždit to potřebuje PSN ... to bylo asi ještě když jelo stim 3,50 spoofem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 no ted je spoof na 3.55, takze mozna jede ale jenom chvilku nez se zacne zacne strasit s Banama a udelaji dalsi verzi 3.56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 no ted je spoof na 3.55, takze mozna jede ale jenom chvilku nez se zacne zacne strasit s Banama a udelaji dalsi verzi 3.56 things this spoof does NOT DO: PSN Bypass Does not unlock PSN Content (more info here) GT5 and N4S still do not work takže to asi ne no :D zkuste to někdo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMike Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Chci se zeptat co je to ten "spoof" a kam zmizelo téma PS3 Jailbreak - Info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkkratos Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Perfektní,s tím updatem to jede v pohode,mám to na interním disku.Díky moc.... :) kojikoji/ musel jsi mazat tu hru? instalovat patch na VIRTUA TENIS 2009! a znova hru nakopirovat! nebo staci jen instalovat patch mam stejny problem s cernou obrazovkou A nevite nekdo nahodou jak zprovoznit MORTAL KOMBAT vs dc universe pro dva gamepady? tan druhy se nikdy spravne nerozjede a jakoby se kousnul predem Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojikoji Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ju,smazal jsem virtua tennis z interniho disku,nainstaloval patch a znovu nakopiroval hru....pak me to jelo a jede v pohode...jestě ale nejak nemužu rozjet Little big planet,není černá obrazovka,ale prostě se vůbec nespustí..skočí to vždycky do xmb...S tím Mortal Kombat ti nepomůžu,nemám ho ani jsem nezkoušel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Chci se zeptat co je to ten "spoof" a kam zmizelo téma PS3 Jailbreak - Info? co treba tady http://console-forum.net/tema/100345-ps3-jailbreaking-pouze-info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Chci se zeptat co je to ten "spoof" a kam zmizelo téma PS3 Jailbreak - Info? Tak téma Jailbreak info je tu http://console-forum.net/tema/100345-ps3-jailbreaking-pouze-info/page24 ovšem už dlouho není aktualizováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojikoji Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Zkoušel někdo X-Men Origins Wolverine?...mám OM 2.01c ,psbreak 1.2,nakopčeno na internim hdd...Háže mě to černou obrazovku...Jelikož jsem našel jen jedinou verzi na stažení,tak bude asi zaloh.v BM 1....Nebo se to nejak dá opatchovat,nebo nejaká jiná cesta na spuštění?(update apod...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Odpověď drsného teenegera :dozey: ... taky jsem to tu všude možně hledal a nenašel jsem . Nemám tolik času jako ty a jiné tady věčně sedící líne prdele za monitorem. A opravdu,už vůbec nemám čas tady pročítat všech 1769 komentů .Takže se příště laskavě zdrž hloupých odpovědí a OT,radši slušně poraď každý ňák začínal. Nejsem ani teenager a ani líná prdel... to si kamaráde nech pro někoho jinýho. Pokud jsi to tady opravdu hledal a nenašel, tak máš IQ skákacího balónku nebo vážnej problém se zrakem. Kdyby jsi místo frajerských reakcí začal číst těch 1769 příspěvků, zjistil by jsi že už se nemušíš vůbec na nic ptát, přesně jako jsem to udělal já (odpověď nemám čas umí říct každej...). Příště prosím podobný věci můžeš řešit přes Soukromé zprávy, potom se hrozně divíš že je tu 1800 příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirage Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Hermes leaving the PS3 Jailbreak scene? Pokud ano co mam teda na Teensy 1.0 preferovat nyní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Bez Hermese je tu už jen PL3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Pryč s JailBreakerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Pryč s JailBreakerem Děkujeme za plnohodnotný příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobin Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 OK, a myslíte, že je tu nějaká šance, že bude JB fungovat za nějaký čas i na tom novém Firmwaru? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wilson001 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Nevíte o nějáký homebrew aplikaci, která by mi umožnila přemapovat gamepad? Jde o to, že mám doma postarší gamepad, který na PS3 funguje, ale pravej analog je obrácenej, tedy při pohybování páčky do leva/prava se pohybuje nahoru/dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.