KapaCZ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 stoupa88: Nevim kde ho hledat v Praze + nemám možnost tam jet. Takhle jsem ho vzal na ebay za cenu, za kterou bych jel tam a zpět jen busem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Jasny ja jen informoval :) maj to podle netu treba v PS-elektronic na zizkove... V po tam hned jdu a v praci si to zbastlim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 stoupa88: Však jo. :) Jen do toho. Ted mě šte, že zde je jen jeden uploader JB her, ale na takový server, kde si připlácíš za rychlost. Můj net takových rychlostí nedosahuje a tak se mi nechce na tento server koupit account. Snad se tu najde i další uploader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Kdo nemá a nechce kupovat drahý PIC programátor muže si postavit FD-ART2003 pro PIC 18Fxxxx. Mám vyzkoušeno a funkční s 2450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Nemel jsem moc casu to studovat poradne se do toho pustim az zitra.... nicmene PIC si pravdepodobne nahraju programatorem v praci snad to superpro/LX+ umi nemam u sebe dokumentaci. Pokud nebude postavim toto http://www.foxdelta.com/products/programmer/art2003/art2003-prog-top.jpg Pro funkcnost v PS3 postavim tohle? http://psx-scene.com/tmp/psx-scene/pictures/schematic.png Nebo v tom mam trosku zmatek? Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 já stavěl podle 360 spi/usb flasher a nedaval jsem tam odpory na jtag akorat na pin B1 ledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Na to jsem nekde koukal taky,,,,ale je fakt, ze ten J-tag je na tenhle ucel zbytecnej :) takze tohle pouzijes do ps3 a PIC si programoval pres FD-ART? Predpokladam, ze jsi pouzil IC18F2450-I/SP? ja pouziju snad 2550 tu maj skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpio Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Tak malej navod na zprovoznení na HTC Diamond (Pro) jak pro 1 tak pro 2 Ze všeho nejdříve je potřeba do mobilu dostat Android XANDROID 2.2 Stažený balík rozbalte do interní pamětí (popř. na paměťovou kartu) Podle typu zařízení vyberte ze složky STARTUP CONFIG správny soubor startup.txt, který nakopírujete do rootu interní paměti (paměťové karty) Potom souborem HARET.EXE spustíte poprve Android (osobně mi nešlo rovnou spustit exploit bez prvního zapnuti androidu) Restartujte telefon opět do Windows Mobile Nyní stahneme exploit PSFREEDOM Vybereme verzi, kterou potřebujeme (Pro Diamond je spešl verze, BDVM znamená že funguje Backup Manager) Stažený balík nakopírujeme do rootu interní paměti (paměťové karty) a přepíšeme soubor "zImage" a soubor "modules-***-dirty.tar" starý soubor modules který již v paměti je můžeme smazat nebo přesunout ale neměl by tam zůstat Telefon přepneme do ActiveSync modu a s připojeným USB kabelem k počítači spustíme HARET.EXE Nyní ke spuštění exploitu Jakmile je telefon opět nabootován v Android systému a plně reaguje odpojte USB a jděte do:menu -> DevTools -> Terminál Emulator Zde napíšeme bez uvozovek: "su" potvrdime enterem pak napsat "cd /sdcard" opět enter a naposled "insmod psfreedom.ko" a potvrdit Ted vypněte vaši PS3 ze zásuvky nebo přepínačem a připojte telefon USB kabelem k PS3Zapněte PS3 jakmile se rozsvítí červená dioda stisknete tlačítko na zapnutí a co nejrychleji potom tlačítko na vysunutí disku z mechaniky (v tu dobu by v PS3 neměl být žádný disk) Zdali jste uspěli poznáte tím, že PS3 bootuje o něco déle (cca 5-10s) a v menu hry se objeví 2 nové položky pro instalaci balíčku, stalo-li se tak můžete telefon odpojit a restartovat ho k normálnímu používání Přes externí disk (FAT32) můžete nainstalovat Backup Manager a spouštět zálohy her. * Může se stát, že se exploit nespustí pokaždé, PS3 poté vyhodí hlášku o nepodporovaném zařízení. Proces se spuštěním exploitu se potom musí opakovat. Doufám, že jsem pomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 Na to jsem nekde koukal taky,,,,ale je fakt, ze ten J-tag je na tenhle ucel zbytecnej :) takze tohle pouzijes do ps3 a PIC si programoval pres FD-ART?Predpokladam, ze jsi pouzil IC18F2450-I/SP? ja pouziju snad 2550 tu maj skladem. jo přesně pokud si doděláš .hex na 2550 tak by to taky mělo jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koben Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Ahoj lidi dnes jsem aktualizoval ps3 a az pak jsme se docetl ze je to zaplata proti tomu Jailbreakru a ten uz mam na ceste postou a tak se chci sezptat nejakeho dobreho mastra ktery mi poradi jakou moznost mam opet rozchodit funkcnost Jailbreakru. Docetl jsme se tu o jednom tematu ale to se mi nabehlo jen jednou a nakonec ze stranka nereaguje a pak uz se mi nikdy nenabehla a tak zdali nemate nekdo neco jineho diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpio Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Zdravím mam jednu technickou ohledne Backup Manageru. Kdyz mate hru ktera může být jen na internal HDD do jaky slozky se musi nakopirovat? Nemohu to nikde najit a mam GOF1a2 a to musi byt na vnitrnim. mam Stealth Backup EDIT: vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Zdravim mam otazku upozornuju predem ze se tim nezabyvam takze me nekamenujte predem.Je mozne uz na nekterem JB spoustet ps2 hry nebo pujde to na nekterem?Popripade na jakem abych vedel jestli se o to nahodou nemam uz taky zajimat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ........ Zatím tu SW na hraní PS2 her není. Co se týče JB je to jedno, protože všechny budou mít nejspíš stejný software. Pokud máš programátor a jsi scopný si ho složit sám (já se pokoušim), tak ikdyž se budou SW lišit vybereš si vždy ten pro tebe lepší a výhodnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 mate prosim nekdo ten HEX soubor co se nahrava do toho PIC cipu ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 podle toho do jakého do 2455 je a 2550 nvm jestli někde je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 no a ono jde pouzit i 2455 ????chci to postavit podle tohoto http://pshax.cz/?p=292 , muzes mi prosim semka hodit dump tedy aspon pro 2455 vcetne schematu zapojeni, pokud se to lisi od te 2550 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ... Všude se mluví o 2550, tak bych raději volil tuto. Hex si vytvoříš sám pomocí programu (zjištuji, který bude na toto nejlepší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 tady je info o 2550 + pravděpodobně HEX EDIT : Kompletní FAQ pro PSGrooPIC Supported chips? PIC 18F2455/18F2550/18F4455/18F4550/18F2553 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 diky, tak jsem sprovoznil na iPhone.. ale nema to podporu jeste backup manageru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruben Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 http://psx-scene.com/forums/ Vše najdete zde.:D http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=65328 Ještě lepší forum ve španělštině je zde, včetně návodů http://www.elotrolado.net/hilo_investigacion-psjailbreak-usando-un-microchip-18f2550_1479909_s1450 Přidávám komletní návod: Pic 18F2550 1x ( U1) 2x 22pf keramický kondenzátor ( C3 , C4) 1x 330 ohm rezistor ( R2 ) 1x LED 5 mm ( D1) 1x 100nF keramický kondenzátor ( C2) 1x 220nf keramický kondenzátor ( C1) 1x 20MHz krystal ( X1 ) 1x soubor . J1M hex verze 1,3 ( což je v blogu ) http://img163.imageshack.us/img163/3328/pspic.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 dalsi klon vyroben http://www.neojailbreak.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Tak jsem i nainstaloval Backup manager na iPhone, ale neni primo podporovan takze nejde... sice se spusti, ale pri spusteni hry se manager vypne a skoci to do menu PS3, ale asi neco to primo dela, protoze kdyz neni BD v mechanice, tak to napise ze vyzaduje pritomnost original disku.. Jeste semka dam upraveny instalator na PC iDroida..... je to modifikovany o Jailbrak, takze staci pustit primo v PC a vse se samo nainstaluje... Pred instalaci je potreba posunout datum na PC na rok 2008 a poustet primo z archivu http://rapidshare.com/files/418575254/iPhoDroid_1SHOT_R13i_3G_PC.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Pokud pouziju PIC tak po zasunuti do usb nainstaluju bootmanager z flash nebo HDD chapu to dobre? Ze ten pic jen odemkne moznost instalace do PS3? Diky Vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Tak se povedlo s HTC Touch Pro 2, jeste sem nic nehral, ale vyzkousim co a jak, snad bude vse fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Nechci tady rypat, ale informacni hodnota prispevku udelal jsem to na xxxxx a funguje je nulova.... Pokud neco takoveho napisu tak udelam navod a pripojim presne info...vcetne odkazu na pouzity SW soucastky atd. Tak jak to udelam pristi tyden ja pokud nekdo nebude rychlejsi. Klonu se objevilo xx a je v tom sileny chaos :D Timto zadam nekoho kdo si postavil funkcni "usb klic a programator PICxxxxx" at sem da odkaz na planek a pouzity funkcni hex a SW na programator. Jasne muzu si to najit a taky to delam, ale nechci se zbytecne zamotat do problemu co uz nekdo resil. Vsude jen lidi hazi odkazy a honi posty a vyzkouseno to vetsinou ani nemaji.... Diky Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.